Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the wade

Kargo dahil 149 $'a İngilizce firmwareli cihaz buldum. Satıcıyla konuştum faturayı 50$ yazarım problem değil diyor.

Ne diyorsunuz sizce alayım mı? DHL almayacağım çünkü 50$ istiyor DHL için. Artık karar verdim gitti, dönmek istemiyorum. Singapur Post'la gönderiyor bu arada.

Al gitsin bence. Ben ing. olması için 15-20$ a bakmazdım şahsen.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Bence de al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Bir tek oyun denemedim ama %100 oynanır dokunmatik ona eminim.

Benim Tv de Sinema sırasında THX Cinema modunda. Ama dediğim ayarla Himedia da görüntüye yazılımla iyileştirme uyguluyor. Bence kapatmayı bir dene hocam. Sinema izlerken doğal renklerden hoşlanıyorsanız daha başarılı gelecektir görüntü.

XBMC ile çok uğraşmazdım ama mediaplayer da afiş görüntü olma olayına takığım. Eski mediaplayarım öyle filme ilgili xbmc gibi ekstra şeyler göstermiyordu fakat afişleri çok güzel gösteriyordu. Gördüğüm kadarı ile Himedia kendisi sadece liste olarak gösteriyor filmleri. Bir afiş gösterme olayı falan yok. En kötü XBMC den filmimi seçerim, sonra kapatıp Himedia nın kendisinden çalıştırırım. Neyse ben kurcalarım daha bunu. Güzel bir yerlere varırsam yazarım buraya.

Bir deneyeceğim bakalım.

• Bugün eve gelince Himedia yı göçmüş buldum bu arada. Açılış ekranında kaldı alet. Ne yaptıysam düzelmeyince mecburen restore yaptım tekrar.
  • Olsun, en azından kurtarılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim Tv de Sinema sırasında THX Cinema modunda. Ama dediğim ayarla Himedia da görüntüye yazılımla iyileştirme uyguluyor. Bence kapatmayı bir dene hocam. Sinema izlerken doğal renklerden hoşlanıyorsanız daha başarılı gelecektir görüntü.

XBMC ile çok uğraşmazdım ama mediaplayer da afiş görüntü olma olayına takığım. Eski mediaplayarım öyle filme ilgili xbmc gibi ekstra şeyler göstermiyordu fakat afişleri çok güzel gösteriyordu. Gördüğüm kadarı ile Himedia kendisi sadece liste olarak gösteriyor filmleri. Bir afiş gösterme olayı falan yok. En kötü XBMC den filmimi seçerim, sonra kapatıp Himedia nın kendisinden çalıştırırım. Neyse ben kurcalarım daha bunu. Güzel bir yerlere varırsam yazarım buraya.

XBMC yi ben de çalıştırırken kasmıştı, filmler kare kare atlıyordu. Settings bölümünden hardware acceleration ı açmak gerekiyor. Settings - video - playback ayarlarındandı sanırım. Yalnız settingste sol alt köşeden kullanıcı seviyesini experte getirmen gerekiyor, yoksa hardware acceleration seçeneği görünmez. Normalde kullanıcı seviyesi standart olarak açıktır. Ayrıca hardware acceleration açıkken altta da media codec ve lightbridge miydi o seçenekler var. Onlardan lightbridge i açık tutacaksın, media codec i kapatman gerekiyor.

Ben 13.2 kullanıyorum Q5 2 ile. Frodo takılıyordu.

XBMC himedia'da arada kendi kendine programdan atsa da güzel programdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 Quad - Son Güncel ingilizce yazılım :

https://cloud.mail.ru/public/7a792072a054/HMD-1.0.6%202014-11-12.133150.zip

HiShare ve HiControl u sorunsuz kullanmanız için hem himedia'nın hem de kullandığınız tablet veya telefonun menü dili ingilizce (uk) olmalı.

Son olarak Himedia Q3 Quad (4K+H265) modeli ürünlerin yaklaşık 3-4 hafta sonra stoklara girmesi beklenmektedir.
    Himedia Q3 Quad ların stoklara gireceği tarih biraz daha belli olduktan sonra , ön siparişli kampanyalı bir satış düşünüyoruz. ( Belli Adet İçin )

Q3 2, DTS - DTS-HD falan desteklemiyordu. Bunda olacak mı peki? Olmayacaksa almanın bir anlamı yok, en azından benim için.

