Hitman 3 Türkçe Yama (İSTEK) Güzel bir oyun tavsiye edilir yeni çıktı @zartzurt456 el atsa çok sevinirim veya el atan biri olursa. (Not: Sadece istektir.) |
Hitman 3 Türkçe Yama (İSTEK)
-
-
Dil dosyaları açıldıktan sonra çevrilir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BoomBookTRDil dosyaları açıldıktan sonra çevrilir...
ANONYMUS AÇMIŞ
-
quote:
Orijinalden alıntı: FIRATRUSSYTAANONYMUS AÇMIŞ
Alıntıları GösterMuhtemelen önceki oyuna benzer ya da aynı altyapı ile yapılmıştır. Açılması uzun sürmez...
Bakalım tool bulunursa çevirenler olacaktır zaten.
-
İnşallah Anonymous'dan önce biri yapar bekliyoruz bakalım yapacak gruba kolay gelsin.
-
Ellerinizden öper.
-
destek
-
Destek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel olur
-
Keşke yapan olsa makine çevirisine bile razıyım valla.
@celikeins yapar da ücretsiz vereceğini sanmam...
Hitman 2016-2018 araçlarını yazmıştı. Sitede mevcut.
https://forum.donanimhaber.com/hitman-2016-ve-2018-toolu--145528157
-
Destek
-
O zaten şu an Anonymous altında diye biliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: mükreminn5O zaten şu an Anonymous altında diye biliyorum
Ahmet abi kimsenin çatısı altında değil :). Herkese yardımcı olan birisi.
quote:
Orijinalden alıntı: mükreminn5O zaten şu an Anonymous altında diye biliyorum
Değil ama adamı en son sinirlendirmişlerdi ve o da ücretsiz tool yapmama kararı almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Aklımda böyle kalmış.
-
varmı çevirecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil2 -- 24 Ocak 2021; 22:59:15 > -
@zartzurt456 anno ve rdr yamalari ile ilklere imza atti. yaparsa yamayi zartzurt yapar.
iyi gaz verdim gibi gorunebilir ama bunlar gercektir. :)
-
https://github.com/LennardF1989/HitmanExtractor
Hitman 3 Tool için çalışanlar mevcut ama bakalım text dosyaları ne zaman açılacak ve import problemi ne zaman aşılacak?
Tabii ben hala @celikeins 'ten bir atak bekliyorum.
-
benden de tam destek yapacak olan kişiye eğer o şanslı kişi free yaparsa çeviriyi sonuna kadar destek manili yaparsa orta dereceli destek :D
-
yaparsa @zartzurt456 bu işi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnşallah Anonymous'dan önce biri yapar bekliyoruz bakalım yapacak gruba kolay gelsin. |
Çok az kaldı rpkg nin paylaştığı tool çok fazla Json oluşturuyordu bunları tek bir Json yapıp sonra tekrar ayıracak bir Sistem yaptım Bu arada artık insanlara Türkçe oyunu Ücretsiz Oynaya bilecekleri bir sistemde kuruyorum program kodlamaktan türkçe noktalama işaretleri kullanmadan yazdığım bu yorum için hepinizden özür dilerim şu ergen hariç |
ben kendim yaptım yazmadım bak bir önceki arkadaştan alıntı yaptım okuduğunu anlamayı bil önce bu aracı kullanarak kendi geliştirdiğim Tool yaptım sen de yap diye açık kaynak paylaşmış adamlar parayla alınıp verilen bir applikasyon değil bak bağlantı adresinide biliyorsun git sende kendi aplikasyonunu geliştir neyani Windows komut işlemcide microsoftun onunla kodladım diye microsoftun da emeğinimi çaldım yazık sana |
Benzer içerikler
- planet coaster türkçe yama
- hotline miami türkçe yama
- cult of the lamb türkçe yama
- halo infinite türkçe yama
- hitman 3 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X