Şimdi Ara

HIZLI OKUMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar geçenlerde öğrendim : Japonlar yılda kişi başına 60 kitap okuyorlarmış.

Bizde bu sayı kaç acaba? 5 kişi yılda 1 kitap okuyormuş Türkiyede. Niçin geri kaldığımızı herhalde daha iyi anlıyorsunuz.

Bu programla inşallah okuma hızımızı artırıp onlara yetişmeye çalışırız. Ben biraz denedim, şu an 400-500 kelime okuyorum dakikada. Size de tavsiye ederim.

Program 60 MB ve kurulum gerektirmiyor.

dosya şifresi : mehmetyakup

Link: http://hotfile.com/dl/25144209/5140852/HIZLI_OKUMA_PRO_2.rar.html

• bende bir an yazıları okuyan program sanmıştım :) sevindim di bilgisayar başında okuma işkencesinden kurtulacağım diye :)
  • dosyada okuma taktiklerı mı var o sekılde mı program..aslında bu program sınava calısanlar ıcınde cok ıı..

zaman problemı cok yasıorumm ben..

eger bıraz daha bılgı verırsen cok ıı olucak

emegıne saglık
  • Bende hızlı okuyabilen birisiyim. Satte 60-80 sayfa kitap okuyabiliyorum. Daha da geliştirilebilir tabii ki. Özellikle sınavlara hazırlananlara tavsiye ederim. 180 soruluk öss sınavını 2 saatte çözebiliyordum. Hem hızlı hem daha dikkatli okuyorsunuz. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim:)
  • teşekkürler, faydalı bi programdır umarım. bi zaman benzer bir kitaba göz atmıştım ama alıştırma yapmamıştım tabi.
    okuma hızım normalin üstünde ama çok daha yukarılarda seyreden arkadaşlarım var, gerçekten zamandan feci kazandırıyor.
  • yararlı bir programa benziyor paylaşımınız için teşekkür ederim.
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 7 Şubat 2013; 19:17:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı okuma ve yks
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler, yalnız alıştırma paragraflarında i,ğ,ş karakterleri bozuk çıkıyor. Yeni başladım kullanmaya, sonuçları yazarım.
  • konu hort lmuş madem bende sorayım.. sınavlar için hızlı okuyabilmek istiyorum.. bu programı kullanıp sonuç alan varmı acaba?
  • ugurcugum U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, internette bu konu ile alakalı çok araştırma yaptım. Bu konuda çok kitapta var. arasından en beğendimwww.onlinehizliokuma.net diye bir siteydi. Okuma hızıma ve anlamama çok yardımcı oldu. Şimdi çok iyi okuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.