Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Hitman de "Fatal DirectX Error" hatası alıyorum. Oyuna giriyorum, başla dediğimde ilk introyu gösteriyor, o sırada hatayı alıyorum ve oyundan çıkartıyor. Ayarları low yapmama rağmen bunu yapıyor.

Herhangi bir çözümü var mı?

Sistem Özellikleri:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHZ
    3 Gb DDR2 Ram
    Directx 11
    ATI Radeon HD 4850 X2 Yaklaşık 3gb

Oyunun içinde olması lazım DirectX diye bir dosya. Onu kur yeniden.
  • Oyunu gamebooster açarak oynadım acayip etkiledi. Fps arttı ve oyun daha bir hızlandı. Anlık fps'si düşenler varsa ya da hafiften kasan varsa denesin derim.
  • arkadaşlar ben oyunu oynuyorum ama oynarken ses gidiyor, ara videolarda düzeliyor, nasıl çözebilirim.
  • Oyun bayağı zor geldi. Gizli gizli takılayım gideyim diyorum ama yok, hep yakalanıyorum.
    Zorluk derecesini en kolaya alıp öyle başlıcam bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Hitman de "Fatal DirectX Error" hatası alıyorum. Oyuna giriyorum, başla dediğimde ilk introyu gösteriyor, o sırada hatayı alıyorum ve oyundan çıkartıyor. Ayarları low yapmama rağmen bunu yapıyor.

Herhangi bir çözümü var mı?

Sistem Özellikleri:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHZ
    3 Gb DDR2 Ram
    Directx 11
    ATI Radeon HD 4850 X2 Yaklaşık 3gb

Dostum netfreamwork ün en son olanını yükle ayrıyetten directx sdk 2010 visualcc filan yükle büyük ihtimal düzelir iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

arkadaşlar ben oyunu oynuyorum ama oynarken ses gidiyor, ara videolarda düzeliyor, nasıl çözebilirim.

Kardeş büyük ihtimal ses denetiminden oluyor sorun çözümü ise denetim masasından ses ayarlarına gir ve 4+1yada 5+1 ayarlı ise stereo olarak değiştir büyük ihtimal düzelir iyi oyunlar..
  • Beklediğim bir oyundu, bu sıralar kinect oyunlarına sardığımdan az ileri atıcam bu oyunu. =)

Oyunu oynayan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
    Öncelik olarak yapay zeka ne durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Beklediğim bir oyundu, bu sıralar kinect oyunlarına sardığımdan az ileri atıcam bu oyunu. =)

Oyunu oynayan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
    Öncelik olarak yapay zeka ne durumda.

En zor seviyede açtığında adamlar öttürüyor resmen seni o kadarını söylesem yeter herhalde kardeşim
  • Oyunun ilk bölümünde ilerledim biraz. Olmuş bu.
    Instinct olayını ilk duyunca soğutmuştu biraz, ama çok iyi kullanılmış (ki kullanmak zorunda değilsiniz). Tabi en az hard veya expert'te(tercihen expert) oynamanız gerekiyor, zevk almak için. Gidip instinct kendiliğinden regenarate olursa veya ipucundan geçilmezse zevki kalmaz.
    Zorluk istediğim gibi olmuş, gonsolcuları da düşünmüşler ama düzgün oyuncular direk expert seçeceği için sıkıntı yok, oyun yüksek zorluğa göre yapılmış. Bir de purist zorluğu var ki ona hiç girmeyelim, crosshair dışında hiçbir şeyiniz kalmıyor :)

