Şimdi Ara

hitlere suikast yapabileceğimiz oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler grafikleri saboteur gibi olan hitlere ve nazilere karşı savaşabileceğimiz bir oyun varmı

Orijinalden alıntı: kuantum21

Assassin's Creed 17:Mission Hitler

hitlere suikast yapabileceğimiz oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Sniper Elite 2 dlcsi var bi tane onda yapılıyor

oynadım

Orijinalden alıntı: Fes Takmak İstiyor

Bende nazi olup müttefiklere karşı savaşmak istiyorum ama öyle bi oyun bi türlü bulamadım

warfare 1944 adlı flash oyun var
    Daha Fazla Göster
  • up beyler yokmu öyle oyun

Hatta Modern Warfare I de daha ilk gemi görevinde nükleer silahın arkasında Türk Bayrağı görünce, acaba kaç kişi tepki gösterip oyunu sildi? Veya bununla ilgili bir şkayette bulundu herhangi bi yere? Bizim millet böyledir, anca konuşmayı bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 28 Kasım 2013; 11:05:14 >
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yıllarca CoD ile müslüman öldürerek mutlu olmadık mı (:

Hatta Modern Warfare I de daha ilk gemi görevinde nükleer silahın arkasında Türk Bayrağı görünce, acaba kaç kişi tepki gösterip oyunu sildi? Veya bununla ilgili bir şkayette bulundu herhangi bi yere? Bizim millet böyledir, anca konuşmayı bilir...

o bayrağa iyi bakmamışsın demek türk bayrağı deildi.
    Farketmez. Zaten Türk Bayrağı'nı direk koyamaz, öyle bir yetkisi yok. Herşey direk birebir olmak zorunda değil. Orada o bayrağın kırmızı ve üzerinde hilal olması bile o algıyı yaratmaya yetiyor. Sen tam Türk Bayrağı'nı görmesen de, kafanda oluşan algı o oluyor ve beynin bunu benimsiyor. Bilinçaltı (Subliminal) mesajları biraz araştır. Az çok biliyorsundur zaten.

Örneğin bu tip oyunlarda sürekli Amerikan askerlerinin yüceltildiğini görürüz. Modern Warfare I, tam olarak Amerika'nın Irak'a saldırdığı döneme denk gelir. İnsanlar bu oyunları oynadıkça Irak'lıların, Arap'ların, Müslümanların peynir ekmek gibi ölmelerine alışırlar ve bu olay gerçekten olduğunda önemsemezler. Çünkü istediklerinde onlar da bilgisayarda bunu rahatça yapabilmektedirler. Bunlar çok ince ama güçlü hesaplardır ve bu teknikler yaklaşık 80 yıldır kullanılmaktadırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 29 Kasım 2013; 14:37:30 >
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.