Bildirim
HİP HOP TARZI MÜZİK NEDİR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HipHop müzik diye birşey yoktur. HipHop çok geniş bir kısım oluyor , Rap , R&B , Break Dance filan bu Kısmın bazı dalları . -
2pac - Snoop Dogg- Dr.Dre - Cypress Hill - Ice Cube-Eazy-e- NWA - Biggy Smalls-Method Man - Wu Tang -Rakim- Eric B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 25 Mart 2009; 16:52:00 > -
Fark waaaarr
-
Hip Hop bi sektör denebilir içinde Rap müzik,Graffiti,Break Dance vs var.Rap müzik ise müzikli şiir gibi bişey. Zaten açılımı Ritmic American Poem.
Herneyse sana tavsiyem dünyaca ünlü Rapperlarla uğraşma çoğu kalitesiz isimler.Underground veya Underratted Rap'e başla dinleyeceksen.Yani piyasa isimleri değil bunlar çok bilinmezler ama işlerini en iyi şekilde yaparlar.
http://forum.donanimhaber.com/m_3154649/mpage_67/tm.htm bu konuya bi uğra derim en iyi şekilde öğrenebilirsin burda ilgiliysen.
Son sayfalardan başla mesela.Oraya mesaj atarsan sana her türlü yardımcı olacak arkadaşlar var bende dahil.
Bi tavsiye daha 50 cent,T.I,Eminem,Lil Wayne,Dr.Dre,Snoop Dogg gibi kalitesiz isimleri dinleme.Sen linkteki konuya uğra derim.
-
Snoop Dogg - Dr.Dre Kalitesiz ? Abi Beni Güldürdün Helal Olsun -
Dr.dre ve Snoop Dogg gibi Rap'i şekilden şekile sokmuş pop'a çevirmiş saçma sapan rap yapan piyasa heriflerinden bahsediyoruz burda.
Rap'e biraz saygın varsa biraz biliyosan anlarsın ne demek istediğimi.Ill Bill gibi prodüktör varken piyasada kavrulmuş dr.dre konuşulmaz bile.
Snoop Dogg ise zamanında iyi işler yaptı şu an en kötü rapperlardandır mtv köçeği kendisi.
Senide konumuza bekleriz.
Ciddi ciddi diyorum dediğim konuya gir çok güzel paylaşımlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0t Sauce -- 25 Mart 2009; 18:42:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: H0t Sauce
Dr.dre ve Snoop Dogg gibi Rap'i şekilden şekile sokmuş pop'a çevirmiş saçma sapan rap yapan piyasa heriflerinden bahsediyoruz burda.
Rap'e biraz saygın varsa biraz biliyosan anlarsın ne demek istediğimi.Ill Bill gibi prodüktör varken piyasada kavrulmuş dr.dre konuşulmaz bile.
Snoop Dogg ise zamanında iyi işler yaptı şu an en kötü rapperlardandır mtv köçeği kendisi.
Senide konumuza bekleriz.
Ciddi ciddi diyorum dediğim konuya gir çok güzel paylaşımlar var.
Snoopta sana katılıyorum ama Dr.Drede yanılıyorsun
-
Dr.Dre güzel beat yapar bişey demem ama Rapper olarak bi hiç.Ha prodüktör olarak konuşuyosak bence çok daha iyileri var.
Bana gelipte burda medya maymunlarını ,Rap'i rezil edenleri saymayın. -
quote:
Orjinalden alıntı: H0t Sauce
Dr.Dre güzel beat yapar bişey demem ama Rapper olarak bi hiç.Ha prodüktör olarak konuşuyosak bence çok daha iyileri var.
Bana gelipte burda medya maymunlarını ,Rap'i rezil edenleri saymayın.
-
anladığım kadarıyla türkiyede ceza ile daha önceleri kargo grubunun yapmış olduğu müzik
yukarıda verilen bilgilere bakıldığında
bu müzik ile uğraşanların
giyimleri saç sakal şekilleri tamamen sıradışı -
Türkiyede ceza yapıyo ama kargoyla alakası yok.Bu müziği aslında siyahiler nefretlerini dile getirmek için yaptılar.Bilirsin Amerikada 70li yıllarda beyazlar tarafından büyük baskı vardı siyahlara karşı.İş verilmezdi,ezilirlerdi insan olarak görülmezlerdi ki zaten bu yüzyıllardır olan bi durum.,
Şu an bunu yapan beyazlarda var aslında Rap amacına ulaştı ve şu an çok farklı amaçlarlada yapılıyo.Rap belli konulara karşı nefreti dile getirmektir kısaca.
Politik Rap yapılıyo mesela USA'nın başındakiler çok eleştirilir Rapperlar tarafından.Veya terörle ilgili Rap yapanlar var her Rapper bişeyleri dile getirmek için yapar Rapi tabi yukarıda bahsedilen yok 50 cent,yok snoop dogg bunlar tamamen boş boş karı kız ile ilgili saçma sapan kafiyeler uydururlar dinlemeni önermem.
Eğer Rap'e başlamak istiyosan her türlü yardımcı oluruz dediğim gibi.
Ha bide saçları giyimleri pek sıra dışı değil sadece bol giyerler genelde.
Pek sıradışı değil sadece spor giyiniyolar görüldüğü gibi.
-
türkiyede ceza dışında
hip hop müziğe yakın başka hangi şarkıcılar var -
Türkçe Rap hiç dinlemedim dinlemeyide düşünmüyorum , tavsiyede etmem. -
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Fark waaaarr
-
quote:
Orjinalden alıntı: telit35
türkiyede ceza dışında
hip hop müziğe yakın başka hangi şarkıcılar var
Sagopa felan var, ama Ceza kadar prof. görmüyorum. -
Hiphop hayattaki tüm konuları ele alır ve çok çeşidi vardır crunk r&b break dance graffiti vs dalları
Amerikada doğdu gelişti ve dünyaya yayıldı
Türkiye'de en çok dinlenenleri Sagopa kajmer ve ceza
Rap denince milletin aklına 50 cent geliyor genelde
50 cent ve tarzı rapçiler para ve sex üzerine şarkı yapıyor
Ceza ya çok hızlı Sago ya çok yavaş diyorlar
dediğim gibi rapin kendi içinde çok fazla değişik şekilleri var
buyur sana bi yabancı bir rap parça
http://fizy.com/y0DB25ua5Ew3
http://fizy.com/yjt9zwYlGCV5
-
50 cente rapçi demeyin lütfen.Gerçek Rapçilere hakaret ediyosunuz. -
http://www.youtube.com/watch?v=ceCSusT9vA0
işte dünyanın en iyi hiphopı. ben dinlemiyorum hiphop mipop ama bu adam çok süper birşey -
quote:
Orjinalden alıntı: 2054g
http://www.youtube.com/watch?v=ceCSusT9vA0
işte dünyanın en iyi hiphopı. ben dinlemiyorum hiphop mipop ama bu adam çok süper birşey
hakketen dünyanın en iyisiymiş
Benzer içerikler
- sagopa ne demek
- mezuniyet müzik listesi
- mezuniyet yürüyüş müziği
- arabeskin kralı kimdir
- fatih kısaparmak ahmet kaya
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X