Şimdi Ara

Hiren Boot CD geri döndü V.14 ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
32.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşlar bu programı kullanmadım ve pek bi bilgim yok forumda yazılanların dışında ama veri kurtarmak için cd den çalışabilen linux pardus daha iyi değilmidir acaba hem elinizde de fıstık gibi bir işletim sistemi oluyor internetede girersiniz müzikte dinlersiniz win de yapabildiğiniz hemen herşeyi yapabilirsiniz ....
    programı buraya yükleyen arkadaş da sakın yanlış anlamasın emeğine saygısızlık yapmak istemem güzelce bilgilerini de burada paylaşmış...
    yanlışım varsa düzeltin

Bu 61 MB pardus kaç mb?
  • bişey soracamda
    bende ibm x31 laptop var
    bunda cd/dvd-rom yok disket sürücüde yok
    elimde sandisk 1gb flashdisk var ben bu boot olayını flashdisk ile yapabilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8ball

bişey soracamda
    bende ibm x31 laptop var
    elimde sandisk 1gb flashdisk var ben bu boot olayını flashdisk ile yapabilirmiyim.

açıklama burada
    http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html
  • piyasada satılan küçük cd'ye yazıp, cebime de atıp, tüm firmalara bu şekilde gidiyorduk. Tamamen bir cd'yi dolduran işletim sistemiyle karıştırmamak lazım. Ayrıca Dursun'un da dediği gibi sadece veri kurtarma amaçlı yazılımlar yok bakarsanız içine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

quote:

Orjinalden alıntı: 8ball

bişey soracamda
    bende ibm x31 laptop var

açıklama burada
    http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html

Ben yaptım oldu. Fakat USB 1.1 olduğundan mıdır bilmiyorum açılışı yavaştı.

• hocam ındırdım cok guzel cok yarayıslı cok mukemmel teknık elemanlık yapanlar ıcın ırebır fakat cogu programın ne ıse yaradıgını bılmıyorum ben mesela bunlar bırde neıse yaradıgını yazarsanız cok sevınırım
  • ewt usb 1.1 olduğu için çok yavaş boot ediyor hatta ilk başta olmadı sandım biraz bekleyince yükledi.
  • programı indirdim birisi bu programın kullanışı hakkında yüzeysel olarak bilgi verebilirmi??
  • Nero ile bir cdye yazdır. Bilgisayarı bu cd ile boot et karşına menüler gelecek. Bilmediğin programı kullanma. Bu bizim daha önce kulandığımız programları kurmadan çalıştırmamıza yarar.
  • Hiren's boot CD zaten mükemmel bir CD. Her eve lazım.
  • İndirdim, yazdırdım, denedim ve çok beğendim.

@Dursun teşekkürler

Ultimate Boot CD 3.3 kullanırdım. Hiç yanımdan ayırmazdım ama bu çok daha iyiymiş.
    AIDA, HwInfo, Partition Magic, Acronis True Image, Norton Ghost, Norton Disc Doctor, AdAware, F-Prot ... daha ne olsun ki.

Sistem mi göçtü, imaj mı alınacak, inatçı bir spy ya da virüs mü var, sistem hakkında bilgi mi lazım, bu CD fazlasıyla yeterlidir tüm işlemler için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

İndirdim, yazdırdım, denedim ve çok beğendim.

@Dursun teşekkürler

Ultimate Boot CD 3.3 kullanırdım. Hiç yanımdan ayırmazdım ama bu çok daha iyiymiş.
    AIDA, HwInfo, Partition Magic, Acronis True Image, Norton Ghost, Norton Disc Doctor, AdAware, F-Prot ... daha ne olsun ki.

Sistem mi göçtü, imaj mı alınacak, inatçı bir spy ya da virüs mü var, sistem hakkında bilgi mi lazım, bu CD fazlasıyla yeterlidir tüm işlemler için.

abi feylosof!!! su hiren boot cd olayını biraz daha detaylı anlatırmısın...cahilligimizi hosgor!

• Ben bişey soracam bu programı CD'ye nasıl yazdıracağız ya indirdiğimizde yanında birde pach dosyası geliyor onunla oluşturduğumuzumu yazdıracağız cd'ye birde bir türlü boot olmuyor ikitane cd'im ziyan oldu neronun boot cd oluşturma özelliğiylemi yazdıracağız biri anlatırsa iyi olur cahıl kaldık
  • evet bunu bende bilmiyorum yazdırırken bootcd olarakmı yazdırcağız yoksa normal şekilde klasörü içine atıp datacd mi yapçaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

Ben bişey soracam bu programı CD'ye nasıl yazdıracağız ya indirdiğimizde yanında birde pach dosyası geliyor onunla oluşturduğumuzumu yazdıracağız cd'ye birde bir türlü boot olmuyor ikitane cd'im ziyan oldu neronun boot cd oluşturma özelliğiylemi yazdıracağız biri anlatırsa iyi olur cahıl kaldık

????
  • walla cd yi yazdırmakta güçlük çeken arkadaşlar sistemlerinin can sağlığı için kullanmasalar daha iyi olur
  • quote:

walla cd yi yazdırmakta güçlük çeken arkadaşlar sistemlerinin can sağlığı için kullanmasalar daha iyi olur

hoca programların ne halta yaradığını biliyoz cahılız dediysek okadarda değil yazdırıyom cd'ye ama boot etmiyo madem çok biliyon anlatta bizde öğrenelim
  • zipi, yada rar ı açın iki dosya çıkıcak bir tanesi iso uzantılı
    nero için
    file dan open --> dosya türlerinden "image files" ı seçin sonra iso dosyasının bulunduğu klasörü gösterin
    (Boş CD takmayıda unutmayın)
    bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

quote:

walla cd yi yazdırmakta güçlük çeken arkadaşlar sistemlerinin can sağlığı için kullanmasalar daha iyi olur

hoca programların ne halta yaradığını biliyoz cahılız dediysek okadarda değil yazdırıyom cd'ye ama boot etmiyo madem çok biliyon anlatta bizde öğrenelim

rar'lı halini yazdırıyorsan tabii ki de boot cd olarak kullanamzsın.. dursun'un da
    dediği gibi rar'ı açınca bir iso dosyası açılıyor onu neroda "kalıbı diske yazdır"
    bölümünü kullanarak yazdır...

• yaw sağolun var olunda zaten sizin söylediğiniz gibi yazdırıyorum cd'ye ama boot olmuyor bir türlü. neroyu kullanmayı biliyorum kaç yıldır kullandığım program .rar'lı dosyayı boot etmeyeceğini bende biliyorum hani boot etmeyince belki başka bir yolu vardır diye sordum. Sanırım sorun neroda yazdırırken hata veriyor ondan olsa gerek başka bir alternatif kalmıyor geriye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.