Şimdi Ara

Hız iğrenç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam internet hızım iğrenç ötesi. Gerçi birkaç gündür böyle bu saatlerde ama bugün özellikle berbat. Elbette ttnet. Benim gibi olan var mı başka?

• Bunlar hep konuşulmuştur yazılmıştır tabi forumda ama, o zaman namussuzlar neden 50 mbit internet satıyorlar, dünyanın parasını alıyorlar, o paralarla altyapı yatırımı yapsalar ya... Çok kızdım akşam akşam...
  • Beyler suan 3kbsn download hizim var bu nedir ya. Yil olmus 2016 bir sey indiremiyorum internetten.Lanet olsun verdigim paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Bunlar hep konuşulmuştur yazılmıştır tabi forumda ama, o zaman namussuzlar neden 50 mbit internet satıyorlar, dünyanın parasını alıyorlar, o paralarla altyapı yatırımı yapsalar ya... Çok kızdım akşam akşam...

Hocam görme engelliyimde, 50mbps internetiniz mi var ve hız kaça düşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

quote:

Bunlar hep konuşulmuştur yazılmıştır tabi forumda ama, o zaman namussuzlar neden 50 mbit internet satıyorlar, dünyanın parasını alıyorlar, o paralarla altyapı yatırımı yapsalar ya... Çok kızdım akşam akşam...

Fibernet limitsiz 50 mbit/200gb internetim var. Şu anda speedtest de 2.6 mbit zor alıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Fibernet limitsiz 50 mbit/200gb internetim var. Şu anda speedtest de 2.6 mbit zor alıyorum.

Peki fiber daireye kadar mı bina yada saha dolabına kadar mı?
    bir şey indirmeye çalıştığınızda ( torrent, steam yada yurt içi ) indirme hızınız nasıl oluyor kısıtlama yapıldığında? Yani gerçekten speedtestte gördüğünüz kadar kötü oluyor mu?

• Dolaba 50 metre. Yok torrent 4-5 mb/sn alıyorum. Sitelerde kaplumbağa meret...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.5g hız çok yavaş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kötü hızı yavaş demeye bile utanıyorum. Bu kadar yavaş olmaması lazım.
  • quote:

Dolaba 50 metre. Yok torrent 4-5 mb/sn alıyorum. Sitelerde kaplumbağa meret...

Yani sadece internet sayfa açılma hızlarında mı sıkıntı oluyor hızı düşürdüklerinde?
    Eğer öyleyse durum daha da garip. download hızı 2-3mbit gözüküyor ama dosya yüklerken sıkıntı yok. İyice kafam karıştı valla :)
    Mesela donanimhaber sayfalarının açılması ne kadar sürüyor?
  • quote:

quote:

Dolaba 50 metre. Yok torrent 4-5 mb/sn alıyorum. Sitelerde kaplumbağa meret...

Yani sadece internet sayfa açılma hızlarında mı sıkıntı oluyor hızı düşürdüklerinde?
    Eğer öyleyse durum daha da garip. download hızı 2-3mbit gözüküyor ama dosya yüklerken sıkıntı yok. İyice kafam karıştı valla :)
    Mesela donanimhaber sayfalarının açılması ne kadar sürüyor?

DNS problemi gibi duruyor sanki ama farklı dns ler kullandım gene aynı. Torrent veya özel vip film sitelerinden ve turbobit gibi sitelerden indirme yaparken hız iyi. Bazı siteleri açarken hız iyi. Ama mesela facebook, hurriyet, donanımhaber vb. ve yurtdışı (ebay, aliexpress vb.) sitelerde sürünüyor. Açması, özellikle facebook, 10 saniyeyi buluyor.

• an itibariyle normali 35ms olan ping google.com şu an 230-250 ms. zaten 4 aydır 18:00-00:00 arası 350 görüyorum. küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi şerefsiz telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 10 Aralık 2016; 13:40:34 >
  • Şu anda Ati'nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü 3 kb/sn. hızla indirebiliyorum ancak. Mb değil dikkat!!!
  • quote:

Şu anda Ati'nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü 3 kb/sn. hızla indirebiliyorum ancak. Mb değil dikkat!!!

Sorun olmaması gereken ve garip bir sorun, ayrıca uygulama alanları da garip :)
    demek ki popüler sitelerde kısıtlama yapılıyor diyeceğim ama ati sürücüsünü 3kb/s ile download yapmakta ayrı bir konu.. Diyecek kelime bulamıyorum.
  • Böyle bir hizmet anlayışı hiçbir yerde yoktur.
    1 GÜN OLDU ALALI.
    İndirme hızım sn de 30 kb . Bari AKK dolsa tamam eyvallah derdim ama bu kısıtlama neden niye?!
  • Bu genelde futbol maçları olduğunda oluyor. Tabi şimdi artık yayınlar internet üzerinden abonelere ulaştırılıyor. Tabi kapasite yetmediğinden vatandaştan kısılıp bu ücretli tv platformlarına kaydırılıyor. Yapıcak birşey yok.
  • Bu akşam hız ciddi rezalet, modemi aç-kapa yaptım daha beter oldu. Teşekkürler TT!
  • Bende sorun yok 50 hipernet kullanıyorum

Hız iğrenç
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    50 mbps pakette Telekom 4 mbps yapmadı mı hocam upload hızını

• quote:

Orijinalden alıntı: sozman1

50 mbps pakette Telekom 4 mbps yapmadı mı hocam upload hızını

yok hala 2 hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

Bende sorun yok 50 hipernet kullanıyorum

Hız iğrenç

Hız testlerinde normal gösteriyor ama siteleri aynı hızla açmıyor malesef. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.