Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerli34

http://s3.dosya.tc/server29/W5vC2T/Launcher2.zip.html

Bunu ne yapmamız gerekiyor. 1.0.6 nın üzerine kurulur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

http://s3.dosya.tc/server29/W5vC2T/Launcher2.zip.html

Bunu ne yapmamız gerekiyor. 1.0.6 nın üzerine kurulur mu?

kurulur apk zaten bu launcher i değiştirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 10 Aralık 2014; 23:04:12 >
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Launcher değişiyor ama kalıcı olmuyor. Acaba bunu yazılım içerisindeki launcher yerine koysak, cihaz bununla açılır mı ? Bir denemek lazım...
  • UGOOS UT3 RK3288 Quad Core Android TV BOX 4GB RAM 32GB ROM 2.4/5GHz arkadaşlar bu cihazın siparişini vericem aliexpress ten fakat gümrük odermiyim .ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Launcher değişiyor ama kalıcı olmuyor. Acaba bunu yazılım içerisindeki launcher yerine koysak, cihaz bununla açılır mı ? Bir denemek lazım...

Launcher fena değilmiş, ama kalıcı olmadığı için kullanılmaz.

Bu arada bu bizim alet içinde ROM vs. var mı bi olaylar, bilgin var mı hocam?
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Valla diğerleri gibi forumlarda rom yapan yok ama sanki bunu satan bir yer root'lu yazılımla falan satıyordu diye okumuştum, çok emin değilim. Sadece Çin'de satılıyor galiba bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Hızla alakası yok, onların sadece modeli ve giriş çıkışları farklı. Himedia'da şimdiye kadar üç tip işlemci kullanıldı (Android modelleri kastediyorum). Tek çekirdekli, iki çekirdekli ve dört çekirdekli. Performansları çekirdek sayısına bağlı fakat dört çekirdekli olan H265 ve 4K video da oynatabiliyor. Ayrıca bunu kullanan bazı modellerde 1000 Mbit ağ bağlantısı da var.

Sonuçta hangisini tavsiye edersiniz. 4 çekirdek dediğiniz hangisi ve bunu tavsiye eder misiniz?
    Bu cihazlarda projeksiyondan oyunda oynanabiliyor mu? Çocuklar için oyun da lazım.
  • Merhaba,
    cihazı Sancak bilgisayar getirecekti. Hala bekliyorum, ses çıkmıyor. Sancak bilgisayar getirmekten vazgeçtiyse
    buraya yazsın da başımızın çaresine bakalım.
  • selamlar arkadaşlar. ilk defa android box alacağım. donanımlar hakkında iyi kötü biraz bilgim var . Tabletler ile android boxlar birbirine paralel bir şekilde sürekli gelişiyor, her gün yeni ürün yeni teknoloji.

Ben de almışken iyi birşey alayım diyorum. Himedia q12 II modelini tavsiye eder misiniz? farklı cihaz önerilerine açığım
  • Arkadaşlar bu cihaz neden bu kadar pahalı bilgisi olan var mı ?

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q10-quad-core-hard-disk-android-tv-box-2gb-8gb-emmc-android-4-4-usb-3-0.html

Aynı cihaz mı bilmiyorum ama arada ki fark nedir acaba bilen var mı? yada ingilizce versiyonun alınabileceği en makul site neresidir?

http://www.futeko.com/products/MP059.php

• Beyler himedia q5 ii quad almayı düşünüyorum 3d sorum olacak cevaplayabilen olursa çok sevinirim: 3d sbs (side by side) videoları ağırlıkla izliyorum 3d bluray iso değil! 3d projektörüm var! Bu videolar süper kalite olmasada 10-15 gb olanları epey tatminkar! Bir çoğu bildiğiniz 2 ye bölünmüş 3d izlemek için 1080p videolar! (mp4, avi, bazen mkv) Bazen Top Bottom videolarda oluyor! Şimdi bildiğim okuduğum kadarı ile bunları 3d gösterebiliyor bütün himedia cihazlar (q5 ii, q10 ii, quad olanlar vs..) fakat benim derdim altyazılar ile.. Bilirsiniz yada duymuşsunuzdur 3d video izlerken özellikle bu sbs videolarda srt olunca altyazılar genelde hep sorun oluyor, tv yada projecktör 3d moda geçince bunları doğru gösteremiyor çünkü altyazılarında 3 boyuta uygun hazırlanmaları ggerekiyor yada media player ın bu özelliği olması. Ben Türkçe değil ingilizce altyazı tercih ediyorum, ve genelde SRT formatında oluyorlar. Mevcut düzenimde mp4 olan bu sbs yada tb (over under diyede geçer) videoların bu srt altyazılarını 3dsubtitler programı ile 3d ye hazır .SUP haline getirip sonradanda MultiAVCHD 4.1 ile PS3 uyumlu AVCHD dosyası yapıp gerek PS3 de gereksede ses sistemimin media player'ında rahatlıkla alt yazı problemi olmadan izleyebiliyordum. Tabi bu hep ek zahmet, ve bağzan bıktırabiliyor. Açıkçası sırf bu yüzden 3d destekleyen bir media player arayışına girdim. Bulabildiğim egreat ve himedia ki bunlarıda SANCAK B. getiriyor ama son modeller yok..

