Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cherokee035

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: cherokee035

Sayın Sancak bilgisayar Selamlar....birkaç hafta önce sizden bu ürünü almıştım ve çok memnunum ancak bugün elime dark marka avuç içi klavye geçti bunu USB girişine bağladım ancak Q5 tanımadı acaba ayarlar menüsünde özel bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla....

Bahsettiğiniz klavye sanırım uyumsuz.

Uyumlu ve touch pad bulunduran bir klavye biliyormusunuz acaba....

Logitech K400

• Googleplay'de Keyboard helper diye bir yazılım var, onunla çalışması lazım. Ben MK808'de öyle yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şuan inceliyorum.

Hocam resmi bir link varsa biz de yükleyelim son güncellemeyi, arkadaşın verdiği linktekini indirdim fakat siz "inceliyorum" deyince yüklemedim.
    Yani bekliyoruz

Orijinalden alıntı: albati

quote:

şuan inceliyorum.

Hocam resmi bir link varsa biz de yükleyelim son güncellemeyi, arkadaşın verdiği linktekini indirdim fakat siz "inceliyorum" deyince yüklemedim.
    Yani bekliyoruz

+1

quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1072950707&uk=3070640964#

Q5-II ve Q10-II serilerinde yazılımsal olarak çok fazla hata var ve en güncel yazılım linki yukarıdadır.
    Bu ürünleri almayı düşünen varsa bir süre daha beklemesi daha doğru olur.

Q5 içinse , yeni bir yazılım yakında çıkıyor.
    Link paylaşımını burdan yaparız.

Merhaba,

Ben sizin söylediğiniz dosyayı indirdim update_dualcore_Q5.zip diye bir dosya var ayarlardan yüklemek istediğimde bana "no upgrade package" diye hata veriyor. neden olabilir çözüm hakkında yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rheorcyn

quote:

quote:

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

Q5-II ve Q10-II serilerinde yazılımsal olarak çok fazla hata var ve en güncel yazılım linki yukarıdadır.

Merhaba,

Ben sizin söylediğiniz dosyayı indirdim update_dualcore_Q5.zip diye bir dosya var ayarlardan yüklemek istediğimde bana "no upgrade package" diye hata veriyor. neden olabilir çözüm hakkında yardımcı olurmusunuz?

Dosyanın adı sadece update olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rheorcyn

quote:

quote:

Merhaba,

Dosyanın adı sadece update olacak.

Teşekkür ederim yardımcı olguğunuz için fakat hem Q5 hemde Q5II var Q5 olan update isimli olduğunda güncelleme yapıyordu ama Q5II yapmıyor her şekilde denedim. Yazılım bilgi kısmında "Q5IIEN 1012" yazıyor

• Rheorcyn R kullanıcısına yanıt
    Cihazın 2. versiyonunu bilmliyorum hocam, Sancak bilgisayar yardımcı olacaktır.

http://detail.tmall.com/item.htm?id=35331344739

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 19 Ekim 2013; 17:33:43 >

Himedia Q5 imi satıyorum sncak bilgisayardan almıştım ama evde boş boş duruyor satılıktır. İlgilenen olursa ben 320 tl ye almıştım. 4 ay önce falan 200 190 tl verene vereceğim hemen kargo..

Orijinalden alıntı: hapsikoli

internet üzerinden Pc den q5i kontrol edebileceğim bir yol var mıdır?

