Şimdi Ara

Hiren Boot CD geri döndü V.14 ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
32.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok işime yarıyacak bir cd teşekkürler. içerik programlar full mü yoksa shareware mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wicked

çok işime yarıyacak bir cd teşekkürler. içerik programlar full mü yoksa shareware mi?

Kesinlikle full.
  • bilenler hemen damlıyor,
    bilmiyenlerde çabuk öğreniyor
  • arkadaslar bi türlü çözemedim bu 2 partıda indirdim ama ikiside kb ına kadar aynı
    2 sinide aynı cd yemi cekçem
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

arkadaslar bi türlü çözemedim bu 2 partıda indirdim ama ikiside kb ına kadar aynı
    2 sinide aynı cd yemi cekçem

indirdiğin iki dosyayı zip ten çıkart içinden çıkan rar çıkacaktır onu da aç içindeki .iso uzantılı dosyayı yazdır
  • Paylaşım için teşekürler.

Elimde bir tane ultimate boot CD vardı ama eskimişti. Şimdi de bunu ndireceğim.

@Dursun arkadaşın fikrine de katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

V. 8.9 sıcak sıcak

http://rapid share.com/files/19793069/hbpart1.zip
    http://rapid share.com/files/19794739/hbpart2.zip

pass word= misteruniverse@gmail.com

teşekkürler

• Patch İşlemi:
    İndirdiğiniz dosyalardan ''keyboard patch'' içindeki 3 dosyayıda masaüstünüze çıkarın.
    (KEYB.DAT, KEYB.SYS, PATCH.BAT)
    1- ''Hiren's.BootCD.8.8.iso'' dosyasını masaüstünüze kopyalayın.
    2- Masaüstünüze çıkartmış olduğunuz dosyalardan ''patch.bat'' a çift tıklayın.
    3- Açılan dos penceresinde önce ''Y'' ye, sonra klavyenizde herhangi bir tuşa basın.
    4- İşlem tamamlandı. Masaüstünüzde ''US Patched Hiren's.BootCD.8.9'' adında bir dosya oluştu. Bunu dilerseniz tıklayıp kullanmaya başlayabilir yada direk CD' ye yazdırarak kendinize bir bootable CD oluşturabilirsiniz. Güle güle kullanın
  • Arkadaşlar ben dos ortamındaki dosyaları nasıl çalıştıracağım bir türlü yapamadım.
    Bu dosyaların hepsi daha doğrusu DOS altında çalışanların uzantısı uha

Örnek:
    PartMngr.uha
    pcconfig.uha
    pmound.uha
    ntfs.uha
    Yukarıdaki verdiğim örnekleri nasıl çalıştıracağım

WinTools dosyası var o tamam windows ortamında çalışıyor
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.
    İyi çalışmalar.Saygılar
  • CD'den boot edeceksin
    menüden programları seçerek çalıştırabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: erlde

Arkadaşlar ben dos ortamındaki dosyaları nasıl çalıştıracağım bir türlü yapamadım.
    Bu dosyaların hepsi daha doğrusu DOS altında çalışanların uzantısı uha

Örnek:
    PartMngr.uha
    pcconfig.uha
    pmound.uha
    ntfs.uha
    Yukarıdaki verdiğim örnekleri nasıl çalıştıracağım

WinTools dosyası var o tamam windows ortamında çalışıyor
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.
    İyi çalışmalar.Saygılar
  • tam servis işi
  • Eywallah Kardeş
  • Hiren's Boot CD 8.9 ile Nforce4 çipli SATAII disk takılı olan sistemi rahatlıkla açıp her türlü işlemi yapabildim ama malesef Intel ICH8R ve JMicron çipli sistemi boot etmesine rağmen hiçbir programı çalıştıramadım.
    Amacım içindeki Acronis Disk Director ile SATA diskleri bölümleyip formatlamaktı.
    Ayrıca imaj alma işlemini de bu CD ile yapmayı planlıyordum.

Bu konuya çözüm bulabilen arkadaşımız var mı?
  • quote:

V. 8.9 sıcak sıcak

Çok teşekkür ederim programı indirdim. Şimdi iso uzantılı kalıbı direkt olarak Cd'ye mi yazdıracam. Yani bu şekilde yaparsam Boot Cd oluyor mu? Kısaca kalıp Boot'lu mu?

• tam sistemciler için birebir, kesinlikle öneririm.
    tşekkurler emeğin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: enok

quote:

V. 8.9 sıcak sıcak

Çok teşekkür ederim programı indirdim. Şimdi iso uzantılı kalıbı direkt olarak Cd'ye mi yazdıracam. Yani bu şekilde yaparsam Boot Cd oluyor mu? Kısaca kalıp Boot'lu mu?

NERO ile "Kalıbı diske yazdır" seçeneğini kullanırsan bootable bir CD sahibi olacaksın.

• Bu hiren içinde norton ghost ve actonis true image programlarının olduğu gözüküyor. bunları sadece bu cd'yi kullanarak norton'u veya acronis true image'ı kullanabilir miyiz yani? yani c:nin full imagını alıp tekrar geri yükleme olanağı var mı? yoksa daha önceden D de falan kayıtlı (daha önceden programın tam sürümü ile alınmış) imajları mı geri yüklemeye mi yarıyor??
    kullananlar bilenler cevap verebilir mi????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

Bu hiren içinde norton ghost ve actonis true image programlarının olduğu gözüküyor. bunları sadece bu cd'yi kullanarak norton'u veya acronis true image'ı kullanabilir miyiz yani? yani c:nin full imagını alıp tekrar geri yükleme olanağı var mı? yoksa daha önceden D de falan kayıtlı (daha önceden programın tam sürümü ile alınmış) imajları mı geri yüklemeye mi yarıyor??
    kullananlar bilenler cevap verebilir mi????????

Bu CD ile özellikle de Norton Ghost, Acronis Disc Director/ Acronis True Image, Partition Magic programlarını hiçbir kısıtlama olmadan rahatlıkla kullanabilirsin.
    Hem rahatlıkla imaj alabiliyorsun hem de geri yükleyebiliyorsun hiçbir kısıtlama yok.
    Benim o kadar işime yarıyorki, imaj almak/imaj yüklemek, disk bölümlemek, format atmak, yüzey testi yapmak, sistem hakkında ayrıntılı bilgi almak adeta çocuk oyuncağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timu® -- 20 Nisan 2007; 19:10:16 >

• ben bunun türkçe olanını indirdim. amacım registry den bir kayıdı silmekti. kurcaladım biraz ama bulamadım. kayıt defterini görebiliyor muyuz bununla
  • Timu(R) teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.