Şimdi Ara

2.Dünya Savaşı Konulu Strateji Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
36.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda araştırmama rağmen etkileyici bir oyun bulamadım Hearts of İron 3 , Commandos , Coh , Red Alert vs Her türlü oyunu oynadım artık rol yapma adam öldürmeli falan oyunlardan sıkıldım daha çok sadece taktik verme üzerine oyunlar arıyorum mesela ben bir savaşta komutanım sadece taktik veriyorum öyle birşeyler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.grafik kalitesi kötü oyunlar olursa iyi olur cunku sorunlar olabiliyor sorunsuz oyun arıyorum mesela hearts of ironda öyle bir kasıyorduki bilgisayar 4 çekirdekli quantum pc bile olsa dayanamaz o derece :D.

• combat mission serisini öneririm. Özellikle yeni çıkan oyunlar çok iyi. CMBN, CMBN CW, CMFI
    yıllardır, yaklaşık 10 sene oldu, bu oyun dışında taktik strateji oyunu oynamam
    ekte internet sitesi var, oyun bu site üzerinden satılır.

http://www.battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=295&Itemid=509

Ekte güzel bir VAAR var

http://www.youtube.com/watch?v=ODm6MiqfXpo

İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

combat mission serisini öneririm. Özellikle yeni çıkan oyunlar çok iyi. CMBN, CMBN CW, CMFI
    yıllardır, yaklaşık 10 sene oldu, bu oyun dışında taktik strateji oyunu oynamam
    ekte internet sitesi var, oyun bu site üzerinden satılır.

http://www.battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=295&Itemid=509

Ekte güzel bir VAAR var

http://www.youtube.com/watch?v=ODm6MiqfXpo

İyi günler
    pek etkliyeci bulmadım ve çok detay istiyor detaya ihtiyacım yok zaten hayatımın tüm boş zamanlarımın çoğu bunun gibi uzun vaadeli oyunlar oynamakla geçmiştir.daha çok aradığım android oyunlarından europan war 2 yada world conqueror 1945 tarzı oyunlar arıyorum biliyorum saçma bulabilirsiniz ama belki çıkar bilen biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manstein -- 18 Eylül 2012; 20:33:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

pek etkliyeci bulmadım ve çok detay istiyor detaya ihtiyacım yok zaten hayatımın tüm boş zamanlarımın çoğu bunun gibi uzun vaadeli oyunlar oynamakla geçmiştir.daha çok aradığım android oyunlarından europan war 2 yada world conqueror 1945 tarzı oyunlar arıyorum biliyorum saçma bulabilirsiniz ama belki çıkar bilen biri

Alıntıları Göster
    konu güncel. bende bu tür birşeyler arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkodesouza

konu güncel. bende bu tür birşeyler arıyorum

Alıntıları Göster
    r.u.s.e tavsiye ederim. En azından oynanış videosuna bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Alıntıları Göster
    Company of Heroes tavsiye ederim
    oynanış videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

oynanış videosu

Alıntıları Göster
    hepsini oynadım beyler maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manstein -- 18 Eylül 2012; 20:34:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hepsini oynadım beyler maalesef

Alıntıları Göster
    Men Of War
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krieger1921

Men Of War

Alıntıları Göster
    HoI3'ü patch ve ek paket yükleyerek mi oynadın?
    Çünkü HoI3 patchsiz çok kasan bir oyun ama patch ve ek paketlerden sonra biraz düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Stannis

Çünkü HoI3 patchsiz çok kasan bir oyun ama patch ve ek paketlerden sonra biraz düzeliyor.

Alıntıları Göster
    COH hariç gerisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

oynanış videosu

Adam coh oynadım,sıkıldım demiş sen oynanış videosunu koymuşsun.Başlığa göre yorumda bulunmayın adamın isteğini okuyun bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

oynanış videosu

Adam coh oynadım,sıkıldım demiş sen oynanış videosunu koymuşsun.Başlığa göre yorumda bulunmayın adamın isteğini okuyun bari..

Coh yazdığını görmemişim ondan yazdım senin yazdığın yorumda gereksiz ona bakarsan tavsiyede bulunmamışsın benim mesajıma laf atıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

valla hocam sadece for the momments mi ne onu yüklemiştimde doğrumu yaptım bilmiyorum içinden sadece türkçe yama çıktı oda yarım yamalak bir yamaydı tam değildi birde kasınca benim pcden kaynaklı herhalde dedim başka birşey yapmadım çunku çok internetten baktıgımda kasma sorununda her pcde kasıyormuş oyun patch falan dedilerde okadar sinirden hemen sildim oyunu 1 günüm o oyunla geçmişti hemde oynayamamıştım yeterli açıklamayla link felan konusunda yardım edersen patchlerin güncelleriyle oynarım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Güzel bir oyuna benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishMilitary

quote:

Güzel bir oyuna benziyor.

Alıntıları Göster
    beyler yokmu european war 2 tarzı world conqueror 1945 tarzı pc oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manstein -- 18 Eylül 2012; 20:35:29 >

• quote:

beyler yokmu european war 2 tarzı world conqueror 1945 tarzı pc oyunları

Alıntıları Göster
    konuyu hortlataraktan : . Making History The Calm & The Storm Gold Version . On numara Strateji . Araştırmalarını yapabilirsin . Endüstride Tanklar , Tayyareler :D Mal üretimi , Askeri üretim , ülkeler arası ticaret , donanmanı kuvvetli yapmanı öneririm . Türkiye dahil 2. Dünya savaşındaki dünyadaki olan ülkeleri seçebilir ve güçlendirebilirsin . Daha tarım var . Tarım alanları için yatırımlar , bölgeler için savunmalar , Ulaşım yatırımları vs vs ve vs. Bunun 2.si var ; Making History 2 The War of The World . O daha incelikli olduğundan sen eniyisimi Gold versiyondan başla :)) . Bulamazsan oyunu ulaş bana :) ve daha fazlasını merak edersen :) Yardım ederik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Führer_

konuyu hortlataraktan : . Making History The Calm & The Storm Gold Version . On numara Strateji . Araştırmalarını yapabilirsin . Endüstride Tanklar , Tayyareler :D Mal üretimi , Askeri üretim , ülkeler arası ticaret , donanmanı kuvvetli yapmanı öneririm . Türkiye dahil 2. Dünya savaşındaki dünyadaki olan ülkeleri seçebilir ve güçlendirebilirsin . Daha tarım var . Tarım alanları için yatırımlar , bölgeler için savunmalar , Ulaşım yatırımları vs vs ve vs. Bunun 2.si var ; Making History 2 The War of The World . O daha incelikli olduğundan sen eniyisimi Gold versiyondan başla :)) . Bulamazsan oyunu ulaş bana :) ve daha fazlasını merak edersen :) Yardım ederik :D

adamsın birazdan incelicem sana yazarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Führer_

adamsın birazdan incelicem sana yazarım

istersen Darkest Hour a Hearts of Iron Game de var ben onu oynuyorum şuan . Tam bir Strateji :) açıyorum Rammstein :D Alıyom Alamanyayı :D Basıyorum Sovyetleri .. Vs. Vs. :D Rammstein dinliyosan daha zevklidir yani :D R+ ^^

• quote:

bunu yazmak için girmiştim RUSE +1

• quote:

Orijinalden alıntı: 01salazar01

quote:

bunu yazmak için girmiştim RUSE +1

Alıntıları Göster
    Sudden Strike
    Blitzkrieg serisi (tek geçerim)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.