Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cihaza logitech klavye mause alıcısı taktım usb'den(kablosuz) Başka bir ayar gerekli mi? Çalışmadı çünkü :)

Orijinalden alıntı: korhankurt

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

eski sürümü baştan kurun düzelecektir.

eski sürüm sizde çalışıyor mu ki bize eski sürümü kurun mesajı veriyorsunuz ? eski sürüm yeni sürüme güncelle diyor bizde
    eğer eski sürüm sizde çalışıyorsa bizim q5 de sorun vardır yanılmıyorsam ?
    edit: yeni sürümün konum bulma ve isteme iznini engelledim yine konum uyarısı çıkıyor malesef

bugun tekrar denerim dijıturkle.

en son gecen hafta eski sürümü kurup mac izlemistim televizyonda..

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Ben cihaza logitech klavye mause alıcısı taktım usb'den(kablosuz) Başka bir ayar gerekli mi? Çalışmadı çünkü :)

klavye altında bir frekans algılama tusu var mı ?
  • Bu cihazı herkes kullanmıyor demek ki. Sancak bilgisayar bir yazılım geliştiremez mi? Konum sorunundan başka bir eksiklik yok gibi benim açımdan. Tabii başka kullanıcılar için birçok eksiklik vardır o ayrı mesele.
    normalde telefonlara bakıyorum ayarlarda konum seçeneklerinde gps ile alakalı bir seçenek daha var fakat bu himdeia q5 teki ayarlarda 2 seçenek var gps ile alakalı bir seçenek yok ve bu sebeple bulmaıyor zaten digiturk play de de konum ayarına tıkladığımızda bu arayüze atıyor biiz

yani demek istediğim bu himedia q5 harita veya konum bulabileceği bir program birşey yüklesek sorun çözülecek gibi gps yüüznden olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 1 Eylül 2013; 20:27:26 >

Orijinalden alıntı: madada256

benim anladığım kadarıyla bu himedia q5 te navigasyon yüklü değil ve konum bulamıyor.
    normalde telefonlara bakıyorum ayarlarda konum seçeneklerinde gps ile alakalı bir seçenek daha var fakat bu himdeia q5 teki ayarlarda 2 seçenek var gps ile alakalı bir seçenek yok ve bu sebeple bulmaıyor zaten digiturk play de de konum ayarına tıkladığımızda bu arayüze atıyor biiz

yani demek istediğim bu himedia q5 harita veya konum bulabileceği bir program birşey yüklesek sorun çözülecek gibi gps yüüznden olmuyor...

https://play.google.com/store/search?q=fake%20gps

şunlardan birini deneyin isterseniz. Root erişimi gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: madada256

benim anladığım kadarıyla bu himedia q5 te navigasyon yüklü değil ve konum bulamıyor.

https://play.google.com/store/search?q=fake%20gps

şunlardan birini deneyin isterseniz. Root erişimi gerekebilir.

root erişimi nedir

• madada256 kullanıcısına yanıt
    Cihazın sistemsel bazı özellikleri fabrika çıkışı kapalıdır.
    Bazı programlar bu sistemsel özellikleri kullanmak için yetkilendirilirler ki işini yapabilsin.
    Bu olaya root denir.
    Mesela Set DNS adlı dns değiştiren program rootsuz çalışmaz.
    Q5'e nasıl root atılacağı birkaç sayfa önce paylaşıldı.

Orijinalden alıntı: albati

Bazı programlar bu sistemsel özellikleri kullanmak için yetkilendirilirler ki işini yapabilsin.
    Bu olaya root denir.

Ben sizin dediğiniz programları yükledim ama işe yaramadı dtplay yine konum uyarısı veriyor. Ya da bir yerde hata yapıyorum.
    değil. q5 ll

Orijinalden alıntı: albati

Bu olaya root denir.

teşekkür ederim açıklama için fakat işe yaramayacak gibi duruyor bu işi nasıl çözeceğiz kimse girişimde bnulunmuyor..

ben hallettim izliyorum ama biraz karışık oldu . yalnız herkezde olur diyemem .

