Şimdi Ara

Hiper gerçekçi vr korku oyunu yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar vücuda elektrototlar bağlanıcak ve kişi çember şeklinde bir walk pad üzerinde hareket edecek bir yapay zeka modeli rastgele liminal space etkisi yaratacak mekanlar tasarlayacak kişi oyuna girmeden önce yapay zeka kişinin travmalarını ve korkularını alacak bir anket yapacak

Kişi elektrototlar aracılığıyla hem izlenecek hemde hasar aldığı bölge düşük bir voltajla şoklanacak nasıl fikir olurdu veya katılırmıydınız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bayram da korku evine gitmiştim İstanbul da, sinema VR de denemiştim, bunu da deneyimlemek isterdim, bayağı gerçekçi görünüyor yazdıklarınıza göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntı beynin bunu kaldıramama riski hatta belkide kişi şoka girebilir hatta kalbi dayanmayabilir bu hpier gerçeklik mevzusunda vücudun tepkisini kestiremiyorum

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Evet orası karışık bir mesele, sağlık en önemli şey.

Escapist tarzı bir şey de düşünebilirsiniz bence, ben de severim ve meraklıyımdır bu tarz gerçekçi oyunlara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinir uçlarına bağlanacak dokunduğunu hissettirecek bir sistem güzel olurdu. anlarsınız yha ehiehiehi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuda akıl ettim hocam slikon bir vücut ve hareketli eklemler süper sessiz oda

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Gerçi hocam bu tarz oyunların üretimi pahalı olur o sistem lop ister sağlıkcısı nöroloğu falan model neyse de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.