• Q3 değilde Q10 bekliyorduk.o gelmeyecek mi? Q3 bana yaramaz.

@Sancak Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

quote:

XBMC yi ben de çalıştırırken kasmıştı, filmler kare kare atlıyordu. Settings bölümünden hardware acceleration ı açmak gerekiyor. Settings - video - playback ayarlarındandı sanırım. Yalnız settingste sol alt köşeden kullanıcı seviyesini experte getirmen gerekiyor, yoksa hardware acceleration seçeneği görünmez. Normalde kullanıcı seviyesi standart olarak açıktır. Ayrıca hardware acceleration açıkken altta da media codec ve lightbridge miydi o seçenekler var. Onlardan lightbridge i açık tutacaksın, media codec i kapatman gerekiyor.

Ben 13.2 kullanıyorum Q5 2 ile. Frodo takılıyordu.

XBMC himedia'da arada kendi kendine programdan atsa da güzel programdır.

Dün alet göçünce herşeyi sildim ve baştan kurdum. Bu sefer ben de Frodo yerine Gotham yükledim. 13.2 miydi 13.1 miyi onu hatırlamıyorum. Benimkisi de Gotham olunca filmleri hiç ayar yapmadan ve kasıntısız çalıştırdı. Sadece altyazıyı ne yaptıysam henüz Türkçe karaktere geçiremedim. Ama DTS-HD MA ses te dahil olmak üzere sorunsuz çalıştı yani. Amfime sorunsuz iletebiliyor HD sesleri.

Hatta bir skin yükledim, Persepolis diye. Baya da güzel oldu. Baya eğlenceli şeyler var aslında. Ben kesin kullanıcam bu XBMC yi, şayet çok kronik bir sorun yaşamazsam. Mesela ben baya film denedim vs. hiç programdan atma ile karşılaşmadım.

Ama bazı eklentileri yüklemeye çalışırken hata verdi. Betik Hatası (Script) tarzında. Youtube için bu hatayı verdi mesela, ki onu mutlaka yüklemek istiyorum. Fragman vs. gösterimi için.

Sonra bazı filmlerde sorun yaşadım. Mesela Animatrix filmi içinde 7-8 bölüm ayrı ayrı. Movies hepsine ayrı başlık yapmış. Bunu neresinden düzeltebilirim bilmiyorum.

Ama ilk olarak özellikle yapmak istediğim, oynatıcısını harici bir player yapmak. Himedia nın kendi oynatıcısı veya MX player falan olabilir. Bilemiyorum.

Sonra da eklentilerin neye göre çalışıp çalışmadığını ve hata verdiğini çözemiyorum şu anda.

Bu konu altında şu XBMC ile ilgili olayları da konuşalım aslında. Q5 Quad bana göre altından kalkabilecek XBMC nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Q3 değilde Q10 bekliyorduk.o gelmeyecek mi? Q3 bana yaramaz.

@Sancak Bilgisayar

Aynen hocam q5 veya q10 da olsa daha iyi olurmuş heralde.
  • Cihaz bu gun elime gecti @racerant tesekkurler
    1-Cihazda dts-hd ma-truehd seslerde sorunsuz calismakta
    2- altyazilar sorun yok
    3- digiturkplayde tum fonksiyonlar calisyor sec izleler beelink r89 da calismiyordu hata veriyordu
    4- dsmartblue sorunsuz calismaktadır beelink r89 da kayıtsız cihaz uyarısı vererek çalışmıyordu
    5-xbmc kodi de eklentiler hata veriyor helix 14.0 beta yukleyince sorun duzelir
    6-arkadaslarinda belirttigi gibi ing yazilim yuklenmiyor malesef
    7- antutu puanı 25700
    8-görüntü kalitesi çok iyi
    9- kumandada bazı tuşlar çince

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 21 Kasım 2014; 0:07:38 >

• Cihazlarınız hayırlı olsun arkadaşlar iyi günlerde kullanın.

