Şimdi Ara

HINCAL ULUÇ YİNE DOĞRU BİR DURUMU YAZMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - UEFA, Avrupa'ya gidecek takımlarımızı onaylarken Galatasaray ve Trabzonspor'u açıkladı. Fenerbahçe, Bursa ve Beşiktaş için uyarılarda bulundu. TFF'ye "Yeni liste yollayın, Fenerbahçe'yi listeye yazmayın" dediği öğrenildi!
    Fenerbahçe'nin şanssızlığı işlerin üç kolda da yavaş gitmesi. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olduğu dönemde Futbol Federasyonu işi uzattı.
    Arkadan gelen Yıldırım Demirören'in başkan olduğu Futbol Federasyonu çorba gibi olan işi aldı. Onlar da daha fazla vakit kaybedilmesin diye ham, hum şarolop bir karar verdiler. Adliyede mahkemelerde iş uzuyor.

Garip bir şekilde UEFA da işi uzatıyor. Ama Yıldırım Demirören federasyonunun aynı şekilde ikinci defa tuzağa düşmemesi lazım.
    Bunlar "Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekin" diye Mehmet Ali Aydınlar'a baskı yaptılar. "Çekmezseniz biz canınızı okuruz" dediler. Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu, Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekti. Ondan sonra Platini açıklama yaptı; "Bizimle alakası yok. Bu sizin federasyonunuzun kararı" diye.
    Yani Platini kendini ve UEFA'yı kurtarmaya uğraşıyor. Şimdi yeniden "Siz Fenerbahçe'yi bildirmeyin" diyor.
    Yok arkadaş ben şampiyon olan takımımı, ikinci olan takımımı bildiririm. Benim ceza kurullarım da ceza vermemiş. Neye dayanarak bildirmeyeceğim ismi sana? Senin paşa gönlün hoş olsun diye mi? Ben bildiririm, almazsan sen almazsın, hesabı da sen verirsin.
    - Fenerbahçe yöneticileri de eski federasyonun yaptığı hatayı yapmayın uyarısında bulundular federasyona…
    Yani Yıldırım Demirören Federasyonu onların istediklerini yaparsa, akıl almaz bir aptallık olur. Kimsenin aklı almaz! Aydınlar Federasyonu'nun başına gelenleri göre göre aynı tuzağa ikinci kez düşülmez! Yeni bir tuzak kurarlar, tamam ona düşebilirsin, mazeretin var. Ama aynı tuzağı kuracak, "Siz açıklayın, siz göndermeyin" diyecek. Sonra da "Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı, benim değil" diyecek. Yok ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

İşte Hıncal Uluç'un yorumları...
    - UEFA, Avrupa'ya gidecek takımlarımızı onaylarken Galatasaray ve Trabzonspor'u açıkladı. Fenerbahçe, Bursa ve Beşiktaş için uyarılarda bulundu. TFF'ye "Yeni liste yollayın, Fenerbahçe'yi listeye yazmayın" dediği öğrenildi!
    Fenerbahçe'nin şanssızlığı işlerin üç kolda da yavaş gitmesi. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olduğu dönemde Futbol Federasyonu işi uzattı.
    Arkadan gelen Yıldırım Demirören'in başkan olduğu Futbol Federasyonu çorba gibi olan işi aldı. Onlar da daha fazla vakit kaybedilmesin diye ham, hum şarolop bir karar verdiler. Adliyede mahkemelerde iş uzuyor.

Garip bir şekilde UEFA da işi uzatıyor. Ama Yıldırım Demirören federasyonunun aynı şekilde ikinci defa tuzağa düşmemesi lazım.
    Bunlar "Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekin" diye Mehmet Ali Aydınlar'a baskı yaptılar. "Çekmezseniz biz canınızı okuruz" dediler. Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu, Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekti. Ondan sonra Platini açıklama yaptı; "Bizimle alakası yok. Bu sizin federasyonunuzun kararı" diye.
    Yani Platini kendini ve UEFA'yı kurtarmaya uğraşıyor. Şimdi yeniden "Siz Fenerbahçe'yi bildirmeyin" diyor.
    Yok arkadaş ben şampiyon olan takımımı, ikinci olan takımımı bildiririm. Benim ceza kurullarım da ceza vermemiş. Neye dayanarak bildirmeyeceğim ismi sana? Senin paşa gönlün hoş olsun diye mi? Ben bildiririm, almazsan sen almazsın, hesabı da sen verirsin.
    - Fenerbahçe yöneticileri de eski federasyonun yaptığı hatayı yapmayın uyarısında bulundular federasyona…
    Yani Yıldırım Demirören Federasyonu onların istediklerini yaparsa, akıl almaz bir aptallık olur. Kimsenin aklı almaz! Aydınlar Federasyonu'nun başına gelenleri göre göre aynı tuzağa ikinci kez düşülmez! Yeni bir tuzak kurarlar, tamam ona düşebilirsin, mazeretin var. Ama aynı tuzağı kuracak, "Siz açıklayın, siz göndermeyin" diyecek. Sonra da "Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı, benim değil" diyecek. Yok ya!

Kendi Yorumum:Resmen Oyun Oynandı Bize

• Doğru bir yorum.Listenin hiçbir takımı kabul edilmeyip yeni bir liste isteselerdi belki Gs'nin Fb'yi yazmayın deme hakkı olurdu.O da belki toplu men cezası için.

