Universal Pictures’ün sevilen aksiyon – yarış serisi Fast And The Furious’un dördüncü filmi için Letty rolünde Michelle Rodriguez’le anlaştığı açıklandı
The Fast and the Furious 4’ün daha önceden açıklanan oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Paul Walker ve Jordana Brewster bulunuyor. Yeni filmde Brian (Walker) ve Dominic (Diesel) bir takım olup federal ajanlara Braga isminde bir uyuşturucu satıcısını yakalamada yardımcı olacaklar.
The Fast and the Furious 4’ün 5 Haziran 2009’da Amerika’da gösterime girmesi bekleniyor.
Buda demek oluyorki,eğer film güzel olursa yeni need for speed de güzel olur
Evet nfs serisi hep fnf ile benzer gidiyor bizde nfs de uyuşturucu şebekesi kovalamayalım
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
şaşıracak bişey yok,underground serisi olsun carbon olsun hep bu filimden esinlenerek yapıldı,hatta kimi videolar bile aynı (carbonun açılışındaki arabanın etrafında daire çizerek dönme sahnesi mesela)
tabiki yav. nfs underground 1'de kapanan köprüden zıplama sahnesi filan vardı. fast and furious tadında nfs derdik
yaklaşık aynı tarihte çıkıyor.
nfs bu yıl oyun yapmasada,2009 da filmle birlikte hakkaten adam gibi bir oyun yapsa,beklemeye razıyım
ya bu şeye noldu, 2005 te ki oyun tanıtımlarının içinde Wheelman adında vin diesel in bir aksiyon oyunu duyurulmuştu. Videosunu hala daha seyrederim. Videonun sonunda 2007 de Ps3 X360 ve Pc de diyor. 2008 deyiz. O gün bu gündür hiç haber çıkmadı. Demek ki iptal edildi oyun he?
o ne yaw 1,5 sene war nerdeyse
Nasıl Yani Tokyo Drift'teki Lucas Black'ı Daha Hızlı Daha Öfkeli 4 Film'inde Göremiyeceğimizi Mi Söylüyorsun Olmaz Ama Üstad Bu Dediğin Şimdi Olmadı Bak
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Nasıl Yani Tokyo Drift'teki Lucas Black'ı Daha Hızlı Daha Öfkeli 4 Film'inde Göremiyeceğimizi Mi Söylüyorsun Olmaz Ama Üstad Bu Dediğin Şimdi Olmadı Bak
lucas black adam mı yav. vin diesel ve paul walker varken ona poh yemek düşer
Ya Ben Hepsini Görmek İsterdim Lucas Black Vin Diesel Paul Walker Bu 4. Seride Hepsi Olsaydi Cok Güzel Olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Ya Ben Hepsini Görmek İsterdim Lucas Black Vin Diesel Paul Walker Bu 4. Seride Hepsi Olsaydi Cok Güzel Olurdu
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme