Şimdi Ara

Hızlı cila Kullanan varmı Aranızda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migrosda tekzen gibi yerlerde ucuz cilalar var 10 15 lira elle sürülüyor sonra bezle siliniyormuş gercekte parlatıyormu acaba yoksa hikayemi ?

sonax olanlarda 30 lira falan 500ml
    sonax aldım ve gercekten işe yaradı su damlaları baloncuk şeklinde ve kaportadan kayıyor ve parlıklık verdi elle sürdüğüm halde birde polisaj ile deneyeceğim daha sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 28 Nisan 2017; 23:25:44 >

• Arexons marka hızlı cilanın parlaklığını hiç bir cilada göremesim sık ve sil hepsi bu kadar 5 dakikada komple cilayı atıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonax bsd baya auto finesse finale kullanmadı tavsiye ederim

• Aracı yıkadıktan ve kuruladıktan sonra Meguiars Ultimate Quik Wax ve Meguiars Supreme Shine cilalıyorum. Ayda bir yapıyorum, ürünler pahalı gelebilir ama sonuçtan memnunum.
  • 50 tl verip auto finesse gibi kaliteli markalar alın hocam
  • Bende Sonax hızlı cila var. Her Pazartesi 100TL benzin alınca ücretsiz yıkıyorlar. Durumalayın diyorum, araç ıslakken cilayı püskürtüyorum. Bezle de silince güzel sonuçlar alıyorum. Yalnız arkadaşların tavsiye ettikleri ürünler Sonax'dan daha iyi sonuçlar veriyormuş.

• 4 yıldır sonax'ın ürünlerini kullanıyorum.Meg Af ürünleri de iyidir nispeten de pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kullanmadım, buna rağmen aracım da her zaman pırıl pırıldır.
  • yapı marketlerde ne idigü belirsiz markaların ürünlerini almayın eger hızlı cila kullancaksınız yapı market gibi yerlerden alabileceginiz en iyisi ki nerden alırsanız alın en iyi hızlı cilalardan biri sonax bsd dir. aracı yıkayıp kuruladıktan sonra sık ve sil seklinde uygulayın yapısı yogundur o yüzden en iyisi kenarsız bir mıkrofiber beze sıkıp o şekilde uygulamanızdır.
  • en fazla 30 lira verebilirim sonax en uygunu o zaman ?
  • Bende de Sonax hızlı cila var. Kırmızı sprey şişe. Henüz doğru düzgün kullanma imkanım olmadı. Mesela kaput üzerinde su ile kaputu yıkadıktan sonra ıslakken 2-3 tur bezle geçsem kalıcı ve etkin olur mu, yüzeye tutunur mu?

• 26 liraya şimdi gidip sonax hızlı cila aldım 500ml migrosdan deniyeceğim bugun resim atarım sonradan
  • Hızlı cilalarin kalıcılığı maalesef yok. Ilk yağmur veya bir sonraki yıkamada hiç bir etkisi kalmıyor.

• Keşke sonax bsd alsaydınız. Diğer kırmızı şişeye göre çok daha etkili. Ben sürekli kullanırım ve tek kullandığım marka diğerlerine göre üstün. Fiyatı biraz arttı ne yazık ki.

Ayrıca ilk yıkamada gitmez 3-4 yıkama gider rahat. PH değerine sahip şampuan ile yıkayın aracınızı, benzinlik köpüğü ilk yıkamada alması gayet normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonax BSD'den şaşmayın, su iticiliği diğer hızlı cilalardan daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

en fazla 30 lira verebilirim sonax en uygunu o zaman ?

Sonax Auto Politur

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

en fazla 30 lira verebilirim sonax en uygunu o zaman ?

Sonax Auto Politur

bügün aldım bundan 1 kat sürdüm bir tarafa ve hemen parladı garaj içi yeterli ışık yok araç beyaz dışarda farkı göreceğim siz polisaj makinesi ilemi yaptınız yoksa ellemi ?

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Garajınız varsa polisaj makinesi işi kolaylaştırır,harcanan zamanı kısaltır dolayısıyla yılda benim gibi iki değil dört kez yapabilirsiniz ve koruma süper olur.Ben elle yaptım.Ayrıca bir not,ben sadece koruyucu ve parlatıcı özelliği olanları tercih ediyorum,yüzeyi aşındırıcı etkisi olanları kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Garajınız varsa polisaj makinesi işi kolaylaştırır,harcanan zamanı kısaltır dolayısıyla yılda benim gibi iki değil dört kez yapabilirsiniz ve koruma süper olur.Ben elle yaptım.Ayrıca bir not,ben sadece koruyucu ve parlatıcı özelliği olanları tercih ediyorum,yüzeyi aşındırıcı etkisi olanları kullanmıyorum.

bu ürünü alsam yeterli olurmu ucuz birşey zaten 70 lirahttp://www.koctas.com.tr/polisaj-makinesi-120-w/5300-9665/?gclid=CPjQnuyjx9MCFYVAGwodQmAMoQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CPDd4Oyjx9MCFc7cGwodwToB7g

2 adette başlık veriyormuş elim koptu sabahtır ovalıyorum anca 1 tarafı yapabildim

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Bence uygundur,topu topu yılda 4-5 kez kullanılacak.Belki birkaç kez de tanıdık falan.Hafif bir baskıyla dönebilsin yeter bence.Ve haklısınız yoruyor insanı,bazen parça parça yaparak birkaç gune bölüyorum,yayıyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 28 Nisan 2017; 16:57:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.