Şimdi Ara

HIZ AŞIMI TRAFİK CEZASI FAZLA DEĞİL Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cezaya bişey demem basana yazsınlarda tuzak gibi kurulan amacın basanı yakalamak değil tuttuğunu yakalamak olan radarlarda adaletin a sı yok.
    yol boyunca Allah ne verdiyse basan adam bi selektörle veya şans eseri radarı es geçip sonrasında yine tapa gaz yola devam ediyor.
    kmlerce yolunda adam akıllı giden biride hiç anlamı olmayan bir bölgenin meskun mahal sayılmasıyla kocaman 3 şeritli bomboş yolda 70-80 km hızla ceza yiyor.
    bunlar kuralları çiğneyenleri değil tuttuklarını öpüyorlar.
    pentium mmx 200----thai anakart----800mb hdd----512kb edo ram----1mb pcı ekran kartı----1,44mb floppy----100 watt power supply----midi tower kasa----16bit ses kartı----1+1 stereo hoparlör----14inc full analog monitör----
    Daha ne olsun
  • Mersin-Adana-Ş.urfa otobanının Osmaniye kesiminde de bu aralar radar uygulaması başladı.O bölümde gişede olmadığı için durdurup cezayı tebliğde etmiyorlar.Adresinize geliyor.

Orijinalden alıntı: plcmn

Aslında bu soruyu dün İkitelli'deki kazada yakınlarını yitirenlere sormak lazım...

Hergün yüzlerce kaza oluyor yapcak birşey yok çift şeritli bir yolda 50km hızla gidiyorum yayanın birinde kulaklıklar var atladı birden yola benimde ordan geldiğimi görüyor kızda korku yok yüzüme baka baka yavaş yavaş geçiyor ani fren yapmasam başıma bela güzelyalı sahil yolu otoban gibi yol üst geçitl,yaya geçitleri var bazı mallar üst geçite çıkmak yerine altından yoldan geçmeye kalkıyor sonra arabanın altında kalıyorlar sürücünün hayatını karartıyorlar madem kurallara uymayınca sürücler ceza yiyor yayalarada ceza yazılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 11 Ekim 2010; 14:58:54 >
  • ilker_3792 ben cezayı bayram dönüşü 11.09 tarihinde yemişim.bana tebliğ edildiği tarih 20.09. bir haftayı geçtiğini söyleyecekseniz eğer onu araştırdım devlet o konuda da işi kendine yontmaya devam ediyor ve kargo şirketlerine suçu atarak bir şekilde yine şerefsizce işin içinden sıyrılıyor.birbirlerini ısırmıyorlar anlayacağınız.adice saklanarak ve haber vermeksizin 150km/h lik hızı 170km/h ölçerek yediğim 270 liralık ceza da umarım dermansız dertlerinin hastane parası olur.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • "Yok tuttuklarını öpüyorlar"

"Yok rızkları kesilmiş de otobana tezgah kurmuşlar"

Çok sığ yorumlar bunlar...
    Aşırı hızdan kaynaklanan kazaları görüyoruz,
    birinizde çıkıp "kurallara uyalım" demiyorsunuz.

Sınır kaçsa uyacaksınız, aksi halde nereye kadar kaçabilirseniz oraya kadar.
    Artık ya sahilde ya otobanda bir yerde yakalanıp cezalandırılacaksınız, bunlara bahane aramanın anlamı yok...

Orijinalden alıntı: Trike

"Yok tuttuklarını öpüyorlar"

"Yok rızkları kesilmiş de otobana tezgah kurmuşlar"

Çok sığ yorumlar bunlar...
    Aşırı hızdan kaynaklanan kazaları görüyoruz,
    birinizde çıkıp "kurallara uyalım" demiyorsunuz.

Sınır kaçsa uyacaksınız, aksi halde nereye kadar kaçabilirseniz oraya kadar.
    Artık ya sahilde ya otobanda bir yerde yakalanıp cezalandırılacaksınız, bunlara bahane aramanın anlamı yok...

Tamamen katılıyorum.
  • benim mesajlarım neden siliniyor ve ben neden 4 gün ceza aldım bunu bana birisi açıklayabilir mi.koyun olmadığımız için her şeye eyvallah demediğimiz için hakkımızı savunduğumuz için ve hepsinden önemlisi insan olduğumuz için bazı şeyleri söylediğimiz için burada banlanacaksak vay halimize.sanal ortamda bile rahat yok ya hayret birşey.yediğimiz cezaları hak ettiğimizi düşünenlerden birisi bana otobanda kaçla gittiklerini buraya yazabilirler mi acaba çok merak ediyorum!