Kardeş dışarıdan torrent kontrol diğer odadan filmleri izlemek "Hatta ev dışından hem telefondan hemde herhangi bir bilgisayardan evdeki harddiskteki filmleri izleyeceğim diyorsan elini cebine atıp 'asus dsl n55u modem' alacaksın. 200 küsür lira. HARDDİSKİNİ MODEMİN USB GİRİSİNE TAKİYORSUN . Benim gibi bilgisayarları kapatsan bile modemin sürekli download halinde olacak. netten kontrol edeceksin. telefonundan modeme baglanip harddiskten herhangi bir filmini yada mp3 yada dökümanını açarsın. aldığın tv ev ağına bağlanırsa yada dlna yada samba özelliği varsa ki şu anda olmayan tv yok piyasada rahatlıkla bütün filmlerini başka odadan izlersin saniyede 8 mb lık veri geliyor ağdan bu da 1.5 saatlik 30 gb dan büyük bir filmi ağdan oynatabilme demektir. aynı zamanda tüm aga bağlı aygıtlar bu harddiski görür . buna ses sistemi, himedia q5 , laptoplar .....

bendeki q5 e harddisk bağlı değil . sadece modeme bağlı ethernetten

• Arkadaşlar bende emaneten kullandığım q5 var bunu elden çıkarmam lazım . dolayısıyla bende bir tane alacağım .

Burda yardımınıza ihtiyacım var

1.. dune media playerlerın görüntü kalitesi olarak q5 yada q5 ll farkları varmı . bu fark dune a yönelmeye değer mi

2.. q5 q5ll arasında farklar nedir . alabiliyorsan mutlaka q5ll mi al diyorsunuz .

3., q 15 hskkındaki görüşleriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 27 Ekim 2013; 15:19:13 >

Orijinalden alıntı: kratostol

arkadaşlar bu ürünün kumandası nasıl kaliteli mi ? egreat r6s kıyasla ? bir de best castle modlu yazılım bu cihazla uyumlu mu kullanan var mı ?

Kumandada fazla fonksiyon yok, zaten kablosuz fareyi taktığın zaman kumandayı unutuyorsun.

• Bir de şu cihaz daha iyi geldi bana :http://www.sanalpazar.com/K-r42-Android-4.2.2-2gb-Ram-Tv-Box-kumandali__isp9672626

Hangisi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Ip tv oynatma performansı nasıl arkadaşlar? Bir de hd film izle gibi uygulamalar sağlıklı çalışıyor mu?

8 Mbit adsl IP tv arasıra takılsa da genelde sorunsuz.
    HD film izle takılmadan izleniyor.

Bir de şu cihaz daha iyi geldi bana :http://www.sanalpazar.com/K-r42-Android-4.2.2-2gb-Ram-Tv-Box-kumandali__isp9672626

Hangisi sizce?

Aynı cihaz dün akşam ebayda 26 dolara satıldı, ordaki fiyatı çok yüksek.
    TR'de ederi max. 100-120 TL.

quote:

Bir de şu cihaz daha iyi geldi bana :http://www.sanalpazar.com/K-r42-Android-4.2.2-2gb-Ram-Tv-Box-kumandali__isp9672626

Hangisi sizce?

260 liraya da buldum fakat max ederi 100-200 diyorsunuz q5'in özelliklerini neredeyse 2ye katlıyor ve q5 ile aynı fiyata. Hangisi daha mantıklı olur? Yanlış mı düşünüyorum acaba?

• quote:

quote:

quote:

Hangisi sizce?

260 liraya da buldum fakat max ederi 100-200 diyorsunuz q5'in özelliklerini neredeyse 2ye katlıyor ve q5 ile aynı fiyata. Hangisi daha mantıklı olur? Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Hocam herşey kağıt üzerindeki özellikler değil, öyle olsaydı verdiğiniz cihazın yarı donanımına sahip Dune cihazlar 500 TL'lere satılmazdı.
    Tamam 2 GB ram ile nette rahat dolaşırsınız ama görüntü ve ses kalitesi nasıldır? Orası muamma.
    Ayrıca o cihaz yeni nesil ses formatlarını desteklemez. (DTS gibi)
    Arkasındaki yazılım desteği de önemlidir.
    Bu işler biraz da ihtiyaç meselesi.
    Kiminin işini verdiğiniz cihaz da rahatlıkla görebilir.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.