Şimdi Ara

HIMEDIA HD900A Ve HD900B İncelemesi (3D Bluray ISO Player) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
17
Favori
79.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsanttk

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Arkadaş sanırım , ISO'lar ile harici altyazıyı kastetmiş , eğer sorusu bu ise cevabı evet.
    Ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum , FLV ve SWF dosyaları da çalıştırıyor.

necati bey yada sancak bilgisayardan herhangi bir arkadaş... himedia 900b cihazım elime ulaştı detyalı bir inceleme fırsatım daha olmadı ama kötü bir cihaz değil gibi...cihaz ile şuan sadece 3d klip izledim ..herhangi bir sıkıntı yok ...ama daha film izleyemedim... çünkü hdd te 3d filmim yok...1,5 tb hdd i 3d filmler ile doldurmayı düşünüyorum..hdd dolumu yapıyormusunuz(ücretli)??bukonuda bana yardımcı olabilirmisiniz? 900b de film izleyelim aldığımız cihazın marifetlerini görelim de bizde kullanıcı olarak üç beş olumlu yorum yapalım...tşklr...

Israrla aynı şeyleri söylüyorsunuz ama daha önce de söylediğim gibi, bu tür konularda forumda paylaşım yapmak, ceza alma sebebidir. Hem siz hem de size yardımcı olacak kişiler uyarı alabilirler ve hatta forumdan uzaklaştırılabilirler.

• quote:

hdd dolumu yapıyormusunuz(ücretli)??bukonuda bana yardımcı olabilirmisiniz? 900b de film izleyelim aldığımız cihazın marifetlerini görelim de bizde kullanıcı olarak üç beş olumlu yorum yapalım...tşklr...

Soruyu google'a sorsan olay çözülecek ama ısrarla burada çözüm arıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

hdd dolumu yapıyormusunuz(ücretli)??bukonuda bana yardımcı olabilirmisiniz? 900b de film izleyelim aldığımız cihazın marifetlerini görelim de bizde kullanıcı olarak üç beş olumlu yorum yapalım...tşklr...

elbette googleda bazı çözümler var ama bu işi profesyonelce yapan biri varsa benim gibi vakti olmayan birileri büyük bir iş ten (üye olma rardan çıkarma üyelik için davetiye ...vs)kurtulur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

elbette googleda bazı çözümler var ama bu işi profesyonelce yapan biri varsa benim gibi vakti olmayan birileri büyük bir iş ten (üye olma rardan çıkarma üyelik için davetiye ...vs)kurtulur...

Yada komple donanım haberden kurtulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: akcam07

quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: Gonca2517

Forumlarda şikayetler var ama.

Ürün elime geçti ve kullanmaya başladım ve bir çok hayal kırıklığı yaşadım, umarım bunlar uodate ile düzelebilir sorunlardır veya ben hata yapmışımdır. Ben cihazı ek özellikleri nedeniyle tercih etmiştim ancak çok sorunu bunlarda yaşadım:

-Video oynatırken ileri geri sarmak sıkıntılı, ilk önce sağ/sol tuşuna basmak, sonra OK tuşlamak gerekiyor, bu da 1.5 dk.lık bir atlama gerçekleştiriyor. Kısa süreli geri gidip bir sahneye bakmaya çalışmak için hızlı ger sarma tuşunu kullanmak gerekli, ancak 10 sn geri gitmek için defalarca tuşa basmak ve geç verilen tepkileri beklemek gerekiyor. Bir de direk zamanı tuşlama seçeneği var, diyelim 10 dk 15 sn'ye götür dediniz, her seferinde biraz ileride veya geride farklı bir saheneye atlıyor.
    - Bazı daha düşük işlemcili benzer ürünlerde 3d filmeleri 3d olmayan ekranda anaglyph gözlükle izlemek için anaglyph dönüştürme fonksiyonu var. Eski ürünlerin tüm özellikleri bunda var diye reklam yaptıkları için bunu beklemiştim, ancak menülerinde 3d formatı ile ilgili hiçbir seçenek yok. 3d dosyaları standart bir oynatıcı gibi gösteriyor, yani iki kare yanyana şekilde, 3d veriyi ham şekilde gönderip işleme kısmını tamamen televizyonuza bırakıyor.
    - USB bluetooth alıcı ile PC'ye sorunsuz başladığım BIOS vs. heryerde kullandığım klavyemi görmedi
    - ev ağımdaki PC hafızasındaki sadece public klasörlere girebildi. Sifresiz paylaşıma açtığım klasörler için hep kullanıcı adı ve şifre isteyip duruyor, bunu çözemedim.
    -içindeki internet tarayıcısını bulamadım/açamadım. Çeşitli widget tarzında uyuglamalar var, özellikle youtube uygulaması güzel çalışıyor, ancak himedia online diye bir uygulama var, bir çok eski filmi stream etmeye yarıyor gibi duruyor ancak sayfanın dili çince ve değişmiyor, ben filmleri açamadım.
    - Yeni firmware nerden bulacağımı da anlamadım, ürenün destek sayfası sadece çince, ordada yeni firmware yok

