Şimdi Ara

Hindistan cevizi kabuğundan yapılan nargile kömürü sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar ben bi nargile aldım. Bide bunun kömürünü aldım. Adam bana abi bu hindistan cevizi kabugundan yapılıyo çok güzel kömür dedi tamam ver dedim bende. Daha sonra eve geldim işte kurdum nargileyi sıra kömürü yakmaya geldi. Arkadaş kömürü bir türlü yakamadım çakmakla deniyorum ocakta deniyorum bir türlü yanmıyo.
    Alt tarafı hafif kızarıyo böyle üflüyom bişeyler yapıyom geri sönüyo. Acaba benn nerde hata ediyorum nasıl yakıcam bunu bilemedim. Bilen bir arkadaş varsa bi yardım elini uzatsın yavv..

• Hindistansal cevizlerin kabuksal nargileleri niçin kömürsel bir sorunsal olsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yakamadım sorunsal değil de işte öyle yazdım yani
  • 8-10 dakka çevirerek ocakta tutuyorum ben her tarafı kızarınca alıyorum...

kafi geliyor, bitene kadar yanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

8-10 dakka çevirerek ocakta tutuyorum ben her tarafı kızarınca alıyorum...

ben bi tane kömür yaktım suan herşey hazır folyonun üstünde duruyo ama çekince boş hava geliyo hani su fokurdamıyo bile nerde yanlış yapıyo olabilirim
  • Iyi oturtmamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetherGate

quote:

ben bi tane kömür yaktım suan herşey hazır folyonun üstünde duruyo ama çekince boş hava geliyo hani su fokurdamıyo bile nerde yanlış yapıyo olabilirim

Eğer su fokurdamıyorsa suyu az koymuşsundur. Borunun 1-2 parmak üstünde olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bardakta mısır yapımı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hava kaçırıyor olabilir, su az olabilir...

youtube'da yapımı ile ilgili videolar var oradan yardım alabilirsin...

ekleme: 2-3 tane kömür kullanın tek kömür çok tat vermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 21 Temmuz 2015; 23:18:47 >
  • Hocam gidin nargile kömürü alın ciddiyim eğer tadında nargile cecekseniz nargile kömürü alın o size verilen kömür sanırım press kömür press kömürle nargile içilmez

• o kömürü ancak ocakta yakabilirsin..

şunun gibi
    http://turkish.alibaba.com/product-gs/electric-stove-hookah-hot-plate-hookah-charcoal-burner-60027456589.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 21 Temmuz 2015; 23:41:23 >
  • benim nargilemde herşey tamam folyosu olsun osu olsn busu olsun suyuda fokurduyo ama kömürü folyonun üzerine koyuyorum duman gelmiyo. Folyo delik deşik durumda. İnternette milletin yaptığı gibi yapıyorum olmuyo hava kaçıran yeri de yok . Neyi yanlış yapıyorum anlamadım
  • Nargile içene kadar sigara iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Nargile içene kadar sigara iç.

Nargileyi yakacam diye nerdeyse bi paket sigarayı bitirecektim zaten nerdeyse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Nargile içene kadar sigara iç.

Nargileyi yakacam diye nerdeyse bi paket sigarayı bitirecektim zaten nerdeyse

Aynen.Boş ver nargileyi.Yak sigaranı.

• Hocam merhaba

öncelikle 1 kömür kafi gelmez, sendeki kömürler sanırım küp şeklinde olanlardan, lülenin genişliğine göre 3 yada 4 tane kömür yakman lazım, ocağa bırak 10 dk elleme onlar hazır hale gelir,
    duman gelmemesinin birkaç sebebi olabilir
    1) kömür(sıcaklık) yetersiz geliyordur
    2) serin cam şişeye oturttuğun yerden hava alıyor olabilir, bez bantla serin altını sarman lazım ve şişeye tam oturması gerekiyor, içerken havanın direk lüleden içeri girmesi gerekiyor, serin şişeye tam oturmadıysa dışardan hava alıyorsa sıkıntı vardır, seri cam şişeye oturtunca üstten ağzınla üfle alttaki marpucu taktığın deliğide elinle kapa, hava kaçırıp kaçırmadığını bu şekilde kontro ledebilirsin
    3) marpucunda sere tam oturması gerekiyor, kenarlarından hava almayacak, yine bez bant yardımı ile marpucun sere yerleştirdiğin uç kısmına bir iki tur at ve sere tam oturduğundan emin ol
    4) aynı şekilde lüleninde sere tam olarak oturması gerekiyor, kenarlardan hava almaması gerekiyor
    5) tütünü yeteri miktarda koymamış olabilirsin, temizlediğin tütünü lülenin üzerini taşmayacak şekilde koyduktan sonra folyo ile güzelcene sar, tütüne elinle bastırma

közleri lülenin üzerine koyduktan sonra 2 3 dk bekle ondan sonra çekmeyi dene,

afiyet olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: selmadem

Hocam merhaba

öncelikle 1 kömür kafi gelmez, sendeki kömürler sanırım küp şeklinde olanlardan, lülenin genişliğine göre 3 yada 4 tane kömür yakman lazım, ocağa bırak 10 dk elleme onlar hazır hale gelir,
    2) serin cam şişeye oturttuğun yerden hava alıyor olabilir, bez bantla serin altını sarman lazım ve şişeye tam oturması gerekiyor, içerken havanın direk lüleden içeri girmesi gerekiyor, serin şişeye tam oturmadıysa dışardan hava alıyorsa sıkıntı vardır, seri cam şişeye oturtunca üstten ağzınla üfle alttaki marpucu taktığın deliğide elinle kapa, hava kaçırıp kaçırmadığını bu şekilde kontro ledebilirsin
    3) marpucunda sere tam oturması gerekiyor, kenarlarından hava almayacak, yine bez bant yardımı ile marpucun sere yerleştirdiğin uç kısmına bir iki tur at ve sere tam oturduğundan emin ol
    4) aynı şekilde lüleninde sere tam olarak oturması gerekiyor, kenarlardan hava almaması gerekiyor
    5) tütünü yeteri miktarda koymamış olabilirsin, temizlediğin tütünü lülenin üzerini taşmayacak şekilde koyduktan sonra folyo ile güzelcene sar, tütüne elinle bastırma

Hocam çok teşekkür ediyorum yardımından ve ilginden dolayı. Gerçekten söylediklerini yaptım ve oldu ama sorun tek bir tane köz koymamdan kaynaklanıyormuş :)). Emeğine sağlıkk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmadem

Hocam merhaba

Hocam çok teşekkür ediyorum yardımından ve ilginden dolayı. Gerçekten söylediklerini yaptım ve oldu ama sorun tek bir tane köz koymamdan kaynaklanıyormuş :)). Emeğine sağlıkk

Afiyet olsun :)

• shisha kohle günstig kaufen
    En iyi nargile kömürü | Coco Night
    https://www.coconight-nargilekomuru.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.