Şimdi Ara

Hizli okuma kursu işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 11. sinifim. Bu hizli okuma kurslarina giden var mi? Gitmem okudugumu anlamama fayda saglar mi? Simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kardeşim yarar paragraf sorularında çok faydasını gördüm ben 20 dk da Türkçe yi bitirmişliğim var( yanlışım vardı baya ama bitirmiştim) Sonra FEM in türkçe soru bankasında 20-30 saniye arasında paragraf sorusunu doğru olarak çözdüğüm oluyordu. Fakat şunu belirteyim gene herşey sende biter. Kitap okursan ve sorularda pratik yaparsan acayip faydası olur. PDF bi kitap vardı hızlı Okuma teknikleri diye o kitabı mutlaka oku.

• Faydası olur tabiki ama hızlı okuma egzersizlerini sürekli olarak yapmak gerekiyor. Bıraktığın an yavaş yavaş eski haline geri dönüyorsun.
  • Benimde ihtiyacım var buna egzersiz diyorsunuzda ne tür bi egzersiz hızlı okuyan arkadaşlar kaç günde yaptıklarını ve ne tür egzersizler yaptıklarını söylerlerse daha yardımcı olurlar.Bunun için birçok kitap var fakat hiçbirinden henüz sonuç alamadım.Kısacası bunu yapabilen arkadaşların kendi tecrübelerini paylaşmaları daha faydalı olucağını düşünüyorum.
  • mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Siz gittiniz mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalistra

Siz gittiniz mi hocam

8. sınıftayken sınıf hocası bu kursa gitmişti öğrendiği kadarını biz de uygulamaya çalışıyorduk. Dakikada 120 civarı kelimeden 450-500 e kadar çıkmıştım. Tabi o sene haricinde bir daha hiç böyle bir şey yapmadım şimdi tekrar düşmüştür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Ben su an 250 kelime civari okuyorum. Ama anlamamda problem oluyo. Siz anlayarak mi 500 kelime okuyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.