Şimdi Ara

HIZLI KİLO VERME- GÖBEK ERİTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlı bir biçimde fazla kilo vermek istiyorum yani haftada 2-3 kilo gibi.Ve göbeğim erisin istiyorum.uyguladığınız bir diyet ya da yararlı olan birşeyler var mı? Acill cevap verirseniz sevinirim

• diyet falan koca karı hikayesi hiç kasma kendini haftada 4 gün 45dk cardio yap yeter.nekadar çabuk verirsen o kadar çabuk alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer gün içinde aldığın kaloriden daha fazla kalori yakarsan kilo verirsin o yüzden az yemen gerekiyor ne kadar az o kadar hızlı. haftada 1 kilo civarı en sağlıklısı daha fazlası kas da eritir. üstteki arkadaşın yorumunu dikkate alma kardiyo yapmak sadece yaktığın kalori miktarını artırır o da yarım saat koşu 300 kalori gibi bişey. koşuyu yapmayıp 300 kalori daha az yeseydin aynı şey olucaktı vücudunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kherp

eğer gün içinde aldığın kaloriden daha fazla kalori yakarsan kilo verirsin o yüzden az yemen gerekiyor ne kadar az o kadar hızlı. haftada 1 kilo civarı en sağlıklısı daha fazlası kas da eritir. üstteki arkadaşın yorumunu dikkate alma kardiyo yapmak sadece yaktığın kalori miktarını artırır o da yarım saat koşu 300 kalori gibi bişey. koşuyu yapmayıp 300 kalori daha az yeseydin aynı şey olucaktı vücudunda.

Sen bu arkadaşı dinleme. Sporu hayatının bir köşesine yerleştir. Beslenme tabii ki önemli bu işin %70'i beslenmeden geçer ancak yağ yakımın güçleşir. Spor yaparken terlemeye başladığında yağ yakımının başladığını anlarsın ondan sonrası sana kalmış. Kas kaybı yaşamadan olmuyor diye biliyorum ama en aza indirmek için proteini unutmamak lazım yanında ağırlık çalışabilirsin. Çalışma sırasında kaslarda açığa çıkan O2 boşluğunu yağlar yakılarak tamamlar. Beslenmeni ise 1000 kalori alsam haftada x kilo tarzı yapma. Uzmanların önerdiğine göre 1300 kaloriden aşağısı sağlıksızmış. Hayvansal yağlardan uzak dur, günde 5-10 gr zeytinyağı kullanabilirsin karbonhidrat ve proteini de ayarlarsın.

• Yemeyi azalttım filan 1 kilo verdim 7 günde ama bugün tatlı ve hamur işi yemeyi biraz fazla kaçırdım bi baktım 1 kilo daha almışım arkadaş.. kalıcı, bildiğiniz yöntemler var mı hiç etkili olmuyor bende..

• quote:

eğer gün içinde aldığın kaloriden daha fazla kalori yakarsan kilo verirsin o yüzden az yemen gerekiyor ne kadar az o kadar hızlı. haftada 1 kilo civarı en sağlıklısı daha fazlası kas da eritir. üstteki arkadaşın yorumunu dikkate alma kardiyo yapmak sadece yaktığın kalori miktarını artırır o da yarım saat koşu 300 kalori gibi bişey. koşuyu yapmayıp 300 kalori daha az yeseydin aynı şey olucaktı vücudunda.

az yemek ve spor yapmamak nasıl aynı şey oluyor . kalori spor esnasında tam olarak yakılmaz. 1 saat koşu bantında koşan bir insan o esnada 150-200 kalori harcar ama bu demek değildirki yaptığı spolan 150 -200 kalori yaktığı o sporun esas faydasını gün içinde yada uyurken görürsünüz spor yapmayan bir insan uyku esnasında belli bir kalori harcar spor yapıncada bu oran 2 -3 katına çıkar ve kilo vermek hızlanır yani spor yaparken yakılan kolari aldatıcı olmasın.