Tenekenin içine saklanma, şüphe çekince instinct kullanma, yok fark edilirsek uzaklaşarak peşimize takıp kuytuda halletme ya da teslim olma numarası çekip(ama "aranma" durumunda değilsek yapılabiliyor) yaklaşan adamı alt etme ve kendine siper etme(yani fark edilince de zevk alabiliyoruz-şansımız oluyor, ama tabii ciddi puan kaybediyoruz[veya görev başarısız olabilir-ortalık karışabilir], bunun da sonuçları oluyor; checkpointe dönmek mantıklı oluyor o yüzden), kılığına girdiğimiz görevlilerin bizi daha kolay fark edebilmesi, cisim fırlatarak dikkat dağıtma, hatta öldürme.. güzel olmuş. Tabi bölümleri kimseyi öldürmeden-bayıltmadan geçmeyi teşvik ediyor oyun, o konuda da sıkıntı yok. Daha ilk bölümde güvenlik şefinin içeceğine uyku ilacı karıştırma tipi bir olanak vardı mesela, bu konuda ipucu falan da vermedi.
    Adamlar da sık sık diyaloga giriyor, konu hakkında veya ne yapmamız gerektiğine dair ipuçları alabiliyoruz.
    İlerde eminim daha da çeşitlenecektir.
    Bir de, hareketlerimize göre puanın şekillenmesi ve bu puanla yeni özellikler açabilmek çok iyi olmuş.

Türkçe çevirisi de gayet güzel olmuş.

İlle konsolların zarar verdiği birkaç nokta olacaktır, ama kesinlikle oynanır. Klasik Hitman'ı modern ögelerle birleştirmeyi başarmışlar. Umarım ilerki bölümlerde çizgisini korur.

Grafikler sandığımdan iyi çıktı. Doku kalitesi çok iyi, efektler de yüksek hassasiyette falan. SS'lerde tam anlaşılmadı ama karakter detayı da hayli yüksek, Batmandaki gibi sakal sayılabiliyor, hatta ondan da iyi gibi. Oyun içindeyken doku hariç her ayarı anında değiştirebilmek güzel. 3D için de gerekli oyun içi ayarlar konulmuş.
    Tabi kartları haddinden fazla zorluyor yine de(özellikle 600 serisindeki sorun), shadow veya ssao falan düşürünce de çok büyük fps artışı göremedim.

Vram kullanımı 1080p ultra 4x aa'da(fxaa kapalı) bölüm başında çabucak 1300'ü buldu, bölümde ara vermeden ilerledikçe şişip 1800'e ulaştı(sanırım daha da artacaktır). Tahminimce ram'ı bol bulduğu için temizlik yapmıyor, 1280 veya en kötü 1536'lık kartlarda sıkıntı çıkarmıcaktır bu ayarlarda. Ama sorunluysa, karta göre temizlik yapmıyorsa yama gerekir, aksi durumda 2 GB altında ciddi sıkıntı çıkar. Hele ki daha kalabalık bölümlerde.

Ha bir de, oyun 24 GB yer kaplıyor.

jpg çektiğim için genel fikir olarak bakın. Işıklandırma kalitesi düşük gibi duruyor jpg'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Kasım 2012; 0:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Oyun bayağı zor geldi. Gizli gizli takılayım gideyim diyorum ama yok, hep yakalanıyorum.
    Zorluk derecesini en kolaya alıp öyle başlıcam bir de.

en kolay seviyede oynamaktansa hiç oynamada daha iyi
  • şu oyuna realistic seçeneği gelsin ya. bizde tek mermide ölelim insanlarda. hardda oynayınca biz hemen ölüyoruz ama düşmanlar ölmüyo buseferde. easyde biz ölmüyoz düşmanlar ölüyo hemen
  • Bence en önemli olan şey: Hikaye modundaki her bölümü ekipman seçerek oynamamıza izin vermeleri gerekiyor. (Blood Money'deki gibi)
    O kadar DLC aldım sadece MP modunda kullanmama izin veriyor. Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Herşey iyi hoş da oyunun yapısını çok değiştirmişler.Çin mahallesindeki görevden sonra boyna polislerden kaçtığımı hatırlıyorum ben.Nerde o şırıngalar silah geliştirmeler.Koca mekanlarda dönüp dururduk adamı sessizce indirmek için.Blood money deki sistemi geliştirselerdi keşke.