Konuyu sürekli takip ediyorum ama hala paraya kıyıpta alamadım. 4 yıllık egreat r6b ile devam ediyorum. Yeni alanları gördükçe alasım geliyor.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Altyazı ayarı basit aslında.

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit)

Resimde gördüğün gibi settings kullanım ayarını expert yapıyorsun. Bu ekran yine video ayarlarından geliyor.

Ardından Character Set'i Türkçe Windows'a değiştiriyorsun. Altyazı o zaman düzelir. Türkçe iso ile yine bozuk oluyor. Override ASS/SSA subtitle fonts u da açık tut.
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    HiMedia Q3 Quad Core Key Features:
    - ARM Cortex A9 1.6G Quad-core CPU + Octo-Core Mali 450 GPU
    - Android 4.4
    - Google Browser and HTML5 Support
    - Google play support
    - DLNA, NFS, Samba Support
    - HiControl , HisHARE , Airplay , Miracast, wechat control Support
    - 2D/3D Games Support
    - 4k Output, H265 Support
    - 3D BDISO Support
    - Built-in 802.11N WIFI
    - New designed remote control makes operation simple and confortable
    - USB3.0
    - Live TV , XBMC , Netflix , Flash Support

HiMedia Q3 Quad Core specifications:
    SoC – HiSilicon Hi3798C quad core ARM Cortex A9 @ 1.6GHz + ARM Mali-450MP6 Octa core GPU.
    Android OS – android 4.4 KitKat
    RAM – 1 GB DDR3
    Storage – 8GB eMMC Flash, and MMC/SD 2-in1 card reader
    Connectivity – 10/100M Ethernet, and 802.11 b/g/n/ Wi-Fi with external antenna
    Video Out – HDMI 1.4 up to 4K30 and composite
    Audio Output – HDMI, L/R stereo (RCA), and optical & coaxial S/PDIF
    Video Codecs – MPEG1/2/4 up to 4K30, H.264/AVC up to 4K30, H.265 up to 4K30, VC-1, REALVIDEO 8/9/10 up to 4K30, and more
    Audio Format – MP3, WMA, AAC, APE, FLAC, WAV, DTS, Dolby Digital, AC3 up to 7.1.
    Video modes – PAL, NTSC, 720p, 1080i (50/60Hz), 1080p (24/30/50/60Hz), 4K (24/30Hz)
    USB – 2x USB 2.0 host ports, 1x USB 3.0 port

PACKAGE INCLUDE: Remote Control, Power, HDMI Cable

DTS, Dolby Digital ve AC3 destekliyor ama DTS-HD desteklemiyor galiba.

• Ben onu hep Turkish ISO yapmıştım. Ondan demek ki

Bu arada ben 16 veya 32 gb lık bir SD card alıp Himedia da tutucam. Peki biz uygulamaları nasıl SD card a kurucaz? Bunu bilen var mı?
  • quote:

Ben onu hep Turkish ISO yapmıştım. Ondan demek ki

Bu arada ben 16 veya 32 gb lık bir SD card alıp Himedia da tutucam. Peki biz uygulamaları nasıl SD card a kurucaz? Bunu bilen var mı?

Android ayarları içerisinde sürücüyü değiştirme vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Ben onu hep Turkish ISO yapmıştım. Ondan demek ki

Android ayarları içerisinde sürücüyü değiştirme vardı diye hatırlıyorum.

Baktım her yerine, pek atladığım bir yer kaldığını düşünmüyorum. Sanırım program vs. bir şeyler kullanıp bir ayar vermek lazım.
    Depolama alanı ayarlarında varsayılan depolama aygıtının seçilebiliyor olması lazım.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=tr

SD karta taşıyan uygulamalar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayarlar içinde depolama alanı diye bir yer var. İngilizce storage area diye geçiyor, Orada usb yi bile seçebiliyorsun. Sdcard ı da seçebilirsin, sürücülerin harfleri oluyor. c harfi cihazın kendi hafızası, D harfi E F harfi diğer sürücler şeklinde oluyor. Orda Default olarak C sürücüsü seçilidir. Onu sdcard ile hangi harfi gösteriyorsa değiştirebilirsin. Seçtiğin sürücüden sonra cihaz kendisini kapatıp açıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.