Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teacher

Arkadaşlar bende emaneten kullandığım q5 var bunu elden çıkarmam lazım . dolayısıyla bende bir tane alacağım .

Burda yardımınıza ihtiyacım var

1.. dune media playerlerın görüntü kalitesi olarak q5 yada q5 ll farkları varmı . bu fark dune a yönelmeye değer mi

2.. q5 q5ll arasında farklar nedir . alabiliyorsan mutlaka q5ll mi al diyorsunuz .

3., q 15 hskkındaki görüşleriniz nedir

1. Doğal olarak Dune HD lerin görüntü ve ses kalitesi daha iyi.
    Ancak Himedia Q5'in görüntü kalitesi de bir çok 2çekirdek veya 4çekirdekli Android BOX tan çok daha iyi.

2. Hız farkı ve Q5II ler 3D.ISO destekliyor.

3. Q15 ise Q5-II nin kasası daha ucuz olanı.
    Denon 1911 Receiver

• Ben yeni aldığım Tornsmart Prometheus ile Dune 301 arasında kafaya takılacak bir görüntü kalitesi farkı görmüyorum, hatta hiç görmüyorum da yanyana kıyaslama yapmadığım ve de Dune'un kalitesinin ne kadar iyi olduğunu bildiğim için öyle diyorum. Dolayısıyla Himedia Q5 II Dune 301'e tercih edilebilir. Yanına bir de touchpad'li mini klavye alındı mı eksiği kalmaz. Bakın Prometheus incelemesine attığım kendi test videolarımın linkini vereyim, oradan izleyebilirsiniz. İzlerken kaliteyi 720p seçin. Videoyu kamerayı elimde tuttarak Nokia Pureview 808 ile çektim.

http://www.youtube.com/watch?v=vPs-8yBqyRo

@Sancak Bilgisayar,

Bu konuda siz ne diyorsunuz ? Q5 II'yi denediniz mi ? Denediyseniz, gördüğünüz sıkıntılar nedir ? Verdiğim videonun kalitesinde ve senkron kaçırmadan oynatıyorsa benim için tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 28 Ekim 2013; 13:26:08 >

• Q5-II nin görüntü kalitesi oldukça iyi , tabi sizin denediğiniz cihazla görmeden mukayese etmem doğru olmaz.
    Ancak önceki mesajımda da söylediğim gibi , Hisilicon işlemcili Android Box'ların görüntü kalitesi piyasadaki android box'ların çoğundan iyi.
    Sadece Q5-II nin yazılımsal bazı eksiklikleri var ve bunlarda zamanla düzelecektir.

Dune HD'ler ise kullanılan TV,projeksiyon ve AVR'ye göre ses-görüntü kalitesinde farklı sonuçlar verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Ekim 2013; 11:42:38 >
    Denon 1911 Receiver
  • Q5 II satıştamı şu anda?
  • Ben de aynı şeyi soracaktım, bu satışa sunuldu mu veya ne zaman sunulacak? Bir tane cihaza bağlı diskten film veya test videosu oynayıp Youtube'a koysanız iyi olur. Q5 videolarının neredeyse tümü IPTV'ye yönelik ve bence en lüzumsuz özellik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rheorcyn

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1072950707&uk=3070640964#

Q5-II ve Q10-II serilerinde yazılımsal olarak çok fazla hata var ve en güncel yazılım linki yukarıdadır.
    Bu ürünleri almayı düşünen varsa bir süre daha beklemesi daha doğru olur.

Q5 içinse , yeni bir yazılım yakında çıkıyor.
    Link paylaşımını burdan yaparız.

Merhaba,

Ben sizin söylediğiniz dosyayı indirdim update_dualcore_Q5.zip diye bir dosya var ayarlardan yüklemek istediğimde bana "no upgrade package" diye hata veriyor. neden olabilir çözüm hakkında yardımcı olurmusunuz?

Dosyanın adı sadece update olacak.

Teşekkür ederim yardımcı olguğunuz için fakat hem Q5 hemde Q5II var Q5 olan update isimli olduğunda güncelleme yapıyordu ama Q5II yapmıyor her şekilde denedim. Yazılım bilgi kısmında "Q5IIEN 1012" yazıyor

- çin firmware'lar google play store yüklü gelmiyor. önce en(english versiyon) yazılım yüklemen gerekiyor. bu linktenhttp://www.futeko.com/navpage/support.php#hiq5ii sol taraftaki dosyalar(downloads) kısmından indirebilirsiniz. kurulum yönetmini aşağıdaki yazıda anlattım.

