Şimdi Ara

Hitachi EcoTherma (JAPON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kankiler intte 18lik hitachi ecotherma buldum fiyat çok iyi geldi 2.400tl..
    servis olayı acaba varmı diye düşünüyorum?
    ama kullanımı nasıl soğutması falan nasıldır? kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hitachi EcoTherma ile Konforlu Isıtma ve Soğutma

Hitachi EcoTherma, enerji verimli ve çevre dostu ısıtma ve soğutma çözümleri sunan bir klima sistemidir.

EcoTherma'yı Keşfet

• EcoTherma, Japonya'da üretilen, yüksek kaliteli bir klima markasıdır.
    • Hava kaynaklı bir ısı pompası sistemi kullanarak, iç mekan havanızı ısıtabilir veya soğutur.
    • EcoTherma klimalar, çevre dostu soğutucu akışkanlar kullanır ve enerji tasarrufu sağlar.

Kullanıcıların Deneyimleri

EcoTherma klima kullanıcı yorumlarına göre, sistem yüksek verimlilik, düşük gürültü seviyeleri ve uzun ömür sunmaktadır.

Kolay Kullanım

EcoTherma klima kumandası, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kullanım kılavuzu, sistemin işlevlerini kolayca anlamanıza yardımcı olur.

Eco Klima Çözümleri

Eco klima çözümleriyle evinizin veya iş yerinizin konforunu ve enerji verimliliğini artırabilirsiniz. EcoTherma klimalar, çeşitli kapasitelerde mevcuttur ve farklı alanların ihtiyaçlarını karşılar.

Hitachi Klima Kalitesi

Hitachi klima yorumları, markanın güvenilirlik, dayanıklılık ve yenilikçilikle eş anlamlı olduğunu göstermektedir. EcoTherma klimalar, bu nitelikleriyle öne çıkarak yıllarca sorunsuz kullanım sunar.

EcoTherma klimalar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve konforlu bir yaşam alanı yaratmak için bugün bizi ziyaret edin!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu arada resim koymayı unutmuşum

Hitachi EcoTherma (JAPON)
  • Hitachi ve Japon olduğu yargısına nasıl vardın hocam?
    Asal iklimlendirme adlı bir firma tarafından muhtemelen Çin'li bir imalatçıya Ecotherma markasıyla yaptırılan klimalar gibi görünüyor.

Edit: Asal iklimlendirme Hitachi distribütörüymüş aynı zamanda ancak yukarıda yazdığım aynen geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glastron -- 31 Ağustos 2017; 9:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyede bulunurmusunuz?
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncelikle bu fiyat gerçekten iyi. Ne alacağınızı bilerek bunu da değerlendirebilirsiniz. Klimanın kasa yapısı TCL imalatına benziyor. Midea ve Gree gibi devlerin arkasından gelen başlıca Çin imalatçılardan biridir. Servis, garanti durumunu bilmiyorum ama bu distribütör eski Hitachi distribütörü ise çokça şikayet vardı geçmişte.

Koşulları bildirirseniz alternatif önermeye çalışayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naviga70

Hocam, öncelikle bu fiyat gerçekten iyi. Ne alacağınızı bilerek bunu da değerlendirebilirsiniz. Klimanın kasa yapısı TCL imalatına benziyor. Midea ve Gree gibi devlerin arkasından gelen başlıca Çin imalatçılardan biridir. Servis, garanti durumunu bilmiyorum ama bu distribütör eski Hitachi distribütörü ise çokça şikayet vardı geçmişte.

Koşulları bildirirseniz alternatif önermeye çalışayım.

valla koşul olarak sadece soğutma için kullanacağım eski baymak elegance klimam var 12lik ve inverter değil.ozamanlar 7 sene garanti verilmişti ona kapılmıştım:)

yani fiyat çok iyi ama 2400 tl asgari ücretle çalışan için büyük bi rakam araştırmadn almak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin - Toshiba - Mitsubishi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.