Şimdi Ara

Hızlı kas yapmanın en iyi yolu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki yazıda hızlı kas yapmak için 7 önemli ipucu bulacaksınız.

Hızlı Kas Yapmak için 7 Kural

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floriante -- 12 Kasım 2014; 19:32:17 >

• hizli kas yapmak ıcın tek ve altın kural: roids.
  • Klasik güzel ve temel bilgiler ama önemli olan uygulama. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floriante

Aşağıdaki yazıda hızlı kas yapmak için 7 önemli ipucu bulacaksınız.

Hızlı Kas Yapmak için 7 Kural

Öf ya yine mi bu site? Sitede çok iddialı metinler var ama ne bir kaynak gösteriyorsun, ne de ünvanını açıklıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 15 Kasım 2014; 16:45:25 >
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Yanlız piyasadaki bilgi çöplüğü içinde doğruya en yakın bilgiler de bu sitede var.
  • Çok kurala gerek yok yeterince iyi beslen yeter.

Gerisi biliyorsunuz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Yanlız piyasadaki bilgi çöplüğü içinde doğruya en yakın bilgiler de bu sitede var.

Arada komik yazılara veya dümdüz bir bakış açısıyla yazılmış eksik yazılara rastlıyorum ve haliyle güvenemiyorum. Kaynak da göstermediği için, içeriği makalelerden alıntılanmış değil de, diğer türkçe sitelerden derlenmiş gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay-hızlı kilo almak için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurallar zaten her bodycinin bilmesi gereken salonda görüyorum hocalar millete gösteriyor ama püf noktası kayıp v.s adam 2 saniye 10 tekrar yapıp bitiriyor kasma zorlama yok ee nasıl olacak bu iş hiç bir sporda zorlanmadan başarıya ulaşılmadığını biliyoruz 2 vücut yapan hoca oluyor orası bir tuhaf yeterli bilgi yok zaten kimsede supplar hakkında bir soru soruyorsun adam bilmiyor ya o ne diyor ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Arada komik yazılara veya dümdüz bir bakış açısıyla yazılmış eksik yazılara rastlıyorum ve haliyle güvenemiyorum. Kaynak da göstermediği için, içeriği makalelerden alıntılanmış değil de, diğer türkçe sitelerden derlenmiş gibi görünüyor.
    Bu sitedeki yazılara komik diyenlerin hepsi vücut geliştirme ve fitness konusunda dogmatik, cahil ve hiçibr şey bilmeyen insanlar.

Neymiş bu komik ve eksik yazılar?

Ayrıca hiçbir yazı da derleme değil. Derlemeyse sen kaynak göster.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.