Şimdi Ara

Hinoğlu hin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖSYM nin yayınladığı kitpaciktaki 2. soruda sözcüklerden hangisi yanlış kullanılmıştır ifadesi var ve D şıkkındaki hinoglu hin kelimesi TDK ye göre yanlış yazılmış bunu sınavda düşünüp d şıkkını işaretledim soruya itiraz etmek istiyorum nasıl yapacağım hakkında herhangi bilgiye ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz Hinoğlu hin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• o soru yazım yanlışı sorusu değil anlam sorusu hocam. sorunun çözümünü değiştirmediği için kabul etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki anlam sorusunda niye yazım yanlışı sorusu gibi davrandın onu da açıkla itiraz ederken
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    +

• Hocam aşağıdaki kelimelerin hangisi yanlış yazılmıştır dememiş ki soru kökünü yanlış anlamışsın. Hangi kelime uygun anlamda kullanılmamıştır diyordu. Hocalar hep söylerler soruları okuyun ve ne istiyorsa onu bulun. Yazım yanlisi, noktalama yanlışına takılmayın.

Ha ÖSYM'nin Türkçe'de böyle bir hata yapması hoş olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 2 Temmuz 2020; 11:15:1 >
  • +
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utku Bölük cortezza Kimdir?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğin konuda tamamen haklısın ama sınav anında böyle düşünmüştüm ve hatalı kullanım tabirini kullanmış soru kökünde bu da beni haklı çıkarır diye düşünüyorum çünkü bunu düşünerek cevapladım soruyu

• Hocam soru kökünde hatalı kullanım diyor sadece ÖSYM nin yayıldığı pdf de 2. soru bakabilirsiniz anlam falan bahsetmemis sınavda öyle düşünmek aklıma bile gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.