-kurulum problemi ile ilgili sorunla ben de karşılaştım daha önce. çözüm olarak, cihazda hangi yazılım yüklü ise inidrdiğin dosya adını ona göre değiştirmen gerekiyor. en(english versiyon) yazılım yüklü ise indirdiğin dosyaya .zip uzantısından önce _en şeklinde ekleme yap, aksi halde diskten yazılımı görmüyor. update_dualcore_Q5_en.zip şeklinde olacak. ya da cihazda çin versiyonu kurulu ise indirdiğin dosyada _en kısmını silmen gerekiyor. sen büyük ihtimalle çin versiyonunu indirmişsin. eski yazılım da english(en) versiyon olduğu için kurulum gerçekleşmemiş.
    english ve çin versiyonu arasında pek fark yok. aynı yazılımlar. sadece arayüz farkı var. english versiyonunda bazı menüleri silmişler, biraz daha hızlı gibi. çin versiyonunda çince uygulamalar fazlalık gibi duruyor. ancak arayüz daha hoş görünüyor. sadece application menüsü kullanılıyor, diğer menüler çince.

güncel yazılım :http://pan.baidu.com/s/1kTIox#dir/path=%2FQ5%E5%8F%8C%E6%A0%B8%2F201310-1.0.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 29 Ekim 2013; 23:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seydibaba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

cin sitelerinden firmware güncelledim. fakat play store gelmiyor. usb üzerinden apk yükledim yine olmadı. ne yapmalıyım dostlar?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1072950707&uk=3070640964#

Q5-II ve Q10-II serilerinde yazılımsal olarak çok fazla hata var ve en güncel yazılım linki yukarıdadır.
    Bu ürünleri almayı düşünen varsa bir süre daha beklemesi daha doğru olur.

Q5 içinse , yeni bir yazılım yakında çıkıyor.
    Link paylaşımını burdan yaparız.

Merhaba,

Ben sizin söylediğiniz dosyayı indirdim update_dualcore_Q5.zip diye bir dosya var ayarlardan yüklemek istediğimde bana "no upgrade package" diye hata veriyor. neden olabilir çözüm hakkında yardımcı olurmusunuz?

Dosyanın adı sadece update olacak.

Teşekkür ederim yardımcı olguğunuz için fakat hem Q5 hemde Q5II var Q5 olan update isimli olduğunda güncelleme yapıyordu ama Q5II yapmıyor her şekilde denedim. Yazılım bilgi kısmında "Q5IIEN 1012" yazıyor

- çin firmware'lar google play store yüklü gelmiyor. önce en(english versiyon) yazılım yüklemen gerekiyor. bu linktenhttp://www.futeko.com/navpage/support.php#hiq5ii sol taraftaki dosyalar(downloads) kısmından indirebilirsiniz. kurulum yönetmini aşağıdaki yazıda anlattım.

-kurulum problemi ile ilgili sorunla ben de karşılaştım daha önce. çözüm olarak, cihazda hangi yazılım yüklü ise inidrdiğin dosya adını ona göre değiştirmen gerekiyor. en(english versiyon) yazılım yüklü ise indirdiğin dosyaya .zip uzantısından önce _en şeklinde ekleme yap, aksi halde diskten yazılımı görmüyor. update_dualcore_Q5_en.zip şeklinde olacak. ya da cihazda çin versiyonu kurulu ise indirdiğin dosyada _en kısmını silmen gerekiyor. sen büyük ihtimalle çin versiyonunu indirmişsin. eski yazılım da english(en) versiyon olduğu için kurulum gerçekleşmemiş.
    english ve çin versiyonu arasında pek fark yok. aynı yazılımlar. sadece arayüz farkı var. english versiyonunda bazı menüleri silmişler, biraz daha hızlı gibi. çin versiyonunda çince uygulamalar fazlalık gibi duruyor. ancak arayüz daha hoş görünüyor. sadece application menüsü kullanılıyor, diğer menüler çince.

güncel yazılım :http://pan.baidu.com/s/1kTIox#dir/path=%2FQ5%E5%8F%8C%E6%A0%B8%2F201310-1.0.3

tesekkur ederim açıklamaların için. ben eylülde güncellemiştim sayende daha da güncel oldu.

benim ufak bi sorum olacak,

himedia q5ii kullanıyorum. airplay müzik oldugunda çalışıyor, video olursa çalışmıyor. yazılımsal bi sorun mu var? yada bi ayar var da ben mi atlıyorum???

• barisbt kullanıcısına yanıt
    apple cihazlarım olmadığı için airplay uygulamasını test edemiyorum. bendeki android telefonda hicontrol ve hishare uygulamalarını denedim, çalıştıramadım. yazılımsal sorun var galiba. ya da uygulamayı çalıştıran arkadaşlar varsa nasıl yaptıklarını anlatsınlar.

ayrıca daha önce verdiğim linkteki downloads kısmına "28-OCT-13 English Firmware 2810" adında yeni güncel yazılım eklemişler. english firmware bekleyenler, sayfanın sol tarafındaki downloads (dosyalar) kısmından bu güncel yazılımı indirebilirsiniz.http://www.futeko.com/navpage/support.php#hiq5ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 30 Ekim 2013; 21:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ben de aynı şeyi soracaktım, bu satışa sunuldu mu veya ne zaman sunulacak? Bir tane cihaza bağlı diskten film veya test videosu oynayıp Youtube'a koysanız iyi olur. Q5 videolarının neredeyse tümü IPTV'ye yönelik ve bence en lüzumsuz özellik...

1 yada 2 ayı bulacakmış gelişi
  • Kardeş bahsettiğin modemin olayı nedir bilmiyorum ancak. Bu dediklerimi yapmak için ekstra bişeye ihtiycın yok. Team weaverın android tablet ve tellere uygun bir sürümü var. Teamweaver cpontrol center olmalı. bunu yüklüyorsun cihazlarına istediğin yerden istediğin gibi ekran görünütünü kontrol dosyalarına erişşim vs vs yapabilyorsun. Ekrana girek erişince zaten işletim sistemin el verdiği herşeyi yapabiliyorsun. Ancak sadece q5 kontrolde maus hareketleriyle ilgili bir sorun var. onu tam çözemedim. telefonda böyle bir sorun yok.

Orijinalden alıntı: hapsikoli

Kardeş bahsettiğin modemin olayı nedir bilmiyorum ancak. Bu dediklerimi yapmak için ekstra bişeye ihtiycın yok. Team weaverın android tablet ve tellere uygun bir sürümü var. Teamweaver cpontrol center olmalı. bunu yüklüyorsun cihazlarına istediğin yerden istediğin gibi ekran görünütünü kontrol dosyalarına erişşim vs vs yapabilyorsun. Ekrana girek erişince zaten işletim sistemin el verdiği herşeyi yapabiliyorsun. Ancak sadece q5 kontrolde maus hareketleriyle ilgili bir sorun var. onu tam çözemedim. telefonda böyle bir sorun yok.

Kardeş anladığım kadarıyla sen mediaplayerdaki arşivine ulaşmaya çalışıyorsun. Diğer konuda da aynı şekilde yazmışsın ve teamwiever ile çözdüğünü yazmışsın.Bana tam çözüm gibi gelmedi.

Çünkü anladığım kadarıyla bilgisayar üzerinden mediaplayer arşivine ulaşıyorsun.Benim dediğim yöntemle arşivini modeme bağlıyorsun.Yani harddiskini.

Diğer yöntemlerde bilgisayar sürekli açık olmak zorunda. Bu da gereksiz enerji sarfiyatı falan filan. Ama benim yöntemle modem yeterli.modemin çektği güç de ortada.aynı zamanda dediğim modem torrent de indiriyor.

Ama maliyeti var tabi bu olayın

• Q5 II ne zaman satışa çıkacak?Tarih belli mi?
    Cevaplar için teşekkürler.

CREA TIERRA K40M 40" LCD PANEL + SEG 19" LCD TV + SONY HT-DDWG800 AVR + SONY PS-LX300USB PİKAP + SONY DVP-NS728H DVD PLAYER + VESTEL SLIMLINE 4000 DVD PLAYER + HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER + SAMSUNG 2 TB EXTERNAL 3,5" HDD + 2 x WD MY BOOK 2 ESSENTIAL 2 TB EXTERNAL 3.5" + WD MY BOOK ESSENTIAL 5 TB 3,5" EXTERNAL + WD ELEMENTS 1 TB ve 2 TB 2" EXTERNAL + NEXT YE2000 CIS SUPER PLUS + DIGITURK DT9102 HD + D-SMART + SONY RM-VL610T IRC + SONY PS3 + SONY PS4 1 TB + 2009 VW JETTA 1.4 122HP TSI DSG COMFORTLINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapsikoli

Q5 için yeni bir güncelleme paylaşacaktığınızı söylemiştiniz bir süre önce. Ben takip etmeye çalışıyorum ancak gözden mi kaçırdım. Güncelleme var mı?

Resmi güncelleme yeni geldi , hatta şuan indiriyorum.
    indirme bitsin , yazılıma bir göz atayım eğer ciddi bir sorun yoksa link vereceğim.
    Denon 1911 Receiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookie7300

Q5 II ne zaman satışa çıkacak?Tarih belli mi?

Kesin birşey yok ancak bu ay sonu olabilir.
    Denon 1911 Receiver
  • Ben de forumdan bir arkadaştan q5 alarak aranıza katıldım. Şimdilik gayet iyi. Android sever bir insan olarak işime çok yarayacak bir cihaz.

• Güncel iptv ulusal kanal listesi var mıdır acaba?

• Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. takipteyim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.