Bildirim
Hitler şaka yapıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
ıngılzcesı olan anlatsın beyler ıngılzcem yok anlamadım AMA TÜRKİYE DEDİ LA VALLA -
quote:
Orijinalden alıntı: notpad
ıngılzcesı olan anlatsın beyler ıngılzcem yok anlamadım AMA TÜRKİYE DEDİ LA VALLA
Saydığı bütün yerlere saldırmayacakmışız diyor. Bu arada türkleri çok sevdiğini söyleyenler de ibret alabilirler videodan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 15 Ocak 2012; 22:18:01 > -
Bu esprinin üzerine salondakiler koşarak uzaklaşdılar ...... -
Özeti ; işte Roosevelt Hitlere saydığı ülkelere saldırma demiş. Gülüyorlar. Sanki dünyada başka ülke kaldı. -
koptum bune lan -
-
Adam resmen şey geçiyor şey işte. -
son şakasını yaptı -
-
-
Salon nasıl gülüyor :D -
çok komikmiş hitler kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fake
böyle fake paylaşım yapanlar cezalandırılmalı
sazan.avi -
TÜRKİYE DEDİ LAN VALLA TÜRKİYE DEDİ. -
quote:
Orijinalden alıntı: azazel61
son şakasını yaptı
-
çok büyük adam bu hitler keşke tanışabilseydim -
Roosvelt galiba Almanların saldırmamasını ve saydığı ülkeleri işgal etmemesini istemiş bunlarda ona gülüyor.Arada Türkiye de var dikkat çekmek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 17 Ocak 2012; 23:37:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wall Street
çok komikmiş hitler kardeş
Benzer içerikler
- sgk denetmen beni ifadeye çağırdı
- silika jel nerede satılır
- horlayan birinin yanında nasıl uyunur
- dht blocker şampuan
- tekila neyle içilir
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X