Şimdi Ara

Hızlı mı, Hesaplı mı olsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı haberler gelmeye başladı, Telekom Temmuzda indirime gidecekmiş.
    Buyuk olasılıkla biz 256 sınırsızlar aynı fiyata 512 sınırsız tarifeyi kullanacağız. Sadece daha hızlanacağız.
    Peki size göre bağlantınızın hızlanması mı, daha hesaplı olması mı daha önemli?

• Bir sene boyunca 256 sınırsız olarak tek başıma (hatı paylaşmadan) 49 YTL'yi TTNete ödedim. Bu parayla yeni bir bilgisayar bile kurabilirdim.
    Bana göre biraz daha ucuzlaması lazım. Türkiye şartlarında her ay 49 YTL vermek kolay değil.
  • Hem ucuzlaması hemde hızlanması lazım bence. Ucuzluk diye telekom kotalı interneti getirdi ama kotaları mantık çerçevesine oturtamadı. Ucuz internet isteyen kotalı kullanmalı mantık olarak ama kotaların biraz daha yükselmesi lazım.
  • Ucuzlaması daha önemli benim için...

Download derdim yok... Sadece maillerime bakıyorum, Donanımhaber ve birkaç tane de gazete sitesi...

1 MB bana gereksiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Ucuzlaması daha önemli benim için...

Download derdim yok... Sadece maillerime bakıyorum, Donanımhaber ve birkaç tane de gazete sitesi...

1 MB bana gereksiz...

İsyan edenleri ve tepki gösterenleri kınama nedeniniz belli oldu.

• kota denen şey kalkmalı

sınırsız olarak en düşük hız 512 olmalı ve 30 YTL olmalı

yine pahalı ama malum telekom
  • Güzel tesbit... Ama ben kınamıyorum... Sadece gereksiz görüyorum. Bu ülke öyle bir ülke ki herkes sadece kendine dokunan şeyleri protesto ediyor...
    Ve hiçbirşey değişmiyor. Çok daha iyisini çok daha iyi şartlarda herkesin kullanmasını ben de isterim ama şunu da unutmamak lazım. 10 yıl önce internet kafede Yahoo'dan mail adresi alabilmek için 1 saatten fazla sayfanın açılmasını beklemiştim...

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

1 MB bana gereksiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: lincolngs1905

kota denen şey kalkmalı

Eğer dediğin şeyi kablonet yaparsa çok büyük bir sükse yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orjinalden alıntı: lincolngs1905

kota denen şey kalkmalı

Eğer dediğin şeyi kablonet yaparsa çok büyük bir sükse yapar

zaten kablo internette 4mibt hızlar hizmete sokulacak buda demektir ki tarifeler yeniden düzenlenecek .Bir indirim dalgası bekliyorum kablo internette.
  • quote:

Güzel tesbit... Ama ben kınamıyorum... Sadece gereksiz görüyorum. Bu ülke öyle bir ülke ki herkes sadece kendine dokunan şeyleri protesto ediyor...
    Ve hiçbirşey değişmiyor. Çok daha iyisini çok daha iyi şartlarda herkesin kullanmasını ben de isterim ama şunu da unutmamak lazım. 10 yıl önce internet kafede Yahoo'dan mail adresi alabilmek için 1 saatten fazla sayfanın açılmasını beklemiştim...

quote:

quote:

1 MB bana gereksiz...

Tabii. Bardağın dolu tarafına baktığımızda olay söylediğiniz gibi. Ancak şu da bir gerçek ki gelişen teknoloji rüzgarının mecburi etkisi neticesinde ADSL günümüz şartlarında Türkiye'de. Çok kar getirmiyor olsaydı getirilmezdi. Zira teknolojiyi ülkemize getirme hevesinde olan bir firma şu anda kullandığımız tarifeleri interjet diye sunmazdı. Bu da bardağın boş ve bana göre görülmesi gereken tarafı...

• internet tüm dünyada telefon kulubelerınde bile varken bizde bu durumda olması ınsana ıcten ıcten yazıklar olsun telekom dedırtıyor. hem ucuzlamalı hem hızlanmalı
  • mutlaka fiyatta önemli hatta 2 gb tarifesi dahi eklenmesi lazım bir çok müşterimde tespit ettim adamlar 1gb ancak kullanıyorlar
  • Hız... fiyat da düşerse tadından yenmez..
  • öğrencileri düşünen yok en azından 10-15 ytl 512 kps vermeleri lazım öğrencilere hem okumaya çalışsınlar hem 50 ytl + 20 ytl telefon ücreti ödesinler türkiye için bu rakamlar çok yüksek ...
  • quote:

Güzel tesbit... Ama ben kınamıyorum... Sadece gereksiz görüyorum. Bu ülke öyle bir ülke ki herkes sadece kendine dokunan şeyleri protesto ediyor...

quote:

quote:

1 MB bana gereksiz...

10 yıl önce almanlar da senin gibi 1 saat beklemişti ama adamlar şimdi 16000 ü 20 euro ya alıyor. Burda işin başlangıcında gelişemediğimiz ap açık ortada sen burda 10 yıl öncki interneti şimdikiyle karşılaştırırsan aynısını birde yabancılarda yap almanlar mesela adamlar 10 yılda interneti 1000 kat hızlandırdı biz mi
    10 yılda 16 kat.
    Hangisi yüksek???

• Neden kimse ödediğimiz 49 YTL'nin neredeyse yarısının vergi olduğunu düşünmüyor.?

49 YTL'lik ücretten Telekom'un aldığı maksimum 35 YTL...
    Biraz da politikacılara yüklenmek gerekmez mi?

Siz olsaydınız ayda 49 YTL'ye millet kuzu kuzu gelip sıraya girerken fiyatı düşürürmüydünüz?

Samimi olarak cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 28 Haziran 2007; 9:00:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.