Bildirim
hitman 2 yi bitiren var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben bitireli çok oldu. WAlla hiç hatırlamıyorum ama bi sorun yoktu... -
yaaa bende daha oyunun ilk basında kaldım.adamı takip ettim.kilise gibi yerde kapıları actım orayı gezdim burayı gezdim burda ne halt edicegimi cözemedim.yardım ederseniz sevinirim oyunun basındaki bu ilk bolumun gidisatını yazarsanız cok sevinicem yaa yoksa cope gidecek bu velet...? -
daha alıştırma bölümü o yapman gerekenlerin yazılı olduğu bi yer olması lazım. "objectives" gibi bişey olabilir. kontrollere bak... -
başından beri ısınamadım hitman2'ye.hitman1'in oynanabilirliği daha yüksek gibiydi sanki -
emretorlak
haklısın bence de öyle.
deccal
"b" tuşuna basarsan brifing ekranı geliyo görevler yazıyo.
dediğin bölümde ise gönderilen paketi bulman gerekiyo.
bana yardım edin bu günde oynadım bir sürü zaman kaybettim bi halt olmuyo. -
oyunun ilk bölümünde önce klisenin üst katına çıkcan orda bir günah çıkarma yeri var oraya gircen. sona dışarı çıkıp içinde mesaj olan bir kutu var.Klisenin önünde domuzların olduğu merdivenlerden çıkınca buluyodun sanırım ilk baş böle.
sona arkadaşlar hitmen 2 bence süper bi oyun ben de çözmek için çok üğraşmıştım ama bir mantığını kaptıktan sonra oldukça zevkli ben baya ilerlemiştim ama windows bozuldu format attım sona da yüklemedim.Yinede çok zevk almıştım tavsiye ederim uğraşmaya değerdir. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by DeCCaL</i>
<br />yaaa bende daha oyunun ilk basında kaldım.adamı takip ettim.kilise gibi yerde kapıları actım orayı gezdim burayı gezdim burda ne halt edicegimi cözemedim.yardım ederseniz sevinirim oyunun basındaki bu ilk bolumun gidisatını yazarsanız cok sevinicem yaa yoksa cope gidecek bu velet...?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ben aslında oyun oynamam ama bir ara oynayalım hadi dedim Hitman2 aldım. Senin gibi ilk başta o kilisenin içinde ve dışarıda bahçelerde gezip durdum. Sinirimden domuzları ve güvercinleri vurdum. Bu arada kendimede gülüyordum çünkü işin içinden çıkamamıştım. İlk bölümü atlamadan geçemiyorsun sanırım. Asıl oyuna girince kaydedip hep oradan devam edeceksin. Biraz daha dene çıkarsın. Ben düşünmek bile istemiyorum. Zaten ikinci ve üçüncü bölümlerde bazen bilgisayar reset yapıyor. Hadi benim konfigirasyondan diyelim ama başka arkadaşta hitman yüzünden kaç defa servise bilgisayar götürdü acaba bilgisayarım arızalımı diye. Bu oyunda bişeyler var ama anlamadım.
-
Bence çok traş bi oyun.ilk bölümü geçtim patronu öldürüyosun falan. Sonra o kış olan bölüme geldim tünelden falan geçiyosun bayağı zor yapmışlar.bi de oynanabilirlik çok düşük.Ayrıntıya çok önem vermişler.Ayrıca silahlar da hiç gerçekçi değil. -
bi dakka şimdi oyuna laf söletmem çok güzel oyun :) ... -
arkadaş bu oyunun sonunu görene helal olsun oyunu ne zaman aldıysan sorun yarattı bu oyun adamı katil ederrrr -
dostum oyunda bi sorun yok.aynı şeyi bende de yaptı.sanırım şu bi adamı kurtarıyorsun sorgudan . o bölümü diosun.
orda benimde bi türlü bombayı yerleştirememiştim.yada atınca elimde patlıodu.
bölüme yeniden başla.bombayı alınca hiç elleme yani kumandanında butonuna basma.yani kurma bombayı. oraya gelince bi daha dene bak bu sefer kesin olacak :)
arkadaşlar oyuna llaf etmeyin walla oynadığım en iyi oyunlardan biri. baya oldu bitireli.çok güzel bi oyun.son bölümü5 defa falan oynadım.30 adamı indiriosun klisenin içinde süper bi bölüm. -
yok arkadaşım oyun sorunlu illaki oyunun orjinali olacak adamla ilerliyorum adam yere çalikıyor bacakları yerin altında gövde dışarıda gelde sorunlu deme -
nt olarak hitman 1 de böyle bir sorun olmadı oyunu kapattım hen hitman 1 daha süper -
walla dostum bizim bütün takımdaki arkadaşlar bitirdi bu oyunu ve hiçbir sorun çıkmadı oynarken.sende neden öle oldu anlamadım.ekran kartınla alakalı olabilir mi dersin ? -
sn swossh
tam dediğin bölüm işte.
adamı kurtardım. Duvarı patşlatıp kanalizasyondan kaçıp gidecez.
olmuyo bomba kurulmuyo.
baştan denedim yine olmadı.
Duvarı patlatma konusunda yanılmıyorum değil mi?
duvarı patlatıp kaçmam gerekiyo yani?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by swoosh</i>
<br />dostum oyunda bi sorun yok.aynı şeyi bende de yaptı.sanırım şu bi adamı kurtarıyorsun sorgudan . o bölümü diosun.
orda benimde bi türlü bombayı yerleştirememiştim.yada atınca elimde patlıodu.
bölüme yeniden başla.bombayı alınca hiç elleme yani kumandanında butonuna basma.yani kurma bombayı. oraya gelince bi daha dene bak bu sefer kesin olacak :)
arkadaşlar oyuna llaf etmeyin walla oynadığım en iyi oyunlardan biri. baya oldu bitireli.çok güzel bi oyun.son bölümü5 defa falan oynadım.30 adamı indiriosun klisenin içinde süper bi bölüm.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
-
dostum bomban uzaktan kumandalı.sen duvarın dibine gelince böle deliğin altına doru orda yazıo zaten bombayı yerlştir die. sonra uzaklaşıosun biraz.kumandayla patlatıyorsun bu kadar. ama dedim yaa daha önce bombayı kurma o zaman elinden çıkar çıkmaz patlıo. -
swoosh katılıyorum bende hem 1 ve 2 bitirdim -
bu arada nisanda 3 çıkacak :)) -
onu bekliyorum devrimow... süper bi oyun olcak gibi umarım yanıltmazlar bizi.izledin mi tanıtımını _? level cd si verdi geçtiğimiz aylarda. baya güzel gibi ...!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X