Şimdi Ara

Hızlıal 10TL puan veriyor. 70TL üstü alışverişlerde geçerli! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu konuyu hortlatmasanız heyecanlandım ama boş çıktı ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • şu konuyu hortlatanı bulup gırtlağını sıkacan 5 dk rahat zaman kaybım oldu
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Bi an paralel evrendemyim diye siphe ettim gecen modem aldık 10lıra gitti dıodum tam:D
    Happiness Only Real When Shared
  • Böyle fırsatı nasıl kaçırırım yav

Şu çiğköfte lahmacun cacık macık incik boncuk saçma sapan konulardan böyle baba fırsatlar kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.