3-4 gün kadar internetim ve ev telefonu binadaki hattan dolayı kesikti bugün geldi.Birkaç indirme yaptım ortalama 90 kbps ile indiriyor yani ay başı olmasına rağmen akk'den de düşük.Speedtest yaptırdığım zaman hız olması gerektiği gibi yani 900 kbps gözüküyor fakat 90 kbps ile indirme yapıyorum.Sitelere gime hızıda çok düşük bazo sitelere girmesi yıllarımı alıyor bunun çözümü nedir ?
Not;Elle ip atadım,elle ip atamaya 2-3 hafta öncesinden başladım hiçbir sorun yoktu hep aynı ip ve dns yi atarım
Servis sağlayıcına tel edip durumu bildirmen lazım.
900Kbps zaten ortalama olarak 100KB/saniye ye tekabül eder. Hızın muhtemelen 1Mbps. Eğer önceden daha yüksekse müşteri hizmetlerini arayıp hattını kontrol etmelerini kaldıracağı hıza yükseltmelerini isteyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkforce
900Kbps zaten ortalama olarak 100KB/saniye ye tekabül eder. Hızın muhtemelen 1Mbps. Eğer önceden daha yüksekse müşteri hizmetlerini arayıp hattını kontrol etmelerini kaldıracağı hıza yükseltmelerini isteyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 2 Eylül 2014; 17:07:22 >
Hmm tam 8 mbit tanımlamışlar, düzgün görünüyor aslında. Bir de modem arayüzünde zayıflama, SNR diye değerlerin göründüğü bir yer varsa, paylaşabilir misin?
Hmm tam 8 mbit tanımlamışlar, düzgün görünüyor aslında. Bir de modem arayüzünde zayıflama, SNR diye değerlerin göründüğü bir yer varsa, paylaşabilir misin?
bu işe yarar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 2 Eylül 2014; 17:28:19 >
Her şey düzgün görünüyor, ilginç gerçekten. Ttnet'e değil de Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın bakalım, incelesinler, belki portu değiştirebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Her şey düzgün görünüyor, ilginç gerçekten. Ttnet'e değil de Türk Telekom'a arıza kaydı bırakın bakalım, incelesinler, belki portu değiştirebilirler.
ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme