Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde pek değişiklik hissedilmiyor zaten... Sadece cihazı ilk aldığımda H265 videolar rahatsız edici şekilde takılıyordu ilk güncellemede düzeldi. Bir de internet tarayıcısının hızı artmıştı.
  • http://pan.baidu.com/s/1o6uS1j8

1.07 english firmware, file rename "update" after download

solve youtube, movietube playback problem

yeni yazılım çıkmış bu dosyayı indirebilecek varmı ? bu siteden biz indirme yapamıyoruz
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    kürdana gerek yok arkadaşlar

menüden güncelleme çalışıyor

setting-upgrade-local upgrade- burada yazılım hangi bellekte ise onu sec- do you want to upgrade system diye soracak ok dediğinizde cihaz kendini kapatıyor ve tekrar açıldıgında yazılımı yüklemeye başlıyor yükleme bittikten sonra tekrar kapanıyor tekrar açıldığında yazılım yüklenmiş oluyor
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Senin cihaz İngilizce versiyon mu ? Bıktım artık bu Pan Baidu'dan... İndirebilsen bile 2 saatte iniyor ve arada 3 - 4 sefer indirme iptal oluyor. Sırf bu yüzden bunu satıp İngilizce versiyon cihaza geçeceğim. İngilizce yazılımları Futeko.com sitesi de indirebilirsin, orada şu anda hala 1.0.6 var ama yakında 1.0.7'yi de koyarlar.

Yazılım güncellemesi menüden yapıldığında bizim cihazlarda olmuyor, takılıp kalıyor. Belki İngilizce cihazda oluyordur.
  • XBMC (SPMC) ile uğraşmalar tamamdır. Harici player olarak MXplayer ve Himedia nın kendi oynatıcısını çalıştırabiliyorum. Böylece hem daha kaliteli oluyor bana göre hem de HD ses vs. hepsi sıkıntısız çalışıyor. Sadece ağ dosylarını bu harici player lar görmüyor ama onlar için de XBMC nin kendi player ını kullanırım artık, problem değil. O da gayet güzel oynatıyor. Zaten harici oynatıcı ve ağ dosyası olayı çok karışık mevzu. Yabancı forumlarda da pek çözebilen yok bu muhabbeti. Neyse ben artık XBMC ye skin yüklerim, applikasyon kurarım keyfine bakarım.

Daha öncede söylemiştim. Himedia Q5 Quad ve XBMC birlikteliği bence kusursuza yakın. 1 kerecik dahi programdan atma, kilitlenme, hata verme yaşamadım.

Artık teknik denemelerimi sonlandırabilirim. Bu alet görüntü kalitesi,ses desteği, Hicontrol programı ve XBMC yle oturulur mis gibi kullanılır. Bir sonraki update çok farklı birşey içermeyecekse mevcut kurulu düzenim ayarlarım sıfırlanmasın diye yüklemem bile belki.

Azıcık ta tipi güzel olaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 28 Kasım 2014; 12:24:02 >

• Artik baslattigimda inglizce başlıyor cihaz. Sevindim.
    Xbmc olayini nasil yukleyecegimiz ile ilgili doküman yayinlarsaniz biz de faydalaniriz :))

Ben bir de filmlerde ileri ve geri sarma yapamiyorum? Mouse kullanmadan kumandadan nasil yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molenbeek M kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki orta tuş durdurma/oynatma, sol ve sağ tuşlar da geri/ileri yapıyorlar. Ayrıca oynatma sırasında ayarlar tuşuna basınca bir sürü ayar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Kumandadaki orta tuş durdurma/oynatma, sol ve sağ tuşlar da geri/ileri yapıyorlar. Ayrıca oynatma sırasında ayarlar tuşuna basınca bir sürü ayar çıkıyor.

Ileri geri komple baska dosyaya geciyor. 5sn ileri sarma olayi yok mesela. Bulamadim bi türlü. Aile ile izlerken istemedigimiz sahneleri atlayamiyorum. Cok saçma

• takip
  • Molenbeek M kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur ya, o dediğini ses tuşunun karşısındaki tuş yapıyor. Orta tuşta sağa her basışta 10 saniye ileri atlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 2 Aralık 2014; 21:54:20 >
  • İleri geri sarma sağ ve sol yön tuşlarıyla yapılıyor.

Fakat eleştirmekte haklılık payı var, cidden biraz özürlü bir sistem. Koy işte adam gibi bi ileri geri sarma 2x,4x,8x vs. diye ilerlesin.
  • iandroidtvbox.com da İngilizce versiyon cihazın satışına başlanmış arkadaşlar. Ali Express de de aynı şekilde İngilizce cihaz, EU adapter, İngilizce kumanda, kurulu XBMC ve Google servisleri ile satılıyor
  • 19.11.2014 tarihinde almış olduğum himedia Q5 Quad satılıktır bana maliyeti 370 tl . almak isteyen pm ile iletişim kurabilir Cihaz Çin versiyondur en son yazılım
    yüklenmiştir

350 tl satış fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 4 Aralık 2014; 0:42:08 >
  • yeni yazılım

Himedia firmware 1.0.7 for Q5 Quad-Core

http://www.mediafire.com/download/8bu2ro9jt5saeo7/update.zip

changelogs:
    1. press 3D on the remote control not go to Chinese APK
    2. support Google play store to download Chrome browser APK
    3. bug fixes
  • 1.0.6 sürümünde telefondan fotoğraf görüntuleyebıldım. Dil değistırmedım.

İleri sarma olayı da evet pause yapıp yapmaya çalışıyordum. Durdurmadan yapınca oldu

• Arkadaşlar bu q lardan kafam karıştı, bunların hangisi daha iyi, daha hızlı: Q3, Q5, Q10, Q12. numaraya göre mi bunların sırası. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • xyzcba X kullanıcısına yanıt
    Hızla alakası yok, onların sadece modeli ve giriş çıkışları farklı. Himedia'da şimdiye kadar üç tip işlemci kullanıldı (Android modelleri kastediyorum). Tek çekirdekli, iki çekirdekli ve dört çekirdekli. Performansları çekirdek sayısına bağlı fakat dört çekirdekli olan H265 ve 4K video da oynatabiliyor. Ayrıca bunu kullanan bazı modellerde 1000 Mbit ağ bağlantısı da var.

• 350 tl şu an için çok bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

yeni yazılım

changelogs:
    3. bug fixes

Sen başlangıç ekranındaki Çin sitelerini nasıl kaldırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

yeni yazılım

changelogs:
    3. bug fixes

Sen başlangıç ekranındaki Çin sitelerini nasıl kaldırdın ?

Bu çin yazılım mıydı? Ve baştaki çin linklerin kalkma şansı mı var?

Atlamışım öyleyse ben bunu. Oluyosa çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.