Şimdi Ara

hızlı koşma yada ata binme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar görevleri yapıyorum sürekli ama haritayı dolanmak bıktırdı valla kaçıncı lvlde at falan geliyo. binerek seyahat edecek bişi yokmu en azından charın yürüyüşünü hızlandıracak bişi. otistik gibi ilerliyo ya :S

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı Koşma ve Ata Binme: Bannerlord ve Mount & Blade Rehberi

Mount & Blade serisindeki oyunlar, hızlı tempoya ve gerçekçi dövüş mekaniklerine sahiptir. Hızlı koşma ve ata binme, savaş alanında hayatta kalmanın ve düşmanlarını alt etmenin anahtarıdır.

Bannerlord'da Koşma

• Hızlı koşmak için "Shift" tuşunu basılı tutun.
    • "C" tuşuyla koşma tuşunu değiştirebilirsiniz.
    • Koşmak, dayanıklılık tüketir. Dayanıklılığınız biterse, kısa bir süreliğine koşamayacaksınız.

Mount & Blade'de Koşma

• Koşma tuşu varsayılan olarak "Ctrl" tuşudur.
    • "Cont" menüsünden koşma tuşunu değiştirebilirsiniz.
    • Koşmak, dayanıklılık tüketir. Dayanıklılığınız biterse, kısa bir süreliğine koşamayacaksınız.

Bannerlord'da Ata Binme

• Bir ata binmek için ona yaklaşın ve "E" tuşuna basın.
    • Atınızın üzerindeyken, "W" tuşuyla ileri, "S" tuşuyla geri ve "A" ve "D" tuşlarıyla yön değiştirebilirsiniz.
    • "Shift" tuşunu basılı tutarak atınızla hızlı koşabilirsiniz.

Mount & Blade'de Ata Binme

• Bir ata binmek için ona yaklaşın ve "E" tuşuna basın.
    • Atınızın üzerindeyken, "W" tuşuyla ileri, "S" tuşuyla geri ve "A" ve "D" tuşlarıyla yön değiştirebilirsiniz.
    • "Ctrl" tuşunu basılı tutarak atınızla hızlı koşabilirsiniz.

Ata binmek, savaş alanında avantajlar sağlar. Daha hızlı hareket edebilir, düşmanlara ulaşabilir ve onları atınızdan indirebilirsiniz. Ancak, atınız düşman oklarına veya mızraklarına karşı savunmasızdır, bu nedenle dikkatli olmanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ilk binek (%60) 20 Level'da gelir.
    Ikinci tip binek (%100) 40 Level'da gelir.
    Üçüncü Tip Uçan binek(%150 Havada) 60 Level'da aktif olur , Outlands'de ve 1000Gold verildiğinde(ki ilk karakterinse 77 level sınırı var bunun için) Northrend'de binilebilir.
    Dördüncü Tip Uçan binek(%280) 70'de aktif oluyor diye biliyorum 4500-5000 gold arası bi fiyatı var. Outlands'de ve yukarıdaki şartları yerine getirirsen Northrend'de binilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Ilk binek (%60) 20 Level'da gelir.
    Ikinci tip binek (%100) 40 Level'da gelir.
    Üçüncü Tip Uçan binek(%150 Havada) 60 Level'da aktif olur , Outlands'de ve 1000Gold verildiğinde(ki ilk karakterinse 77 level sınırı var bunun için) Northrend'de binilebilir.
    Dördüncü Tip Uçan binek(%280) 70'de aktif oluyor diye biliyorum 4500-5000 gold arası bi fiyatı var. Outlands'de ve yukarıdaki şartları yerine getirirsen Northrend'de binilebilir.

ayrıca riding trainerin içinde bulunduğu factionla aran iyiyse indirim yaparlar mesela ben şu %280 4k golda öğrendim normalde 5 k
  • millet ne sabırsız çıktı arkadaş. vanilla zamanında mount almak bile sorundu şimdi lvl 20 de bedavaya veriyorlar adamlar onu çok görüyor. 60 de %60 lık mountla gezdim aylarca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

millet ne sabırsız çıktı arkadaş. vanilla zamanında mount almak bile sorundu şimdi lvl 20 de bedavaya veriyorlar adamlar onu çok görüyor. 60 de %60 lık mountla gezdim aylarca.

