Şimdi Ara

Hızım çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gün kadar internetim ve ev telefonu binadaki hattan dolayı kesikti bugün geldi.Birkaç indirme yaptım ortalama 90 kbps ile indiriyor yani ay başı olmasına rağmen akk'den de düşük.Speedtest yaptırdığım zaman hız olması gerektiği gibi yani 900 kbps gözüküyor fakat 90 kbps ile indirme yapıyorum.Sitelere gime hızıda çok düşük bazo sitelere girmesi yıllarımı alıyor bunun çözümü nedir ?

Not;Elle ip atadım,elle ip atamaya 2-3 hafta öncesinden başladım hiçbir sorun yoktu hep aynı ip ve dns yi atarım

• Servis sağlayıcına tel edip durumu bildirmen lazım.
  • 900Kbps zaten ortalama olarak 100KB/saniye ye tekabül eder. Hızın muhtemelen 1Mbps.
    Eğer önceden daha yüksekse müşteri hizmetlerini arayıp hattını kontrol etmelerini kaldıracağı hıza yükseltmelerini isteyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

900Kbps zaten ortalama olarak 100KB/saniye ye tekabül eder. Hızın muhtemelen 1Mbps.
    Eğer önceden daha yüksekse müşteri hizmetlerini arayıp hattını kontrol etmelerini kaldıracağı hıza yükseltmelerini isteyebilirsin.

kusuruma bakamyın kb/s yazacağıma kpbs yazmışım ,hızım 8mbit normalde 900kb/s alırken şimdi 80-90 kb/s alıyorum
  • Hat değerleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Hat değerleri?

buyrun

Hızım çok düşük

Hızım çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 2 Eylül 2014; 17:07:22 >

• Hmm tam 8 mbit tanımlamışlar, düzgün görünüyor aslında. Bir de modem arayüzünde zayıflama, SNR diye değerlerin göründüğü bir yer varsa, paylaşabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hmm tam 8 mbit tanımlamışlar, düzgün görünüyor aslında. Bir de modem arayüzünde zayıflama, SNR diye değerlerin göründüğü bir yer varsa, paylaşabilir misin?

bu işe yarar mı ?

Hızım çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 2 Eylül 2014; 17:28:19 >

• Her şey düzgün görünüyor, ilginç gerçekten. Ttnet'e değil de Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın bakalım, incelesinler, belki portu değiştirebilirler.
  • quote:

Her şey düzgün görünüyor, ilginç gerçekten. Ttnet'e değil de Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın bakalım, incelesinler, belki portu değiştirebilirler.

ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.