Çok daha fazla uzatmadan sorum: Himedia modelleri ve sizlerinde burada 4 aydır tartıştığı bu son q5 ii quad, benim derdime çağre olur mu? direk mp4 uzantılı Side by Side videoların .SRT li altyazılarını projektöre yada 3d led tv ye sorunsuz aktarır mı? Az da olsa içinde altyazıları olan 3d mkv dosyalarıda var bazen indirdiğim bunlarda da sorun var mıdır yok mudur? Bu bütün sorunu PC de Cyberlink PowerDVD player 12-13-14 otomatik çözüyor ama PC den 3d film izlemeyi tercih etmiyorum.

SANCAK BİLGİSAYARdan yada Himedia aletleri ve 3d videolarla haşır neşir olanlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim..

• Herşeyi ile aynı diğer 120$ olan Q5QUAD ile tek fark İnternal HDD oda olmasada olur herhalde zira arada tam 165$ fark var değmez.
  • Q5 Quad'ı 119 $'a aldığımda Q10 Quad 109 $'dı, bana lazım değil diye almadım. Böyle olacağını bilseydim atlardım

xyzcba,

İsmin "Quad" olanlar dört çekirdekliler. Benim kullandığım Q5 Quad'ın İngilizce yazılımlısını tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gur75

Beyler himedia q5 ii quad almayı düşünüyorum 3d sorum olacak cevaplayabilen olursa çok sevinirim: 3d sbs (side by side) videoları ağırlıkla izliyorum 3d bluray iso değil! 3d projektörüm var! Bu videolar süper kalite olmasada 10-15 gb olanları epey tatminkar! Bir çoğu bildiğiniz 2 ye bölünmüş 3d izlemek için 1080p videolar! (mp4, avi, bazen mkv) Bazen Top Bottom videolarda oluyor! Şimdi bildiğim okuduğum kadarı ile bunları 3d gösterebiliyor bütün himedia cihazlar (q5 ii, q10 ii, quad olanlar vs..) fakat benim derdim altyazılar ile.. Bilirsiniz yada duymuşsunuzdur 3d video izlerken özellikle bu sbs videolarda srt olunca altyazılar genelde hep sorun oluyor, tv yada projecktör 3d moda geçince bunları doğru gösteremiyor çünkü altyazılarında 3 boyuta uygun hazırlanmaları ggerekiyor yada media player ın bu özelliği olması. Ben Türkçe değil ingilizce altyazı tercih ediyorum, ve genelde SRT formatında oluyorlar. Mevcut düzenimde mp4 olan bu sbs yada tb (over under diyede geçer) videoların bu srt altyazılarını 3dsubtitler programı ile 3d ye hazır .SUP haline getirip sonradanda MultiAVCHD 4.1 ile PS3 uyumlu AVCHD dosyası yapıp gerek PS3 de gereksede ses sistemimin media player'ında rahatlıkla alt yazı problemi olmadan izleyebiliyordum. Tabi bu hep ek zahmet, ve bağzan bıktırabiliyor. Açıkçası sırf bu yüzden 3d destekleyen bir media player arayışına girdim. Bulabildiğim egreat ve himedia ki bunlarıda SANCAK B. getiriyor ama son modeller yok..

Çok daha fazla uzatmadan sorum: Himedia modelleri ve sizlerinde burada 4 aydır tartıştığı bu son q5 ii quad, benim derdime çağre olur mu? direk mp4 uzantılı Side by Side videoların .SRT li altyazılarını projektöre yada 3d led tv ye sorunsuz aktarır mı? Az da olsa içinde altyazıları olan 3d mkv dosyalarıda var bazen indirdiğim bunlarda da sorun var mıdır yok mudur? Bu bütün sorunu PC de Cyberlink PowerDVD player 12-13-14 otomatik çözüyor ama PC den 3d film izlemeyi tercih etmiyorum.

SANCAK BİLGİSAYARdan yada Himedia aletleri ve 3d videolarla haşır neşir olanlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim..

Q3 , Q5 veya Q10 Quad hepsi işinizi görecektir.
    bunlar ile altyazıları 3D Moduna almanıza gerek yok zira cihaz bunu kendisi yapmaktadır.

• Q10 modelinin sadece kasa farkı yok ayrıca kullandığı EMMC bellekler bildiğim kadarı ile 64Bit olduğundan dolayı cihazın fiyatı onun içinde yükseliyor.
  • Cihaz yaklaşık 15 gün sonra stoklara girmesi bekleniyor. (Tahmini aralık sonu veya ocak başı)

Cihaz stoklara girince normal satış fiyatı 349TL-399TL aralığında olacak , önsiparişli fiyat ise 299TL'dir.

Not : DH üyelerine ücretsiz kargo !!

Cihazın DH Kampanya Linki : http://forum.donanimhaber.com/m_100515351/tm.htm

Kampanya Linki-1 : http://www.hdtech.com.tr/tr/himedia-q3-quad-core--u

Kampanya Linki-2 : http://www.hdtech.com.tr/tr/himedia-q3-logitech-mk240--u ( + Logitech MK240 Set )

Not : Kredi Kartıyla Taksitli satınalmak için ödeme seçeneklerinden PAYU seçilmesi gerekiyor.

Nakit veya Havale Fiyatı : 279TL http://www.hdtech.com.tr/tr/site/banka_bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 23 Aralık 2014; 14:17:10 >

• dsmart modül takılabiliyor mu arkadaşlar?
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    neden q5 quad yada q10 quad getırmıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

dsmart modül takılabiliyor mu arkadaşlar?

Hayır.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.