Bildirim
Hız problemi (test yüksek çıkıyo ama videolar takılıyo)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun var. ping 20, hız 5.1 Mbit ama videolar takılıyor. _____________________________ -
Bilgisayar videoyu işlemden geçiriyor ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı Problem bendede var _____________________________
Fikirler Ölmez.... -
quote:
Orijinalden alıntı: platinum38
Bilgisayar videoyu işlemden geçiriyor ondan
2 gün önce hd film izliyodum vk.com dan anında doluyodu ?_____________________________ -
-
Youtube ta zaten kötü halde onun da etkisi var birde geceleri daha hızlı indiriyor bende (12-7 arası)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: acaca
sanırım you tube ile alakalı bi durum türkiyeden yavaş açılıyor videolar
sadece youtubeda değil bütün sitelerde acayip yavaş akk den hızım düşmüş olsa yinede takılmaması gerek 3mbite düşüyo çünkü_____________________________ -
hız testinde 20'yi görüyorum ama youtube videoları geç yükleniyor _____________________________
Miroslav StochFenerbahçe suç örgütü üyesi -
dünden beri kafayı yicem ya çözümünü bilen yokmu _____________________________ -
yokmu çözüm _____________________________ -
TTNet ile 16 Mbit kullanirken ayni sorunu yasiyordum, suan Biri 16 Mbit kullaniyorum ve 1080p deli gibi yukleniyo.
TTNet bisiyler yapiyor kendi serverlarindan cekiyor proxy gibi
Biri'ye gecebilirsin veya VPN kullanabilirsin_____________________________ -
Çözümü yok, sizle alakalı değil.Youtube'nin Türkiye bant genişliği düşük. _____________________________ -
2 gün önce hiç bi sorun yoktu ttnette ayrıca sadece youtube da değil vk.com da falanda takılıyo yani youtubela alakalı değil eskiden takılmıyodu _____________________________ -
temin ttneti aradım bi dns verdi onlarla değiştirdim daha iyi oldu ama eskisi gibi değil eskiden filmin 25. dakikalarında tamamı dolardı şimdi sadece takılmadan izleyebiliyorum ama hızda 6.5 mbit neden ya neden of _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler