Şimdi Ara

HIZLIAL.COM KAMPANYASI --100 TL DEĞERİNDE HIZLI PUAN HEDİYE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
0
Favori
16.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ikinci alışveriş te kargoya verilmiştir yazıyor..tıklayınca takibe,hatalı istek diyor..neler oluyor ya?

Kargo gönderi kodları daha sisteme girilmemiştir, daha doğrusu barkod cihazıyla okutulmamış olabilir. Olur öyle.

tamam da aradığımda yurtiçi kargoyu bu isme kargo yok diyor..ayrıca kargoya verilmesi cumartesi günü bir siparişimin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

ikinci alışveriş te kargoya verilmiştir yazıyor..tıklayınca takibe,hatalı istek diyor..neler oluyor ya?

Kargo gönderi kodları daha sisteme girilmemiştir, daha doğrusu barkod cihazıyla okutulmamış olabilir. Olur öyle.

tamam da aradığımda yurtiçi kargoyu bu isme kargo yok diyor..ayrıca kargoya verilmesi cumartesi günü bir siparişimin

Bu akşam üstüne kadar bekleyin derim. Bazen haftasonu akşama kalınca kargoya verilmiyor, çalışmıyor olabilir.
    Bu akşamdan sonra izleyemezseniz tekrardan telefon edin derim.

Gönderi koduyla Yurtiçi Kargo'nun kendi web sitesinden bakıyorsunuz değil mi?
    Zira bazen firmalara verdikleri sayfalarda problem olabiliyor.

• Gonderi kodu yok direk hizlial uzerinden tiklayip kontrol ediyorsun
  • Hızlıal kampanya değil oyun yapmış. 42'' LG5300 Led tv almayı düşünüyordum 1899 TL 'den 1999' TL yapmışlar :) Kendi paranızla hediye çeki aldırıyorlar resmen.
  • e 72 iyi fiyatmıs
  • Ben de Samsung netbook aldım,bestbuy'ın fırsat kataloğunda 499 Tl iken hızlıal'da 510 liraydı.100 liralık çek ile çok avantajlı oldu
  • kargosu verilmiş görünen ve kargo durumuna tıklayınca cevap alan arkadaşlar var mı?
  • E72 iyide siyah renk kalmamış. 100 lira çekle iyi fiyat. Fiyatında bindirim yok.
  • quote:

kargosu verilmiş görünen ve kargo durumuna tıklayınca cevap alan arkadaşlar var mı?

tamamdır. link çalışmaya başladı.

1 07.03.2011 16:23 Gönderi Araca Yüklendi - Marmara Sancaktepe İstanbul
    2 07.03.2011 17:04 Gönderi Araçtan İndirildi - Marmara Transfer Merkezi Sancaktepe İstanbul
  • bende şimdi de yurtiçi kargo sitesi hata veriyor..10 saniye sonra deneyiniz diyor 2 saate yakındır
  • samsung s8530 wave 2 ile ilgileniyorum, hızlıal'da fiyat 815 lira. 100 lira hediye çeki de fena değil. eşime parfüm de almak istiyorum doğum gününde. hediye çekini kullanırsam telefon ve parfüme toplamda 850 civarı ödemiş olcam. cazip aslında. ama telefonun distribütör bilgisini net yazmamışlar. vatan'ın %25 indirimini beklesem -ki kimbilir ne zaman olur- telefonu 732 gibi bir fiyata almış olcam. sonra parfümü ayrıca alsam toplamda yine 850 civarı bir ödeme yapmış oluyorum.
    ah ne yapsam ne yapsam
  • hızlıal üzerinden profilo çamaşır makinesi almıştım.kargo bu gün geldi.yalnız kargonun ambalajı dağılmıştı,köpükler kırılmış ön taraftaki naylon ambalajı yırtılmıştı.üst taraftaki kartonda yırltılmıştı.bir de ön taraftaki naylon ambalaj yırtıldığı için içeriye yağmur girmişti.makinenin ön tarafı ıslak ve kir içindeydi.makinede çizik göremedim ama kargoyu almadım.çünkü düşme dışında o hale geleceğini zannetmiyorum.müşteri hizmetlerini aradım ve ürün değişimi istedim.site üzerindeki ürün değişimi kısmını da doldurup talepte bulundum.bakalım sonuç ne olacak
  • birtek bende mi kargo sorgulama çalışmıyor?
  • quote:

birtek bende mi kargo sorgulama çalışmıyor?