Ben hiç polis bile takmadım peşime orada. Adam işemeye gidiyor, çöp kutusuna girdim ve adamı bekledim. Geldi, iple temizce halledip çöp kutusuna tıktım. Çıkıştan da gittim. 2 dakika sürmedim. Gözlem yeteneğinizin de iyi olması gerek. Focus ile adamın nereye gideceğini hesaplayın. Pozisyonunuzu iyi alın. Toplulukta kafaya bir mermi çakarsan tabii ki polisler kovalar. Ne yapacaklar başka?

bir videoda izlemiştim,adam işerken üstünde bir şey var böyle iple asılı taş bi zemin gibi bişey.adam ipe ateş ediyor o üstüne düşüyor.kaza süsü veriyor ve aralarından yürüyerek çıkıyor.o denenebilir.önemli olan vizyon dediğiniz gibi.çünkü siz silahla birisine gidip ateş ederseniz polis kovalar tabii.oyunda iki seçenek var.isterseniz silent assasin olarak gidersiniz,isterseniz aksiyonu bol sahneleri tercih edersiniz.oyun bu sefer tamamen kullanıcıya bırakılmış.ayar sizin elinizde.internette ne adamlar var gizlilikte üstüne yok.bölüm boyunca sadece 2-3 adam öldürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Umarız Türkçe altyazıyı beğenmişsinizdir arkadaşlar. Özellikle argoları amerikanvari çevirmemeye özen gösterdik. Yorucu ama zevkli bir iş oldu.

Yeni Türkçe altyazılı veya dublajlı oyunlara hazırlıklı olun.

23 Studios ekibi olarak daha fazla Türkçe destekli oyun çıkması için girişimlerimiz devam edecektir.

En son çalışmamız Planetside 2 idi. Free to play olan oyun şu an Türkçe.

Hocam çeviri muhteşem. Argoları direk çevirmemeniz çok yerin de olmuş. Oyunun optimizasyonuna gelince oyunun başında AMD logosunu görmek beni şaşırttı ve sevindirdi. Böyle kaliteli oyunlarda bolca görmek isteriz. Ayrıca sanırım AMD Desteği ile yapıldığı için Bütün ayarlar fullde 4x AA ile 1-2 sahne hariç 30 FPS altına düşmedi hiç. Yani toplasanız düşen sahneler 40 sn tutmaz. Grafikler gerçekten muhteşem hele bir kaç sahne var ki CGI mı oyun içi mi diye dikkatli bakmak zorunda bıraktı. Oyun içi olduğunu görünce sesli bir şekilde helal olsun dedim. Spoiler vermeyeyim ama bir bölümün bitişinde (CGI mı Oyun içimi özellikle orda tereddüt ettim) o özlediğimiz müziğin çalması beni mest etti. Hem 23 Studios'a (Muhteşem çeviri için) Hemde IO Interactive'e teşekkürlerimi sunuyorum burdan. Yıllardır beklemeye değdi...

• Failed To İnitialize DirectX 11 veriyor
    directx guncel nedense bulamadim sorunu duruyor oylece kenarda oyun
  • Ulan şu oyunu bi ben oynayamadım. sorunun çözümü de yok tüm driver lar güncel dx 11 yüklü pc de güçlü yok açılmıyor
  • Arkadaslar merhaba oyunu yükledim ilgili işlemleri yaptım . Ancak simgeye cift Tikladigimda herhangi bir tepki vermiyor yonetici olarak çalıştırmayı deniyorum olmuyor . İnternette arastirinca bu tarz hatalarda karşılaşanlar var ancak çözümü belirtilmemis yardımlarınızı rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun optimizasyonu nasıl? Ben de HD 4650 var eğer optimizasyon sorunluysa hayal kırıklığına uğramayayım. Assassin's Creed 3 düşük ayarlarda Boston dışında akıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunda gamepad'i tanıtamadım bir türlü. Gamepad kısmı sönük çıkıyor menüde. Xbox 360 emulatörünü de attım oyunun klasörüne. Logitech Rumblepad 2 kullanıyorum. Ne yaptıysam oyun görmüyor gamepad'i. Var mı böyle sorunu olan?

sende klavye ile oyna öldürmez seni klavye ile oynamak.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Failed To İnitialize DirectX 11 veriyor
    directx guncel nedense bulamadim sorunu duruyor oylece kenarda oyun

kardeşim netfreamwork en son sürümünü kur bide directxsdk güncellemelerini yap yani sadece directx yükleme ile olmuo malesef özellikle sdk güncellemesi bircok sorunu ortadan kaldırıyor bilgin olsun...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.