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • motosiklet foırumunda biri anlatıyordu.

motosiklet limiti 70km
    Diğer araclar 80km

bu arkadşa yolda giderken kamyon bunu sıkıştırıyor fakrında olmadan. motorda canını kurtarmak için basıyor 80e 90 a . ilerde çevirme var onlarda durduruyor hız limitini aştın diyip veriyorlar 270 TL yi.

sanıryorlar ki motosikletciler hızlı gitmeyi çok sever. anlatmış derdini genede yazmış cezayı

Orijinalden alıntı: SauronxTR

motosiklet foırumunda biri anlatıyordu.

motosiklet limiti 70km
    Diğer araclar 80km

bu arkadşa yolda giderken kamyon bunu sıkıştırıyor fakrında olmadan. motorda canını kurtarmak için basıyor 80e 90 a . ilerde çevirme var onlarda durduruyor hız limitini aştın diyip veriyorlar 270 TL yi.

sanıryorlar ki motosikletciler hızlı gitmeyi çok sever. anlatmış derdini genede yazmış cezayı

Motorcuları hiç sevmem adamlar sağdan soldan heryerden bir anda çıkıyor.Çoğu trafik ışıklarına bile uymuyor resmen milletin başını belaya sokmaya çalışıyorlar cambaz gibi ordan oraya giriyorlar.Sollama yapıcam bir bakıyorum yanda araç yok tam yapıyorum bir anda motor nerdeyse çarpıp öldürcem.şimdi birde elektrikli bisikletler çıktı 10 yaşındaki çocuk kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

motosiklet foırumunda biri anlatıyordu.

motosiklet limiti 70km
    Diğer araclar 80km

Motorcuları hiç sevmem adamlar sağdan soldan heryerden bir anda çıkıyor.Çoğu trafik ışıklarına bile uymuyor resmen milletin başını belaya sokmaya çalışıyorlar cambaz gibi ordan oraya giriyorlar.Sollama yapıcam bir bakıyorum yanda araç yok tam yapıyorum bir anda motor nerdeyse çarpıp öldürcem.şimdi birde elektrikli bisikletler çıktı 10 yaşındaki çocuk kullanıyor

bugun komşuyla biyere gittik motorla anlattığın gibi sürdü, durdurup inmek geldi içimden... bazıları öyle dediklerin gibi sürenler kasksız ve ucuz motor ile apaçilik yapanlardır. kaskı koruması ekipmanı tam olanın amacı güvenli sürüşdür ve anlattığın gibi sürmez.

• gerçekten çok fazla dün 79km ile radara girdim 270 TL öğrenciyim emanet araba..78 ile girseydim 130 tl el insaf ya.şimdi sağdan soldan yana yakıla borç arıyorum.bide arabanın muayenesi geçmiş 62 lirada ona yazdılar.adamın q7 si var aynı yolda 122 ile girdi onada yazdılar 270 lira.ben 87 şahinle 79 la girdim banada yazdı 270 lira.bu nasıl adalettir ya

1 yılda trafik kazalarında kaç kişi hayatını kaybediyor?

1-2 km için diyorsunuz da yaptığınız yüzsüzlük gini geldi bana zaten suç işlemişsiniz, 1 gram daha az işleseydimin hesabını yapıyorsunuz... bunlar asgari ücreti bilmiyorlar mı diyorsunuz da siz hız sınırlarını bilmiyor musunuz, kim zorladı sizi hız yapmaya

hem suçlu hem güçlü diye size diyorlar sanırım.

(ben de bir kere girdim radara 237 lira ceza + yanlış adrese gitmesi sonucu 7 aylık 83 lira faiz 320 lira ödedim, o gün bugün aşmam hız sınırını)
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

gerçekten çok fazla dün 79km ile radara girdim 270 TL öğrenciyim emanet araba..78 ile girseydim 130 tl el insaf ya.şimdi sağdan soldan yana yakıla borç arıyorum.bide arabanın muayenesi geçmiş 62 lirada ona yazdılar.adamın q7 si var aynı yolda 122 ile girdi onada yazdılar 270 lira.ben 87 şahinle 79 la girdim banada yazdı 270 lira.bu nasıl adalettir ya

gerçekten can sıkıcı bir durum 1 km fark ile iki kat ceza almak...
    ama piyasadaki araçlanın marka-modellerine göre de hız sınırı yada ceza oranı belirlenmez...
    15 gün içerisinde ödenirse %25 iskontolu...
    geçmiş olsun..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.