Şimdi Ara

Hiphoplife.net'e ERİŞİM YASAĞI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin en büyük Hiphop müzik portalı olan Hiphoplife.net'ede erişim yasağı konuldu. Şuan için yasak sebibi bilinmiyor. Sitedeki içeriğin hemen hemen hepsinin underground ve sanatçılarının iziniyle yayınlandığını düşünürsek yasak tamamen saçmalık. Hayırlı olsun ne diyelim artık ciddi ciddi sapıttılar..

[simage]
    http://img508.imageshack.us/img508/6691/hhlifenet.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 7 Mayıs 2009; 23:40:47 >

• Bİr de Google'a yasak koysunlar da girilmesin nete de artık. Saçmalığın daniskasıdır internette siteleri kapatmak. İsteyen kendi isteğiyle girip bakıyor. Kapattık demek için kapatanlara
    Neyse ki DNS ayarlarıyla filan yasak tanımıyoruz.
  • yasak yok kardeş ben şimdi girdm kapatılırsa tamamen saçmalık olur
  • Dns var 5 albüm çekiyorum şu anda bile :P
  • Nasıl üzüldüm anlatamam.
  • başına www yazarak girin.. hiphoplife.net olarakgiriyor.. ancak engellenmiş.. utube'ada ilk engellemede bu tarz şeyler olduydu.

www.hiphoplife.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaryel -- 8 Mayıs 2009; 18:32:38 >
  • Yok girdim tırstım az daha hiphoplife giderse nerden indircez suikast la raptetek kalıcak tek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NAS'a internet'ten erişim
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok doğru bir karar,hiphop,raprup bu tür kalitesiz müzikler,gençlerin kalitesini düşürüyor evet dinlediklerine göre değerlendiriyorum insanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTYLaTioN

çok doğru bir karar,hiphop,raprup bu tür kalitesiz müzikler,gençlerin kalitesini düşürüyor evet dinlediklerine göre değerlendiriyorum insanları

Sen git KINAYT kas..
  • HHL yönetimi tarafından yayınlanan bir açıklama mevcut mu acaba?
  • eğerki yasakladılarsa gerçekten yazık. devlet diyor ya "yasakları kaldırıyoruz" vs. diye. ama internette herşeyi yasaklıyor. youtube'a Türkiye'de ofis kur kaldırcam yasağı diyor, fakat youtube hakkındaki yasal işlemi kaldırmıyor doğal olarakta adamlar Türkiye'ye gelmiyor. çocuklar giriyor diye p... sitelerini kapatıyor. anası babası doğrurup sahip çıkmayacak o yüzden millet o sitelere giremeyecek. var mı böyle iş? ailelere koruyucu programları tanıtmak yerine tüm ülkede yasaklanırmı bir site? digiturk dava açıyor bedava digiturk yayını yapıyorlar blogger altında diye, o sayfaları kapatmak yerine tüm bloggerı kapatıyorlar. dolayısıyla orada bilgi paylaşımı yapan, Türkçe içeriğe katkıda bulunan bloggerlarında siteleri engellenmiş oluyor.

internet artık hem ticari olarak hem kişisel olarak bir gereklilik. evini geçindiren insanlar var bu sayede, ödevini yapan insanlar var, yeni şeyler öğrenen insanlar var, bilgi paylaşımı yapıp birşeyler öğreten insanlar var. böyle her siteyi kapatarak nereye varmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

ama benim hiç umudum yok. imdb.com yerine imbd.com'u kapatan bir kurumdan söz ediyoruz. iş bu kadar basite indirgendiyse internetin vay haline. şu da görülmüş olduki yasaklar oy kaygısıyla kaldırılıyor. eğerki internette sansüre karşı ciddi bir kitle olsa bizimde internetimiz sansürlenmemiş olurdu. ama kim sansüre bakarak oy verirki? işte olayın samimiyeti budur. böyle devam...

• bir sözlük sitesinede erişim yasağı konulmuş evrim teorisiyle ilgili yazılar yüzünden. harun yahya kod adlı adnan oktar isimli şahıs koydurmuş bu tür içeriklerin silinmesi için. üstelik 8 bin TL tazminatta istiyormuş. bende Allah'a inanıyorumda böyle giderse internete her girdğimizde harun yahya kitapları okuyormuş gibi hissedeceğiz :)
  • Yasak nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.