Şimdi Ara

hızlı arac kullanma psikolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu neden oluyor.mesela 15 sene boyunca arac kullanan birisi.araba kullanmaktan bıkıp.bide hep aynı eski arac kullanmaktan bıkıp

gidecegi yere hemen gitmek isterse hızlı kullanır.virajida hızlı alır.aracıda hor kullanır

ama sıfır arac alınca.bunye alısana dek yavaa dikkatli kullansada.3 ay sonra sıradan gelir

yine hızlı kullanır..bunun baglı oldugu neden nedir

niye ilk gunku gibi yavas ve ozenle kullanmaz.hor kullanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışmak ile alakalı olabilir. Yeni bir aracı kullanırken tepkilerini, performanını kestiremiyorsunuz. Kağıt üzerinde ne kadar iyi bilirseniz bilin illa ki pratikte ters gidiyor. "Focus yol tutuş konusunda çok iyi, şu virajı 90'la dönersin" dese birisi, ne kadar inanırsanız inanın ilk seferde 90'la dönmeye çalışmazsınız. Alışana kadar dikkatli kullanırsınız. Alışınca da kimi kişi ekonomi kasmaya çalışır, kimi konfor, kimi de hız. Bu da size bağlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabanın karakteriyle de ilgili

Eski aracım varken otobanda bile 90'la giderdim hızlı gidenlere şaşırırdım

Hanımın arabasını kullanınca da böyle oluyorum

Yeni aracımın direksiyonuna geçince tutamıyorum gaz pedalını 

• Ben kimsenin kendi şahsi aracını hor kullandığını yada kullanacağını düşünmüyorum , genelde ticariler ve şirket aracı kullananlar bunu yapıyor sanki düşmanının malıymış gibi kullanıyorlar.

• Biraz da arabayla alakalı durum.

Dizel, torklu bir araçla hır hır hır 90-100'le yavaş yavaş gidebiliyorum.

ama zayıf torklu 132'lik corolla ile olmuyor o iş. bayılmasın diye 3000 devirin altına pek düşmüyorsun. bu sefer de saçma şekilde hızlı gidiyorsun.

• zotacing kullanıcısına yanıt

dogru. sürekli yavas kullanmak kurum olusmasına sebep verir. işleyen demir paslanmaz misalı aracın arada bı hakkını vermek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.