insan fizyolojisi için spor çok önemlidir. spor yapan insanın nefes alıp vermesi hızlanır ve daha çok kalori yakması sağlanır

şahsen ben kilolu insanların mekik ,şınav,barfiks gibi hareketleri koşudan sonra yapmaları taraftarıyım eğer koşu yapmayacaksanız bu hareketleride yapmayın o yağlar erimez kasa dönüşür ve iğrenç bir görüntü ortaya çıkar.

ne yazıkki türk mutfağında ekmek çok önemli bir yiyecektir size tavsiyem ekmekten uzak durun. meyve yemeyi alışkanlık haline getirin ve günde en az 40 dakika yürüyüş ,koşu yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

az yemek ve spor yapmamak nasıl aynı şey oluyor . kalori spor esnasında tam olarak yakılmaz. 1 saat koşu bantında koşan bir insan o esnada 150-200 kalori harcar ama bu demek değildirki yaptığı spolan 150 -200 kalori yaktığı o sporun esas faydasını gün içinde yada uyurken görürsünüz spor yapmayan bir insan uyku esnasında belli bir kalori harcar spor yapıncada bu oran 2 -3 katına çıkar ve kilo vermek hızlanır yani spor yaparken yakılan kolari aldatıcı olmasın.

insan fizyolojisi için spor çok önemlidir. spor yapan insanın nefes alıp vermesi hızlanır ve daha çok kalori yakması sağlanır

şahsen ben kilolu insanların mekik ,şınav,barfiks gibi hareketleri koşudan sonra yapmaları taraftarıyım eğer koşu yapmayacaksanız bu hareketleride yapmayın o yağlar erimez kasa dönüşür ve iğrenç bir görüntü ortaya çıkar.

ne yazıkki türk mutfağında ekmek çok önemli bir yiyecektir size tavsiyem ekmekten uzak durun. meyve yemeyi alışkanlık haline getirin ve günde en az 40 dakika yürüyüş ,koşu yapın

spor yaptıktan sonra uyurken nasıl 2-3 katı kalori harcanıyormuş? uykuda metabolizma hızı uyanıkken olduğumuzun 70%-80% ine iner. senin dediğine göre spor yaptıktan sonra uyurken metabolizmamız uyanıkkenki metabolizmamızdan hızlı olur hani nerde kaldı ozaman uyuyarak dinlenmek?

benim yazdığım şey spor yaparak yaptığınız kalori ile az yiyerek almadığınız kalori aynı şey. sağlıklı yaşama filan girmedim. yoksa tabiki spor çok önemli insan vücudu için.

bide konuyu açan arkadaş içtiğin su miktarı çok önemli. birgün diğer günden 1 litre az su içtin desek 1 kilo daha az gösterirsin tartıda. o yüzden günlük ölçümlere aldanma her 3-4 günün ortalamasını al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek eritme yöntemlerii
    7 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel arkadaşım yukardaki yazımı iyi oku lütfen bir insan uyurken 4-5 kalori yakar spor yapan insan ise bu oranın 2-3 katını yakar sen dediklerimi tam manasıyla anlamadın galiba. biz öyle kafadan bazı şeyleri sallamıyoruz biliyoruzda konuşuyoruz .

spor esnasında yakılan kalori aldatıcıdır esas sonuç o sporun toplam faydasıdır. toplam faydasınıda ölçmekte fizyolojik olarak 24 saatin sonunda belli olur.
  • Yag yakici kullanan var mi nede bilgi verir misiniz alinti yaparak

• Öğün atlamanı tavsiye etmiyorum.Metabolizman yavaşlar kilo vermen güçleşir.
  • valla hocam ben göbek eriten diyet ve egzersiz hareketleri uyguladım çok güzel sonuç aldım tavsiye ederim.!

http://diyetsaglikliyasam.com/gobek-eriten-diyet-egzersiz-hareketleri/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.