haklısın, benim ilk karakterim warlocktı ve meşhur mount görevini 70 olmama rağmen uzun süre yapacak kişi bulamamıştım, bir gün alterac valley de herkes %100 le giderken benim ezik gibi %60 lıkla dolaştığımı görüp dalga geçen tiplerden bıktığım için sw de yarım saat yalvardım millete gold vericem yardıma gelenlere diye, öyle yapabilmiştim. şimdi lvl 40 ta %100lük 20de %60 lık geliyor. şükredin bence ve sabırlı olun biraz.
  • 4,5 - 5 sene evvel iron forge AH köprüsü, baron atı üstünde bir gnome görmüştük, onlarca kişi etrafında toplandığımızı hatırlıyorum,bineklerin binek olduğu zamanlar tabi, bir kaplan almak için darnasus rep kasmak icab ederdi, motorda yoktu mazotta yoktu temizdi havası Kalimdor un.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

4,5 - 5 sene evvel iron forge AH köprüsü, baron atı üstünde bir gnome görmüştük, onlarca kişi etrafında toplandığımızı hatırlıyorum,bineklerin binek olduğu zamanlar tabi, bir kaplan almak için darnasus rep kasmak icab ederdi, motorda yoktu mazotta yoktu temizdi havası Kalimdor un.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zamanında 40 levele kadar dağ bayır yürüdüm.40 levelde de %60 hızlı binek aldım sonra 60 levelde tam 500g bayılarak %100 hız skilini açtırdım.sen çok şanslısın 20 levele kadar kas 3-5golda binek al 40 levelde dee 30-40a skili açtır oh mis ama %280 uçuş için 4500g bayılacaksın goldlarını çarçur etme:D
  • ohoo konu nerelere gitmiş. ya benimki sabırsızlıktan deilde. olaki varsa öle bişi ezik gibi yürümiyim die sordum :) çok yavaş hareket ediyo çünkü
  • birde / tuşu umarım basılı kalmamıştır :) role play modunda geziyorsan wow çekilmez..
  • yok öle yürüse zaten şimdiye bırakmıştım oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

yok öle yürüse zaten şimdiye bırakmıştım oyunu :D

Hey gidi hey oyun ilk çıktığında binek LVL 40 da alınıyordu. 40'a kadar yürüyorduk. Öle 40 olunca hemende binek alamıyordun paranın para olduğu zamandı. Binekli adamlar görünce vay be adam almış diyorduk. Şimdi oyunda altın yağıyor her yerden. Pehhh
  • lvl 30 civarındayız, 8-10 türk guild kuralım dedik. ben en zenginleriyim o sıralar. cepte 80gold var :D guild parası icin 10g vermistim millet ne ayar olmustu . 60 lvlde dahi %100 mount alcak param olmadı hic. sonra guild toplanıp bana mount hediye etmislerdi(parayı verdiler). ee kız gnome olup duygu somurusu de yapınca kimse dayanamıyo tabi :D
  • welcome to my club :D

quote:

Orijinalden alıntı: Php

millet ne sabırsız çıktı arkadaş. vanilla zamanında mount almak bile sorundu şimdi lvl 20 de bedavaya veriyorlar adamlar onu çok görüyor. 60 de %60 lık mountla gezdim aylarca.
  • Cataclysmde binek sınırı 10 level olucakmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Cataclysmde binek sınırı 10 level olucakmış galiba

Galiba'sı fazla. Öyle :)
  • Cidden cok kolaylastırıyolar oyunu neden böyle bi taktik izliyolar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

quote:

20 level altına indirmeleri sadece oyunu bilenlere ve alt kasanlara yarar.
    Zaten yeni başlayan birinin (5 golddu sanırsam) biriktirmesi zor 10 level için.
    Anlamsız bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

quote:

20 level altına indirmeleri sadece oyunu bilenlere ve alt kasanlara yarar.
    Zaten yeni başlayan birinin (5 golddu sanırsam) biriktirmesi zor 10 level için.
    Anlamsız bir şey.

Ah sistemini bilen biri için lvl10'da 5 gold hiçbirşey. Sadece düşen linen clothları satsa 20-25 gold para olur 10. levelde. Ah sistemini kullanmayan için zor elbette ama imkansız değil.

• Ayrıca hatırladığım kadarıyla Tanaris ve Thousand Needles arasındaki yerden (goblinlerin yarış yaptığı) de quest alıyorsun o questi bitirince sana Carrot on a stick diye bir trinket veriyor oda %3 mü ne mount speed veriyor. Hiç çoktan iyidir bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.