Şimdi Ara

Hızlıal 10TL puan veriyor. 70TL üstü alışverişlerde geçerli! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

hizlial piyasanin yarisina verse urunleri anca alirim musteri hizmetleri berbat

Bence tam tersi.. müşteri hizmetleri çok iyi işliyor.

ben ikinize de katılıyorum hızlıalın müşteri hizmetleri bir ürünü satın alana kadar harika işliyor, ürünü satın aldıktan sonra ise 5 para etmez. 2 sene önce harika bir alışveriş sitesiydi ama iyi para yada müşteri kazandılar galiba!!!

bu arada paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• https://www.facebook.com/yakaladinyakaladincom bu linke tıklayıp kumbaraya git e tıkladığınızda 3 tl kazanıyorsunuz arkadaşlar

edit ajanhakan: referans silinmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!
  • Dün alışveriş yaptım bile 10 lira kara geçtik eyvallah arkadaşlar:)
  • Niye be telefon indirimlerinde gayet iyiler bence ben neo v aldım 705 liraya ilk çıktığında... kusura bakma ama bazı ürünlerde cidden iyi indirimleri oluyor. Ufak tefek sorunlar illaki oluyor sonuçta elektronik aletler şans işidir. Kısmetine kalmış bin liraya lcd alırsın 10 sene kullanırsın taş gibi, aynı ürün başka kişide ilk günden bozulur hiç bir şey yapamazsın tamamen şans.
    ''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her seyi de Atatürk'e...''
  • Hizlial her zaman cok iyi davraniyor bana. Ne alsam 2 gune yolluyorlar. Ama hepsiburada.com dan ne alsam en az 10 gun beklemisdir. I love hizlial :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit: ayrıca şu ana kadar en memnun kaldığım site hızlı al oldu. hemen ertesi günü ürün elimdeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 17 Şubat 2012; 13:51:30 >

Orijinalden alıntı: cycloner

Hizlial her zaman cok iyi davraniyor bana. Ne alsam 2 gune yolluyorlar. Ama hepsiburada.com dan ne alsam en az 10 gun beklemisdir. I love hizlial :D

Ne yalan söyliyeyim bana da ne zaman ürün alsam en geç 3 günde elimde oluyor
    Sevmediklerine sabredemeyenler, sevdiklerine kavuşamazlar.[/center]
  • ben şimdi denedim linke tıklayıp login olunca 10 puan verdi
  • yukarıda aynı hesaba sınırsız aınabildiğini zannettiren bir mesaj okudum ama aynı hesaba birden çok vermiyormuş, yeni hesap açınca verdi hediye çekini.
  • iki gün önce vereydin 10tl elimde kalacaktı.
    Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

iki gün önce vereydin 10tl elimde kalacaktı.

14 subatta acmisim konuyu, kusura bakmayin size haber edemedik :)

Orijinalden alıntı: adem_2c

iki gün önce vereydin 10tl elimde kalacaktı.

başka bir e postayla yeni hesap açın hocam... ben 2-3 saat önce yeni hesap açtım verdi hediye çekini.

@eranyumm

tekrar teşekkürler fırsat haberi için :)
    • Asrock N68C-GS FX AMD DDR2 DDR3 1066MHz Soket AM3 AM2 AM2, Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2x2 Gb 1333 Mhz DDR3 Kingston Ram, LG Dvd-RW, Everest 460W Kasa
    • 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
  • son 2 ayda 4 kez toplamda 10 kez alışveriş yaptım hiçbirinden bir şikayetim olmadı.
    son aldığım ürünlerden bir tanesi creative ep50 kulaklıktı. tek tarafı çalışmıyordu . mesaj attım mesaja cevap verdiler ürünü y.i .kargo ile gönderin diye. gönderdim. teslim aldıklarına dair site üzerinden mesaj attılar. 1 hafta içinde de ürünün yenisini gönderdiler.
    bence iyi bi site. bedeva puan verdikçe daha da sevesim geliyor kendilerini.
    Bu arada kulaklığın ses derinliği berbat. ucuz diye aldık yahnisi de ucuz cıktı.

• şimdi 540 tl lik alışveriş yaptım fakat kullanamadım. 10 hediye puan duruyor hesapda
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.