Şimdi Ara

Hiren Boot CD geri döndü V.14 ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
32.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: enoman

denedim kardeş şimdide anasayfaya dönüyo direkt.Bende mi sorun?Neyse boşverin gerek kalmadı üstteki linklerden 9.0'ı indirdim.çok saolun.
    quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

**** hata veriyo açmıyo.Şikayetler alındı silindi diyo.Başka yere upload edin yaws
    quote:

Orjinalden alıntı: enok

Alın bakalım Hiren's Boot CD 9.1 TNCTR Edition (TÜRKÇE)

http://rapid-share.com/files/34403113/Hiren_s.BootCD.9.1_TNCTR_Edition.rar

hayır yerinde duruyor , yeniden dene

edit:
    şifre: www.tnctr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 1 Haziran 2007; 9:47:21 >

• Pardon arkadaşlar şifreyi vermeyi unutmuşum Tracy arkadaş vermiş gerçi

Şifre:www.tnctr.com
  • Hireni İndirdim Ama CD Ye Yazamadım Adam Akıllı:D
  • link e direk tıklayıp girmeye çalışırsanız dediğiniz sorunla karşılaşa bilirsiniz

onun için linkki kopyalayıp int explorer a yapıştırıp aradaki "-" yi silin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Hireni İndirdim Ama CD Ye Yazamadım Adam Akıllı:D

rar dosyasını indiriyorsun ona sağ tıklayıp buraya çıkar diyorsun ve sonra o çıkardığın iso uzantılı dosyayı CD'ye yazdırıyorsun. Fakat o iso uzantılı dosyanın imaj dosyası olduğunu unutmayalım. Nero'da "Kalıbı diske yazdır" seçeneğinden yazdıracağız
  • iso nun içindekileri usb belleğe atım ama boot olmadı.. bu iş nasıl yapılabilir fikriniz var mı?
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

iso nun içindekileri usb belleğe atım ama boot olmadı.. bu iş nasıl yapılabilir fikriniz var mı?

usb belleklerin ben reset sırasında boot edildiğini hiç sanmıyorum bu yüzden cdye yada dvd ye yazıp biostan hddden önce cd sürücüleri oku şeklinde ayarlamalısın arkadaşım

bu arada paylaşım için çok teşekkür ederim arkadaşım baya işe yarayan bir program...
  • arkadaşlar bu program boot olmuyor. Boot table yazılacak özelliği yok.Yani iso olarak verilmemiş bu. Bu programı nasıl boot yapabiliriz.
  • Eyw Ben Kulanıyorum Şuan;)
  • Resimdeki gibi kalıbı cd ye yazdıracaksın.

Hiren Boot CD geri döndü V.14 ...
  • indirdiğimiz dosyalarda kalıp yok ki. ayrı ayrı dosyalar var bunları nasıl yazıcaz cd ye ??? yapan arkadaşlar anlatabilir mi acaba. şimdiden teşekkürler.
  • Eski dost Hiren's BootCD'yi hatırladım bugün. Yukarı alalım konuyu.

Hiren's BootCD v9.2 versiyonu çıkmış.
  • linkler ölü bi bakabilirmisin

• Bayağıdır konuylada ilgilenmiyordum,
    konu almış yürümüş
  • kullanıcı hesabının şifresi unutulmuş bir bilgisayarın şifresini ezmede kullanmıştım.yanlış hatırlamıyorsam hiren adında bir hintlinin hazırladığı bir yazılımdı bu.herneyse hakkaten 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çaka Bey -- 27 Ekim 2007; 0:25:03 >
  • uzun zamandır ilgilenemiyordum
    arada 4 versiyon atlamışım
  • Teşekkürler..
  • Hiren adında bir hintli tarafından oluşturulan ve sürekli yenilenen bir program. Hiren boot CD'si ile tamir, bakım vb. işler için gerekli olabilecek programları bir menü sistemi ile ulaşılabilien başlatılabilir bir CD imajinda bir araya getiriyorlar. CD'de yer alan ve birçoğuna zaten aşina olduğumuz programların listesini kendi sitesinde bulabilirsiniz. Hiren's Boot CD yi sürücünüze takıp biligisayarınızı CD sürücüden başlatarak kullanıyorsunuz. Bir programi kullandıktan sonra kendinizi komut satırında bulursanız m yazıp enter tuşuna basın bu sizi CD deki tüm programların listelendiği bir menüye götürecektir.

Hiren's boot CD nin bazı yetenekleri şöyle:
    -Dosya sistemi oluşturma,biçimlendirme,yeniden boyutlandırma (Tüm popüler formatlar Ext2/3, NTFS, FAT16, FAT32).
    -Disk bölümü yedekleme ve disk yedekleme.
    -F-Prot ve McAfee ile virüs taraması yapıyor.
    -Windows yönetici şifresini sıfırlama (NT/2K/XP).
    -Dosya kurtarma (Silinen ve formatlanmış diskler için)
    -Donanım testi (Tüm PC donanım bileşenlerini test eder)
    -Donanım performans testi (Benchmarking).
    -Disk arızlarını tespit eder ve onarır (*HDDRegenerator ile fiziksel hasarları düzeltme).
    -Dosya yöneticileri.
    -Bilgisayarlar arası bağlantı kurabilme (LPT, Serial ve ETH üzerinden)
    -Dos modda NTFS bölüme erişebilme.
    -Boot yöneticileri.
    -Dos modda USB desteği.
    -Tüm MSDOS harici komutları.
    -Windows için dos modda otomatik program başlatma yönetimi.
    -Windows için Tweaker ve Ad-aware taraması.
    -Farklı DOS modlarında başlatabilme.
    -Windows sürücülerinin yedeklenmesi ve yedekten geri alınması.

Bu programın Türkçe olanları mevcutsa da; Türkçe olan yerler Boot ettiğiniz de gördüğünüz menüler ve boot menüsünün verdiği hata mesajlarıdır. İçindeki programlar ve hata mesajları Türkçe değildir. Ayrıca klavye türkçe klavyedir. Yani noktaya basınca slash çıkmayacak nokta çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.