Şimdi Ara

Hız problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şöyle bir problemim var... İnternet hızımız 2-3 mbit arasında süreki 50gb'yi geçincede otomatik olarak 1mbite düşüyor tabiki.. Bugün ttneti aradım böyle böyle dedim, görevli nasıl olur burda size 9 mbit internet verildiği gözüküyor dedi, yani alt yapı vs sorunu yok.. Ben israr edince teknik destek kaydı aldı ama değişen birşey yok.. 10 gündür adil kullanım ayağına kaplumbağ gibi internet kullanıyoruz, bugün ay başı olmasına rağmen hala 2mbit internet kullanmak zoruma gidiyor.. Böyle probemi olan var mı hattı desteklemesine rağmen hatta yüksek hız verdiklerini iddia etmelerine rağmen yavaş internet kullanan?

    edit: buda bu yazıyı yazdıktan sonra aldığım download hızı (akk devrede değil)

     Hız problemi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 1 Mayıs 2012; 17:02:47 >







  • Valla bende tam hız alamıyordum müşteri hizmetlerini aradım ayarladı oradan modeme baktım bide test yaptım indirmede yaptım halloldu.
  • Bende de aynı sorun var. Yeni ay geldi hızlar gelmedi. Kotayı geçince cart diye 0.68mbps'a çekmeyi biliyolar hızı.
  • bende aynı problem var. ayın 27 si gibi hızım düştü. ama akk hakkında internete girdiğimizde gelen uyarı gelmedi ( hani ilk ay yazdıkları uyarı yazısı) ve bağlantımda 2 dk da bir kopmalar olmaya başladı. aradım eve geldiler altyapı çalışması var cart curt 1 mbit ten fazlasını desteklemiyo dediler( bu arada 2 senedir 8 mbit hız alıyorum hiç sorun yaşamadım ) bu yüzden 1 mbit üzeri hız gelince hattınızda kopma yapıyo dediler. Şimdi ay başı geldi ve ben halaa 1mbit bile değil 290 - 500 - 971 kb kullanıyorum 1024 e razı duruma geldim. Hız devamlı değişiyo ama 1 mbiti hiç geçmiyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cileri33

    bende aynı problem var. ayın 27 si gibi hızım düştü. ama akk hakkında internete girdiğimizde gelen uyarı gelmedi ( hani ilk ay yazdıkları uyarı yazısı) ve bağlantımda 2 dk da bir kopmalar olmaya başladı. aradım eve geldiler altyapı çalışması var cart curt 1 mbit ten fazlasını desteklemiyo dediler( bu arada 2 senedir 8 mbit hız alıyorum hiç sorun yaşamadım ) bu yüzden 1 mbit üzeri hız gelince hattınızda kopma yapıyo dediler. Şimdi ay başı geldi ve ben halaa 1mbit bile değil 290 - 500 - 971 kb kullanıyorum 1024 e razı duruma geldim. Hız devamlı değişiyo ama 1 mbiti hiç geçmiyo.

    Adil kullanım zımbırtısından önce 6-7mbit altı hız almıyordum. Biraz önce arayıp sorunumu dile getirdim TTNET'e. Modemdeki ADSL ışığı 3 kere kapanıp sabitlendi falan derken adam sorunumun düzeldiğini söyledi. Hız kontrolü yaptım 3mbit çıktı hız. Dedim daha önce bunun iki katından fazla hız alıyordum. Adam daha fazla verirsek hattınız kaldırmaz deyip geçiştirdi.

    115 liralık tarifeye geçirmek için ellerinden geleni yapacaklar galiba




  • 60 tl veriyorum aldığım hız:
     Hız problemi..


    bu normal mi?
  • 8mbit i kullanabiliyorum şuan bende bir sorun gözükmüyor
  • Bu internet hiç 4mbiti görmedi, İstanbul'un göbeği Vatan Caddesinde alt yapı desteklemezse nerde destekeleyecek.. Normalde başka şehirde yaşıyorum nispeten küçük şehir orda 12mbit'i buluyor İstanbul'un göbeğinde 2yi bulursa şükrediyorum.. Birde işin tuhafı ttnet merkezden 8mbit'e kadar internet kullanmanıza rağmen 9mbit verdiğimiz gözüküyor diyolar, veriyosunuzda hani nerde ben göremiyorum.. Bakalım teknik destek kayıt aldı inceleyip size dönücez dedi arayan soran yok, bu akşam da hızım 8i bulmazsa yarın olay var..
  • hız testi yaptığımda bağlantı hızı yüksek görünmesine rağmen, net berbat....
  • bu sabah çok şükür düzeltdiler, 7mbit ama olsun bunada şükür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.