Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay önce aldığım q10 cihazımı satıyorum. Ilgilenenler pm atsın lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1) yazılım bulamıyorum internetten(firmware) nerden indirebilirim?

2)google play store açmıyor applerimde, çinli bir site açıyor. browserdan acmayı denedim, yine olmadı. nasıl dizi uygulaması yükleyeceğim?
  • Digitürkplay'de ekran kararması, kendiliğinden kapanma gibi sorunlar yaşayan var mı?

Himedia Q5 alıcam ama Q5 II aklımı çeliyordu
    Birde acaba Q5 yerine K-R42 mi alsam diyorum arada kaldım lütfen bir yardım edin arkadaşlar.

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

• quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti
    Q5 ile Q5 II aynı firmaya ait değilmi diye düşündüm ve himedia nın sitesine baktığımda Q5 II yi bulamadım bu ürün nasıldır bilemiyorum.

Himedia Q5 alıcam ama Q5 II aklımı çeliyordu
    Birde acaba Q5 yerine K-R42 mi alsam diyorum arada kaldım lütfen bir yardım edin arkadaşlar.

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

Sancak Bilgisayar daha önce QII için, Himedia'nın sitesi çok güncel değil, yayınlanmamış olabilir demişti.

• cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

sorumu kendim yanıtlayayım. belki işinize yarar. 26 eylül tarihli firmware yükleyin diğer türlü play store yerine çinli bi site çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1072950707&uk=3070640964#

Q5-II ve Q10-II serilerinde yazılımsal olarak çok fazla hata var ve en güncel yazılım linki yukarıdadır.
    Bu ürünleri almayı düşünen varsa bir süre daha beklemesi daha doğru olur.

Q5 içinse , yeni bir yazılım yakında çıkıyor.
    Link paylaşımını burdan yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Ekim 2013; 11:38:01 >
    Denon 1911 Receiver

• tek çekirdek q5 için yeni yazılım.Çok değişik olmuş.Adamlar kendileri için yazılım yapıyorlar sanki.

http://ajclqwmbh6.l4.yunpan.cn/lk/Qb3sZ2ye9pcTB

Orijinalden alıntı: alicandemir73

tek çekirdek q5 için yeni yazılım.Çok değişik olmuş.Adamlar kendileri için yazılım yapıyorlar sanki.

BU Q5 son yazılımı mıdır?

evet .ben kurdum

Göze çarpan farklılık var mıdır?
  • Sayın Sancak bilgisayar Selamlar....birkaç hafta önce sizden bu ürünü almıştım ve çok memnunum ancak bugün elime dark marka avuç içi klavye geçti bunu USB girişine bağladım ancak Q5 tanımadı acaba ayarlar menüsünde özel bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherokee035 -- 10 Ekim 2013; 18:23:42 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherokee035 -- 10 Ekim 2013; 18:25:18 >

tek çekirdek q5 için yeni yazılım.Çok değişik olmuş.Adamlar kendileri için yazılım yapıyorlar sanki.

Yeni yazılımda ne gibi farklılıklar var ?
    Bilgilendirirseniz memnun oluruz !

Orijinalden alıntı: cherokee035

Sayın Sancak bilgisayar Selamlar....birkaç hafta önce sizden bu ürünü almıştım ve çok memnunum ancak bugün elime dark marka avuç içi klavye geçti bunu USB girişine bağladım ancak Q5 tanımadı acaba ayarlar menüsünde özel bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla....

Bahsettiğiniz klavye sanırım uyumsuz.
    Denon 1911 Receiver
  • şuan inceliyorum.
    Denon 1911 Receiver
  • Yeni dune hd base 3d medyaplayer aldım
    Dolayısıyla çok az kullandığım 3 aylık HD den aldığım garantili HI MEDIA Q10 U satıyorum.ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: cherokee035

Sayın Sancak bilgisayar Selamlar....birkaç hafta önce sizden bu ürünü almıştım ve çok memnunum ancak bugün elime dark marka avuç içi klavye geçti bunu USB girişine bağladım ancak Q5 tanımadı acaba ayarlar menüsünde özel bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla....

Bahsettiğiniz klavye sanırım uyumsuz.

Uyumlu ve touch pad bulunduran bir klavye biliyormusunuz acaba....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.