Bildirim
Hinoğlu hin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o soru yazım yanlışı sorusu değil anlam sorusu hocam. sorunun çözümünü değiştirmediği için kabul etmezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki anlam sorusunda niye yazım yanlışı sorusu gibi davrandın onu da açıkla itiraz ederken -
+
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam aşağıdaki kelimelerin hangisi yanlış yazılmıştır dememiş ki soru kökünü yanlış anlamışsın. Hangi kelime uygun anlamda kullanılmamıştır diyordu. Hocalar hep söylerler soruları okuyun ve ne istiyorsa onu bulun. Yazım yanlisi, noktalama yanlışına takılmayın.
Ha ÖSYM'nin Türkçe'de böyle bir hata yapması hoş olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 2 Temmuz 2020; 11:15:1 >
+ -
Up
Hocam söylediğin konuda tamamen haklısın ama sınav anında böyle düşünmüştüm ve hatalı kullanım tabirini kullanmış soru kökünde bu da beni haklı çıkarır diye düşünüyorum çünkü bunu düşünerek cevapladım soruyu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam soru kökünde hatalı kullanım diyor sadece ÖSYM nin yayıldığı pdf de 2. soru bakabilirsiniz anlam falan bahsetmemis sınavda öyle düşünmek aklıma bile gelmedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X