Şimdi Ara

hipernet için hangi modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pazartesi gidip hipernetin 20mblitlik tarifesine geçicem bana vericeği modem vdsl desteklimi yoksa vdsl2 desteklimi olucak internetten baktım zatne 2 tane vdsl2 uyumlu modem gördüm biri airties 5650 diğerininde markası linksys x3000 bana böyle bir modemmi vericekler yoksa sadece vdsl desteklimi olucak modem sizce ttnetin verdiğinimi almalıyım yoksa dışarıdan gidip kendimmi almalıyım öyleyse hangilerini önerirsiniz cevaplar için teşekkürler şimdiden

• Şuan Türkiye'de vdsl zaten kullanılmıyor ya Adsl2 ya da vdsl2 modem alacaksınız.Ama 20 Mbit'i vdsl2 üzerinden değil adsl2 üzerinden vereceklerdir.Ama ileriye doğru daha yüksek hızlara geçecekseniz vdsl2 şart olacak.Modem konusunda ne yazık ki piyasada fazla vdsl2 modem mevcut değil.Bana sorarsanız kendiniz vdsl2 modem almayın derim çünkü alacağınız modem Airties marka olacak Airties zaten TTNet ile ortak çalışan bir firma ha TTNet vermiş ha siz almışsınız modem aynı modem.
  • Airties 5650 modemim var. Geçtiğimiz pazartesi günü ben türk telekom müdürlüğüne gittim hipernete geçmek için hattınız destekler verelim dediler tamam dedim ancak işlem sırasında hipernet geçiş paketleri sistemde hata veriyor geçemedim. İnşallah benim başıma gelen sizin başınıza gelmez..
  • Ne vereceklerini bilemezsiniz. Bina içi fiber dolabı olduğu halde adsl2+ alanda var vdsl2 alanda var.
    O yüzden en mantıklısı ttnet'ten almak.
  • Alacağın modem Air5650T olsun başka modem isteme özelliklerini netde yazarak bulabilirsin. ttnet bunu ücretsiz veriyor. ayrıca hipernet 3lü avantaj kampanyasına direkt geçiş yapabiliyorsa ona geç. 1 sene ücretsiz hd tivibu da kuruyorlar modemle birlikte. telefon+modem+20 mpbs hız sınırsız net+tivibu hepsi 55-56 tl felan. telefon sabit ücreti yok. dehşet bi şey tavsiye ederim. Modemide muhakkak dediğim modem olarak iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim06

Alacağın modem Air5650T olsun başka modem isteme özelliklerini netde yazarak bulabilirsin. ttnet bunu ücretsiz veriyor. ayrıca hipernet 3lü avantaj kampanyasına direkt geçiş yapabiliyorsa ona geç. 1 sene ücretsiz hd tivibu da kuruyorlar modemle birlikte. telefon+modem+20 mpbs hız sınırsız net+tivibu hepsi 55-56 tl felan. telefon sabit ücreti yok. dehşet bi şey tavsiye ederim. Modemide muhakkak dediğim modem olarak iste.

airties 5650 ttnet ellerinde varsa veriyor tek bir modem cesiti varsa alamıyorsun bulundugun bölgedeki ttnet bayilerine bak onlarda varsa ordan alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.