Şimdi Ara

Hitler'in içinde düğme ve sabun geçen sözü vardı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce burada okumuş olabilirim. Etkileyici bir sözdü...

• "1.Dünya savaşı sırasında askerken, toplu olarak yıkandığımız duşlara gömleğimin düğmelerini yırtarcasına açıp kendimi attığımda, elimden sabunun kayıp düşeceğini ve o sırada arkamda duran tertibim aaron'un pozisyonu değerlendireceğini bilemezdim.."

Yahudilere düşmanlığı böyle başlamış zaten.. Yahudi tertip yüzünden yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

"1.Dünya savaşı sırasında askerken, toplu olarak yıkandığımız duşlara gömleğimin düğmelerini yırtarcasına açıp kendimi attığımda, elimden sabunun kayıp düşeceğini ve o sırada arkamda duran tertibim aaron'un pozisyonu değerlendireceğini bilemezdim.."

_____________________________________________________________________________________

Aradığım sözü buldum buarada. İçinde malesef düğme geçmiyor.
    Benim de hafızamda sabunlu düğmeli bir söz olarak kalmış.
    Aradığım söz tam olarak şuydu:

"ölülerden medet ummak, çağdaş bir ulus için lekedir ve bu leke, en iyi, ölülerden yapılmış sabunla temizlenir"

• quote:

"1.Dünya savaşı sırasında askerken, toplu olarak yıkandığımız duşlara gömleğimin düğmelerini yırtarcasına açıp kendimi attığımda, elimden sabunun kayıp düşeceğini ve o sırada arkamda duran tertibim aaron'un pozisyonu değerlendireceğini bilemezdim.."

• quote:

bunu hele google yazın ne çıkıyorol.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 11 Ekim 2009; 17:59:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz fazla zorlamış galiba tertip baksana hitler olayın sonrasında manyamış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.