Şimdi Ara

HIRSIZLIK İÇİN LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar bir hırsızlık vakası oldu. Hırsızlar kırmızı bir arabayla 4 kişi geliyorlar kısa sürede çalıp kaçıyorlar falan herşey kamera görüntülerinde var fakat bulanık. Bu görüntüleri netleştirip suratları tanımamız plakayı görmemiz imkansız mı ? Görüntülerin kopyası birkaç güne kadar elime geçecek bunun bir oluru varsa plakayı ben bulurum diyen varsa vallahide billahide bende güzelliğimi yaparım. Elimizde görüntü var net değil bu ne bicim şans ya .arabaya kadar herşey gözüküor ama plaka ve suratlar net değil . Ben öncelikle polise başvurmayacağım çaldıkları şeyi devlet suç olarak görmüyor maddi değeri 2 3 bin tl civarı ama inanın emeğimiz sevgimiz bütün uğraşlarımız yılların birikimi boşa gitti.Ne çalındığını yazmayacağım coluk cocuk makarası kaldıramyacağım anlayan anlamıştır zaten. Şu olayı birisi aydınlatsın ben bu hırsızları bulayım elbet benimde güzelliğim olur.

• Ayıp be koca forumda fikri olan bir kişi bile yokmu tuvalette birisi s.. fotosunu paylaşsa konuya hit yaptırırsınız ortada bir hırsızlık vakası çözmek için ufakta olsa bir şansımız var her kez üç maymunu oynuyor yazık.
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    :)) Kimse üçmaymunu oynamıyor kimse bilmiyor.

Herneyse ;

Criminal Laboratuvarlar ve profosyonel studyolar hariç elindeki görüntüyü kimse netleştiremez şöyle açıklıyayım sana ;

Elindeki ana kaynak ne olursa olsun bunun üzerinde bir çok değişim yapabilirsin yeni şeyler eklersin fakat Mevcut görüntüyü değiştiremezsin

Mesela bir video HD çekmediysen 640 x 360 gibi çektiysen bunu HD olarakta render'lasan bu aslında 640 X 360 pikseldir .

Senin elindeki görüntünün ana kaynağında bulanıklık varsa bunu dediğim yerler hariç normal bir kullanıcı üzerinde değişim yapıpta düzeltemez ana kaynağa müdahale çok zor ve uğraştırıcıdır hiç kimse 3-5 kuruş için uğraşmaz :) 1 saatlik videoyu düzeltip toparlamak bile aylar alır bu yüzden malesef olumsuz diyebilirim sana
  • Öncelikle geçmiş olsun...
    Video Enhancer programı ile biraz netleştirmeyi deneyin ve biraz yakınlaştırın.
    Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.