bende de çalışmıyor artık. Kargoyu arayıp sor istersen.
  • quote:

bende şimdi de yurtiçi kargo sitesi hata veriyor..10 saniye sonra deneyiniz diyor 2 saate yakındır

yurtiçi kargonun olagan sorunu 10 sn sonra tekrar deneyin ama siz denemeyin o 10 sn ye bitmez.ne biçim bi sistemse artık.
  • Bende yurtiçi seçeneğini işaretledim perşembe akşamı verdim siparişi cuma günü kargoya verildi cumartesi sabahı mng kargodan mesaj geldi kargonuz bugün dağıtıma çıkacak diye. geldiler bıraktılar gittiler.müşteri hizmetlerine mesaj attım durumu. nasıl iştir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

samsung s8530 wave 2 ile ilgileniyorum, hızlıal'da fiyat 815 lira. 100 lira hediye çeki de fena değil. eşime parfüm de almak istiyorum doğum gününde. hediye çekini kullanırsam telefon ve parfüme toplamda 850 civarı ödemiş olcam. cazip aslında. ama telefonun distribütör bilgisini net yazmamışlar. vatan'ın %25 indirimini beklesem -ki kimbilir ne zaman olur- telefonu 732 gibi bir fiyata almış olcam. sonra parfümü ayrıca alsam toplamda yine 850 civarı bir ödeme yapmış oluyorum.
    ah ne yapsam ne yapsam

Samsung bölümünde S8530 için başlık . Konuyu okuyunca hızlıaldan alanları bulabilirsin ne garantisi ile geldiğini sorarsan bence daha kesin bir bilgiye ulaşırsın. Düzeltmedilerse hızlıalın müşteri hizmetlerinden bilgi almak deveye hendek atlatmak kadar zordu.

• ben gold bilgisayarda çalışyorum hizli alın stoğu benim mağazamada bağlı bizim mağazaya en son gelen 8530lar başarı garantilidir ama tabi mağazaya gelmeden göremiyorsuz sistemden ne garantisinde olduğunu.

quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

samsung s8530 wave 2 ile ilgileniyorum, hızlıal'da fiyat 815 lira. 100 lira hediye çeki de fena değil. eşime parfüm de almak istiyorum doğum gününde. hediye çekini kullanırsam telefon ve parfüme toplamda 850 civarı ödemiş olcam. cazip aslında. ama telefonun distribütör bilgisini net yazmamışlar. vatan'ın %25 indirimini beklesem -ki kimbilir ne zaman olur- telefonu 732 gibi bir fiyata almış olcam. sonra parfümü ayrıca alsam toplamda yine 850 civarı bir ödeme yapmış oluyorum.
    ah ne yapsam ne yapsam

Samsung bölümünde S8530 için başlık . Konuyu okuyunca hızlıaldan alanları bulabilirsin ne garantisi ile geldiğini sorarsan bence daha kesin bir bilgiye ulaşırsın. Düzeltmedilerse hızlıalın müşteri hizmetlerinden bilgi almak deveye hendek atlatmak kadar zordu.

• 42" 42le5300 iyi tvdir almak isterseniz kdv dahil benim mağazamdan 1850 tl ye verebilirim hsbc, işbankası ve bankasya kartları hariç her kartada taksit imkanı var bu alışverişinize istinadende 40 tl hediye çeki veririm hizlialdan 100 tllik alışverişinizde 40 tl düşer 60 tlye gelir. evinize ücretsiz kurulum montajda yaptırırım düşünürseniz.

quote:

Hızlıal kampanya değil oyun yapmış. 42'' LG5300 Led tv almayı düşünüyordum 1899 TL 'den 1999' TL yapmışlar :) Kendi paranızla hediye çeki aldırıyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper907

42" 42le5300 iyi tvdir almak isterseniz kdv dahil benim mağazamdan 1850 tl ye verebilirim hsbc, işbankası ve bankasya kartları hariç her kartada taksit imkanı var bu alışverişinize istinadende 40 tl hediye çeki veririm hizlialdan 100 tllik alışverişinizde 40 tl düşer 60 tlye gelir. evinize ücretsiz kurulum montajda yaptırırım düşünürseniz.

quote:

Hızlıal kampanya değil oyun yapmış. 42'' LG5300 Led tv almayı düşünüyordum 1899 TL 'den 1999' TL yapmışlar :) Kendi paranızla hediye çeki aldırıyorlar resmen.

Benim mağazam derken anlayamadım hocam?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.