Şimdi Ara

Hitman: The Complete First Season

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce oyunun türkçe yaması yapılırmı



  • Zamanında Hitman Absolution'ı orijinal satın alsaydınız, bu da yeni Tomb Raider oyunları da Türkçe olacaktı. Bu konuya da gerek kalmazdı.



    Neymiş? İçinde Multiplayer sürümü olmayan oyunu satın almak enayilikmiş. Oyunun yapımcıları da enayi değil tabi.



    (Oyun 120 TL olarak PC, 160 TL olarak konsollar için çıkmıştı. Dolar da düşüktü ve Steam'de 1.7 TL x 59 $ artık ne kadar ediyorsa...)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunKey

    Bknz: Boş beleş yorumcular.

    Taufun key doğru söylüyorsun bizden birşey olmaz gta 4 türkçe yamanı zevkle oynuyorum eline sağlık
  • Gta IV çeviriniz için link atma şansınız var mı bakındım ama bulamadım bildiğim kadarıyla Ensar Başlantı çevirmişti Gta IV'ü farklı bir çeviri daha olduğunu bilmiyordum.
  • TayfunKey kullanıcısına yanıt
    o arkadaşı takmana gerek yok, bırak kendi hâline. her konuya böyle musallat olup bilmeden etmeden kendince bir şeyler zırvalıyor. bloklayıp geçmek en mantıklısı. cahillerle tartışma, seni önce kendi seviyelerine indirir, sonra öyle mağlup ederler
  • umarım birgün yama çıkar ve türkçe oynamanın keyfine varırız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunKey

    Bir halta layık değiliz.


    Malesef en haklı yorum bu, malesef öyleyiz. Aklı yok fikri varlarız. Elin oğlu yapsa da yesek, işi kökünden çözelim yok. Davete icabet yok. Hani bazen haklıyız eyvallah, ama insanımızın kafası hep biz haklıyız onlar haksız. Sanki tepki koyunca çok takılıyoruz ya dünyanın olmazsa olmazıyız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Mart 2017; 13:50:3 >
  • Bende RIDE diye yarış oyunu vardı. Sırf türkçe olduğu için desteklemek amacıyla aldığımı söyledim. Birçok olumsuz yorum aldım. 2. oyundan türkçeyi çıkarttılar malesef.

    Türkçe oyunu direk alın. Bir dünya oyunu korsan oynadım. Kötü bile olsa bütün türkçe oyunları alıyorum hala. Sonradan boş beleş eleştirmenin anlamı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ile Türkiye'nin alım gücünü aynı zannedenlerin nefret kustukları başlık olmuş. Hiç kimse oyunu orijinal almak zorunda değil. Tamamen kişinin kendi vicdanı, emeğe olan saygısı gibi kişilik özelliklerine bağlı. Bu ülke vatandaşı ile bir Alman arasında aynı şartlardaki 2 insan için söylüyorum 8 kat kadar alım gücü farkı var. Tabi sürekli şu oyuna Türkçe yama çıkar mı diye ortalıkta dolanan grubu da boş geçmeyeceğim. 90 saatlik bir İngilizce kursunda C1 seviyesine gelebiliyorsunuz ki neredeyse tüm oyunlar için C1 yeter de artar bile. 90 saat emek harcamak kanımca 1 yıl Türkçe yama beklemekten daha mantıklıdır. Kimseye muhtaç olmayın.
    Bu arada steam kütüphanemde 30'dan fazla oyun var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betakq

    Avrupa ile Türkiye'nin alım gücünü aynı zannedenlerin nefret kustukları başlık olmuş. Hiç kimse oyunu orijinal almak zorunda değil. Tamamen kişinin kendi vicdanı, emeğe olan saygısı gibi kişilik özelliklerine bağlı. Bu ülke vatandaşı ile bir Alman arasında aynı şartlardaki 2 insan için söylüyorum 8 kat kadar alım gücü farkı var. Tabi sürekli şu oyuna Türkçe yama çıkar mı diye ortalıkta dolanan grubu da boş geçmeyeceğim. 90 saatlik bir İngilizce kursunda C1 seviyesine gelebiliyorsunuz ki neredeyse tüm oyunlar için C1 yeter de artar bile. 90 saat emek harcamak kanımca 1 yıl Türkçe yama beklemekten daha mantıklıdır. Kimseye muhtaç olmayın.
    Bu arada steam kütüphanemde 30'dan fazla oyun var..


    90 saatlik bir İngilizce kursuyla C1 seviyesine geldiğinizi mi iddia ediyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Witcherer_ -- 22 Mart 2017; 16:43:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN


    quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunKey

    Bir halta layık değiliz.


    Malesef en haklı yorum bu, malesef öyleyiz. Aklı yok fikri varlarız. Elin oğlu yapsa da yesek, işi kökünden çözelim yok. Davete icabet yok. Hani bazen haklıyız eyvallah, ama insanımızın kafası hep biz haklıyız onlar haksız. Sanki tepki koyunca çok takılıyoruz ya dünyanın olmazsa olmazıyız...

    malesef abi aynen söylediğin gibi. sadece bu alanda değil her alanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 22 Mart 2017; 16:49:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betakq B kullanıcısına yanıt
    Sanki oyun şirketkerine ortakmışçasına oyun sattırmaya uğraşıyorlar. Şu söylediklerini bazı kaz kafalılar birazcık olsun anlasalar zaten boş muhabbetten vazgeçerler ama nerdeee.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan başlayan yani hayatında yes no dan başka İngilizce kelime duymamış kişiler için elbette 90 saatte C1 düzeyine ulaşmasını bekleyemeyiz. Ancak ilköğretim ve lisede verilen zorunlu İngilizce dersi en kötü ihtimalle Elementary seviyesine çıkarıyor ve İngilizce kurslarının hemen hemen hepsinde sıfırdan değil de Elementary den itibaren geçerli programlar daha ön planda(Kursa başvuranların büyük bir kısmı Elementary de sıkışıp kalmış kişiler). Zorunlu İngilizce dersi öğrenciye dil bilgisi kurallarını öğretme konusunda çok yetersiz kalsa da kelime dağarcığı kazanımı anlamında fayda sağlamakta. Bu durum kursların çok işine geliyor ve hızlı programlar hazırlanabiliyor. 70-120 saatte A2 den C1 garantili kurslar var. Birkaç arkadaşım bu tip 3 aylık 75(tam hatırlamıyorum) saatlik C1 garantili kurslara başlamıştı ama bi gün gidiyorlar iki gün gitmiyorlardı. Bu halde bile B2 ye ulaştılar. Yani evet A2 den 90 saatlik bir eğitimle rahatlıkla C1 e çıkılabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.