arkadaslar dün bilgisayarı acmaya calıstım disk okuma hatası dedi ve acılmadı. format atmaya calısıyorum cd den önyükleme yapmak için bir tusa basın diyo sonra kur donanımları inceliyo gibisinden bi ytazı cıkıyo ve gidiyo sonra siyah ekran hi. bişey olmuyo. acaba sorun nedir. bu arada media tusundan girip müzik felan dinleme yapabiliyorum. yani harddiskteki bilgiler hala duruyo.
bu dediğiniz cd yi kullansak problem çözülürmü acaba
Her bilgisayar kullanıcısının elinin altında bulunması gerekn bir boot cd'dir Son sürümünü indiriyorum şimdi. Bendeki eskiydi.
eski versiyonunu kullanmıştım. pata disklerde çok rahat çalışıyordu. yeni versiyon sata yı destekler büyük ihtimalle. bilgi için çok teşekkürler deli program her eve lazım
merhaba ben azerbaycandan bir arkadasim senden yardim isticekdim eger mumkunse bana su Hiren'sBootCD yi boot etmek baresinde yardimci ola bilirmisin. bende Hiren'sBootCD9.4 versionu var ama iso uzantili degil onu nasil boot ede bilirim 3 cd mi bozuk hale getirdim ama boot olmuyor simdiden tesekkur ederim
arkada bana su boot olayinda yardim ede bilirmisin
arkadaslar benim bilgisiyar boot olmuyor, normal xp cd den boot oluyor ama bu hirens boots cd boot olmuyor. bir yerden duyduğum kadarıyla anakartla ilgiliymiş, bilgisi olan arkadas yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler
kısa zamanda güncelleyim bari, çok geri kalmışız
Tam bir kötü gün dostu az kurtarmadı beni saolsun hiren
V14 ile tekrar karşınızda...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme