Şimdi Ara

Hızlı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an sahip olduğum araç 2001 opel astra coupe 2.2. Aracımın tipi, performansı ve tüketiminden memnundum(lpg) ancak değiştirmek istiyorum. Satıp birkaç ay içinde 3-5 bin lira daha ekleyip bir araç almayı kafama koydum.
    Güzel görünümlü,performanslı ve lpg takılabilecek bir araç bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Edit: Bütçe 23-25 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 26 Ocak 2014; 14:38:21 >

• Ne kadarlık bir araba düşünüyorsun? Bütçeni söylersen daha iyi yardım edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk555897

Ne kadarlık bir araba düşünüyorsun? Bütçeni söylersen daha iyi yardım edebiliriz.

Aracımın piyasası 18-20 arası. Üstüne en fazla beş milyar daha verebiliceğim. Yaklaşık 23-25 bin civarı.
  • Japon

• Bence, arabayı sattıktan sonra tartışalım...
  • Arkadaşlar banada 18-20 arası araba(hızlı olması şart değil) önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 27 Ocak 2014; 2:33:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Eve yeni geldim yeni gördüm.
    Bu araçların çoğu güçlü ancak tip olarak çok kaba geliyor(laguna ve sts özellikle). Coupe olarak (2 kapı sedan formlu coupe) araçlara karşı aşırı bir ilgim var. Şimdilik modifiye vs düşünmüyorum ancak ileride haftasonu aracı olucak modifiyeye yatkın bir araç da düşünebilirim. Başka önerileriniz var mı? @greencher @EPICA
  • Hız felakettir.
  • Araciniza alici olabilirim belki. Kac km'de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracın hızlılığı yakıt ile de alakalı. o fiyata benzinide takmazsan saab alabilirsin ikinci el. yer uçağı
  • Hız demeyin sevdiklerinizi üzmeyin.
  • Usta biraz araştırmak lazım ya. Para dursun cebinde bakarız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.