Fakat şu anda öyle bir risk yok.Gs ve Ts kabul edildi.TFF de delikanlılık yapıp ben gönderiyorum sen istersen kapından sokmassın derse bu iş biter.
  • Olay Fenerbahçenin mevzusu olmaktan çıkmış resmen Türkiye ile dalga geçmeye kadar uzanmıştır,

Şehitlerin verildiği bu zamanda yeni şike gündemi yaratılır ve yurdumun insanları tekrardan uykuya yatırılsa şaşırmam.
  • Hafta sonu ortaköy de etrafına 5-6 kadını alıp gün yapan bir adamın futbol ile ilgili yorumlarını geçtim normalde yaptığı yorumları dikkate almam. Amacı dikkat çekmek olan, garip bir kişilik.

2 ay önce bu adam bir halttan anlamaz diyip şimdi doğru yazmış demek de komik oluyor açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hafta sonu ortaköy de etrafına 5-6 kadını alıp gün yapan bir adamın futbol ile ilgili yorumlarını geçtim normalde yaptığı yorumları dikkate almam. Amacı dikkat çekmek olan, garip bir kişilik.

2 ay önce bu adam bir halttan anlamaz diyip şimdi doğru yazmış demek de komik oluyor açıkcası.

İnsanlarin ozel hayatindan size ne ya

Yoruma bak

Cok unlu bir yazilimci suan kullandigin cogu yazilimda parmagi olan bir adam da gay in biriydi

Belki oda alem yapiodi Adamlarla

Ne yani

Kisileri degil fikirleri elestir

Sana mi soracakti alem yaparken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Hafta sonu ortaköy de etrafına 5-6 kadını alıp gün yapan bir adamın futbol ile ilgili yorumlarını geçtim normalde yaptığı yorumları dikkate almam. Amacı dikkat çekmek olan, garip bir kişilik.

Yoruma bak

Cok unlu bir yazilimci suan kullandigin cogu yazilimda parmagi olan bir adam da gay in biriydi

Ne yani

Ben adamın özel hayatıyla ilgili birşey söylemedim. Bir insanın bir konuya ilgisi olur, o konuda bilgisi olur anlarım. Ama bir gün model yarışmasında birşeylere yorum yapan, ertesi gün tamamiyle zıt bir konuda birşeye yorum yapan, bir gün spor da yorum yapan, yaptığı yorumları da birbirini tutmayan bir adamdan bahsediyoruz.

İstediğini yapar özel hayatında. Cinsel tercihi ile ilgili bir yorum da yapmadım zaten. Gay olup olmamasından bana ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yoruma bak

Ne yani

Ben adamın özel hayatıyla ilgili birşey söylemedim. Bir insanın bir konuya ilgisi olur, o konuda bilgisi olur anlarım. Ama bir gün model yarışmasında birşeylere yorum yapan, ertesi gün tamamiyle zıt bir konuda birşeye yorum yapan, bir gün spor da yorum yapan, yaptığı yorumları da birbirini tutmayan bir adamdan bahsediyoruz.

İstediğini yapar özel hayatında. Cinsel tercihi ile ilgili bir yorum da yapmadım zaten. Gay olup olmamasından bana ne?

Adam yorum yapiyor

Yapana degil dinleyene bak

Sonucta basligi acan X bir kisinin lafini tasimamis

Demeki seveni dinleyeni var

Bir bak ki adam ne diyor

Dediginde su hatali dersin anlarim

Sana kadinindan adamindan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yoruma bak

Ne yani

Adam yorum yapiyor

Yapana degil dinleyene bak

Sonucta basligi acan X bir kisinin lafini tasimamis

Demeki seveni dinleyeni var

Bir bak ki adam ne diyor

Dediginde su hatali dersin anlarim

Sana kadinindan adamindan

Yahu siz değil misiniz bu adam gs yi övdüğünde " saçmalıyor işte " diyen? bu adam değil mi Fenerbahçe yi bir gün yerin dibine sokarken bir gün göğe sığdıramayan? Bu adamın doğru dediğini bile kaale almıyorum ben diyorum bu kadar. Yazısını okudum. söyledikleri doğru bile olsa bu adamın dediklerini dikkate almıyorum sorun bu.

• Oğlum şu troll Hıncal'ı dikkate almayın ya.Doğru söylese bile dikkate almayın.
  • Hıncal ıu al at kenara zaten. Ama şöylede bir gerçek var ki Uefa çok akıllı. Bizdede dediğinin arkasında durabilecek dirayette yöneticiler olmadığı için öylede olsa böylede olsa o avrupaya zaten gidemeyiz. Tekrar söylüyorum, Trabzonspor yerimize alındığında kimse ağlamayacak burada, gelin o CAS tan davayı çeken yönetimi övün burada bekliyorum herkesi. (ülke menfaati yalanınıda yuttunuz, yutmaya devam böyle.)
  • Umarım Y.D. her zamanki gibi günü kurtarmak için hareket edip gelecekte içinden çıkılmayacak bir yara açmaz.

• quote:

quote:

quote:

Yoruma bak

Ne yani

saçmalamanın sınırları nasıl zorlanır çok güzel göstermişsin yine

• xxswordfishxx

Seni kimse kaale almıyor mu çocuğum bana sarıyorsun?
  • Men gelme riski kalktığına göre ben Fenerbahçe'nin ŞL'de oynamasını isterim puan falan gelir ülkemize zaten şu sıralar men ettiğin takdirde kimi göndersen çok kötü olacak FB gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.