Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşında kızı H.K.G.'yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikâhla evlendirmesi ve H.K.G'nin cinsel istismara maruz kalmasına ilişkin davada, bugün karar bekleniyor. Davada, Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel yargılanıyor. 30 Ocak’ta görülen ilk duruşmada mahkeme heyeti yayın yasağı ve gizlilik kararı getirilmesine karar verdi. 27 Şubat’ta görülen ikinci duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı sanıkların cezalandırılmasını istedi. Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel, geçen yıl 15 Aralık'ta tutuklanmıştı. H.K.G'nin 2021 yılında boşandıktan sonra mahkemeye giderek cinsel istismar davası açması ve hem cinsel istismara göz yummakla suçlanan ailesinin, hem de iddia edilen suçun failinin iddiaları yalanlaması üzerine H.K.G, mahkemeye 6 ve 13 yaşlarında bu kişilerle çekilen nişan fotoğraflarını delil olarak sundu. 6 yaşındaki çocuğa istismar davası: Bugünkü duruşmada karar bekleniyor - BBC News Türkçe https://www.bbc.com/turkce/articles/cd18gmylk4ro< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 23 Ekim 2023; 16:1:11 > |
Hiranur Vakfı - Dava Sonuçlandı

-
-
Nedense Kerem Kınık' a yapılan haksız eleştiriler aklıma geldi...
-
bilmem ama ortada kızın rızası olmadan bir durum gerçekleştiyse hangi yaş olursa olsun ortada büyük sorun vardır
davayı bir ara iyice okumuştum kız ilk olarak dava açmıştı yanlış hatırlamıyorsam o zaman zorla dedi sonra kendi isteğimle evlendim vs... gibi birşeyler söylediği iddaa edildi
kısacası basın satılık oldugu için rahatça üstü örtülebiliyor yalan yanlış haberler aynı şekil muhalif basında çamur atacam diye yalan haber yapıyor
ama haber bu yönde açıklanmış dava sonuçlanır şeklinde
günümüz cemaatlerinini büyük kısmı
cemaatten çok resmen din kisvesi altında çete ve ticarethaneye döndü büyük bir kısmı ayrıca sapkınlıklarını yazmıyorum bile
Allah c.c. dilerim Melhame-i Kübrayı bu dünyaya tez vakitte nasip etsin İnşallah Amin.
-
En fazla 3 ay. Unutturup kapatacaklar, suçlular salınacak masumlar ortada kalıcak. Hep aynı senaryo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunları ilk olarak doktor dava etmişti acaba ne oldu o doktora ben onu merak ediyorum. Olay zaten orada patlıyor.
-
ensonhaber
6 yaşındaki gelin davasında karar açıklandıhttps://www.ensonhaber.com/gundem/6-yasindaki-gelin-davasinda-karar-aciklandiSitenin altındaki yorumlara bakarsanız, dini bahane edip küçük kızlara hallenen ülkedeki sapıkların her yerde olduğunu anlayabilirsiniz.
-
haber sitelerini çok merak ediyorum.
bakalım nasıl haber yapacaklar...
hani yalandı, ne oldu?
-
Bu cezalar az afla çıkarlar 1 sene içinde
Bir de yüzlerce beğeni gelmiş bu mesajlara, adamların resmen en büyük hayali ilkokuldaki kızları ikinci karıları olarak almak, adamların Atatürk nefreti bile burdan geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sübyancı vakıf desek daha doğru olur...
-
Zarta zurta-i bilmemnecilere bitiyorum Dini bahane etmek ne demek
Dinden haberi olmayan kültürel dine inanan zavallılar dinde çocuk evliliği yok sanıyorkitabı açın okuyun işinizi kolaylaştırayım bknz talak 4
Bu davada gökten indiği sanılan hükümler yargılanmıştır ve ceza almıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaki aktroller anlaşılan haber sitesini basmış
Yalnız yorumlar cidden feci... Yobazlıkta sınır tanımıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar

Bir de yüzlerce beğeni gelmiş bu mesajlara, adamların resmen en büyük hayali ilkokuldaki kızları ikinci karıları olarak almak, adamların Atatürk nefreti bile burdan geliyor
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X