Biraz anlatabilir misin? Biz de deneyelim belki sorun çözülür.

ben hallettim izliyorum ama biraz karışık oldu . yalnız herkezde olur diyemem .

nasıl çözdün arkadaşım anlatta herkes faydalansın

Bu beni hala bir türlü açamadı!
    Tuhaf olan ise ki hala çözemedim,bu meret "slide-show" yapmıyormu resimleri beyler?? ya yapamıyor ya ben bulamadım v.s! ki benim için bu özelliği olması çok önemliydi!

Hızlı kumanda tepkimelerinde,artık cihaz kilitlenmeye başladı! ayrıca film/clip/müzik v.s satırlarını tek tek aşağıya veya yukarıya tararken iki satır atlıyor arada!

ıvır-zıvır özellikleriyle zaten hiç işim yok ve bakmadım bile!

Kısaca cihaz yolcu aynen,ancak yalnış anlaşılmasın burada yazdıklarım "benim başıma" gelenlerdir!! başkaları beni bağlamaz,ayrıca ben satıcı değil "kullanıcıyım"!

Sanırım bir süre DUNE 303D alımını da erteleyip elimdeki,yeni gelen Tosh BluRay5400 ile MediaPlayer işini halledeceğim ki en azından "resim kalitesi" süper
    tek sorunu MP cihazları gibi hemen her format/codec v.s desteği olmamasıdır ama benim elimdeki formatları da zaten tümünü açıyor! FLV veya MOV veya RM ile
    yine işim yok,DTS lerde ok dir bu arada! üstelik cihaz bana Belçika dan geldi 350 kağıt gibi komik bir maliyeti var! en büyük artısı da BluRay(3D li)cihazı olmasıdır ki
    zaten bana bu cihaz gerekliydi

Q5 i isteyen olursa makul rakama veririm

Saygılar

CAN++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler ben Q5 cihazı dün kutusuna koyup,aynen yolcu edeceğim isteyen birisi olursa

Bu beni hala bir türlü açamadı!
    Tuhaf olan ise ki hala çözemedim,bu meret "slide-show" yapmıyormu resimleri beyler?? ya yapamıyor ya ben bulamadım v.s! ki benim için bu özelliği olması çok önemliydi!

Hızlı kumanda tepkimelerinde,artık cihaz kilitlenmeye başladı! ayrıca film/clip/müzik v.s satırlarını tek tek aşağıya veya yukarıya tararken iki satır atlıyor arada!

ıvır-zıvır özellikleriyle zaten hiç işim yok ve bakmadım bile!

Kısaca cihaz yolcu aynen,ancak yalnış anlaşılmasın burada yazdıklarım "benim başıma" gelenlerdir!! başkaları beni bağlamaz,ayrıca ben satıcı değil "kullanıcıyım"!

Sanırım bir süre DUNE 303D alımını da erteleyip elimdeki,yeni gelen Tosh BluRay5400 ile MediaPlayer işini halledeceğim ki en azından "resim kalitesi" süper
    tek sorunu MP cihazları gibi hemen her format/codec v.s desteği olmamasıdır ama benim elimdeki formatları da zaten tümünü açıyor! FLV veya MOV veya RM ile
    yine işim yok,DTS lerde ok dir bu arada! üstelik cihaz bana Belçika dan geldi 350 kağıt gibi komik bir maliyeti var! en büyük artısı da BluRay(3D li)cihazı olmasıdır ki
    zaten bana bu cihaz gerekliydi

Q5 i isteyen olursa makul rakama veririm

Saygılar

CAN++

Bahsettiğiniz çok basit bir problem. Marketten herhangi bir "image viewer" programı yüklerseniz sorun hallolur. Cihazın güzelliği de bu zaten.
    Default programı sevmezseniz marketten alasını indirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bu cihaza XBMC kuruluyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.