Şimdi Ara

Hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Mbpse kadar Limitsiz ADSL2+ paketini kullanıyorum fakat aldığım hız max 12 mbps...
    Torrentte en fazla 14 mbps ye çıkıyor. Acaba hattım mı desteklemiyor yoksa kablolarda mı sorun var anlamadım...
    Ttneti arasam düzelir mi acaba?
    Değerler bunlar;
     Hız sorunu

• Zaten koyduğun resimden de anlaşılacağı üzere modeme 14 mbit gelmiş ancak haliyle hız testlerinde de o civarda çıkması normal çünkü modeme gelen değerin % 80-90 ı arasındaki miktarı alırız ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Zaten koyduğun resimden de anlaşılacağı üzere modeme 14 mbit gelmiş ancak haliyle hız testlerinde de o civarda çıkması normal çünkü modeme gelen değerin % 80-90 ı arasındaki miktarı alırız ancak.

Bu değerlerle alabileceğim maximum hız 14 mbps mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

quote:

Zaten koyduğun resimden de anlaşılacağı üzere modeme 14 mbit gelmiş ancak haliyle hız testlerinde de o civarda çıkması normal çünkü modeme gelen değerin % 80-90 ı arasındaki miktarı alırız ancak.

Çok fazla yükseleceğini sanmıyorum. Şu anda hızı biraz daha artırsalar, kopmalar yaşanması muhtemel. Sorunsuz çalışıyorsa bağlantı, bence hiç karıştırmamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

quote:

Modeminize gelen hız zaten 14 mbit civarında... Yani onun üzerine çıkmanız teknik olarak mümkün değil ki bir de arkadaşımızın dediği gibi genellikle o maksimum hızı da alamazsınız yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşılabilir hız sorunu
    4 yıl önce açıldı
    hız göstergesi sorunu
    19 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.