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Bugün bazı SRT Türkçe altyazıları denedim, hepsi fiyaskoyla sonuçlandı, Türkçe karakterlerin yerine Çince yazılar geliyor.
    -Görüntü kalitesi oldukça iyi, WD live ile arasında önemli fark görmedim, renkler ve akıcılık iyi ancak bazı sahnelerdeki hızla hareket eden küçük cisimlerin titreyerek hayelet görüntüleri oluştuğunu fark ettim (Örnek:son transformers filminde binaların arasında uçan paraşütlü askerler)
    - Ses konusunda özellik memnun kaldım, tatminkar ayar seçenekleri mevcut. 7.1 ses kaynağını işleyip bozmadan amfiye aktarabiliyor.
    -Takılan external USB diski çıkarmak için ister eject işlemiyle, ister makinayı kapatarak yapın, PC'ye takıldığında disk hata veriyor ve taratmak gerekiyor.
    - Bendeki firmware 1.0.0.15, yenisi ise sadece 3d bluray iso'lar ile ilgili bir düzeltme içeriyor. Vaadedilen android ile boot seçeneği gelince update etmeye değer diye düşündüm.

Bu eleştirileri , yurtdışından 2 ay önce alınmış cihazla yaşayan arkadaş yazmış.
    Aradan 2 ay geçti ve bir kaçtane yazılım ile yukarıdaki sorunların neredeyse hepsi ortandan kalktı.
    Şu an bile cihaz zehir gibi diyebilirim , hele android market'te bir gelsin o zaman görün
    Aslında manuel olarak şimdilik bile bir sürü android uygulması , oyun vsss kurabiliyorsunuz.

zeus adlı arkadaş yukarıda bu sorunların bilgisizlikten kaynaklandığını söylemişti. sizse problemlerin yeni yazılımlarla çözüldüğünü söylüyorsunuz. yani bu problemler vardı da, zeus o arkadaşa haksızlık mı etti? bu 2 yorum almayı düşündüğüm bu cihazla ilgili kafamı karıştırdı. bir de marketin ne zaman geleceği hakkında bir bilginiz var mı?

merhaba;
    Bahsettiğiniz yazıyı yazan arkadaş cihazı projektöre bağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam
    Kendisine de o zaman yazmıştım
    Cihaz sadece 3d tv ve hdmı 1.4 kablo kullanıldığında kullanılabilir diye ama anlamadı
    Bende cihazı 2 aydan beri kullanıyorum.Türkiye ye gelmeden getirtmiştim
    Hiç sorun yaşamadım.gönül rahatlığıyla alınacak bir cihaz kamera arkası seyredeceğim diye bir takıntınız yoksa

Yurt dışı fiyatı 200 dolar civarında. Bu fiyata trden garantili almak daha mantıklı geldi bana. Dışarıdan apk yukleyebilir miyiz, bir de kablosuz klavye ve mouse baglanabiliyor mu?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bugun gg uzerinden sancaktan 900a yi aldim, yarin gelir carsamba gunude test ederim. Simdiyede kadar hep sbs izledim. 3d isolar hazir bekliyor. Bi tek 3d bluray olarak ps3ten Avatar izledim simdiye kadar izledigim en iyi 3d filmi oydu, ama 3d bluray olmasindan yoksa Avatar olmasindan mi sbslerden cok daha iyidi bunu cihaz gelince gorecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Bende bugun gg uzerinden sancaktan 900a yi aldim, yarin gelir carsamba gunude test ederim. Simdiyede kadar hep sbs izledim. 3d isolar hazir bekliyor. Bi tek 3d bluray olarak ps3ten Avatar izledim simdiye kadar izledigim en iyi 3d filmi oydu, ama 3d bluray olmasindan yoksa Avatar olmasindan mi sbslerden cok daha iyidi bunu cihaz gelince gorecem.

Normal 3D filmler her türlü SBS'lerden daha iyi oluyor. Filmin Avatar olması da ayrı tabi. Bazı filmler 2D çekilip 3D'ye dönüştürülüyor, bazıları direk 3D çekiliyor. Bu filmler arasında da fark oluyor tabi. Gerçek ISO'lara alıştıktan sonra, SBS'lerin yüzüne pek bakmayacaksın bir daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Bende bugun gg uzerinden sancaktan 900a yi aldim, yarin gelir carsamba gunude test ederim. Simdiyede kadar hep sbs izledim. 3d isolar hazir bekliyor. Bi tek 3d bluray olarak ps3ten Avatar izledim simdiye kadar izledigim en iyi 3d filmi oydu, ama 3d bluray olmasindan yoksa Avatar olmasindan mi sbslerden cok daha iyidi bunu cihaz gelince gorecem.

Normal 3D filmler her türlü SBS'lerden daha iyi oluyor. Filmin Avatar olması da ayrı tabi. Bazı filmler 2D çekilip 3D'ye dönüştürülüyor, bazıları direk 3D çekiliyor. Bu filmler arasında da fark oluyor tabi. Gerçek ISO'lara alıştıktan sonra, SBS'lerin yüzüne pek bakmayacaksın bir daha.

Umarim, tek dezavantaji altyazili izlemek olacak. Bu arada cevaplarin icin cok saol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Umarim, tek dezavantaji altyazili izlemek olacak. Bu arada cevaplarin icin cok saol.

Alıntıları Göster
    Altyazıları bir şekilde senkron yapabilirsin ama zor olur tabi.

• fotoğrafların birinde aletin kapağının açılıp içine harddisk takıldığını gördüm.
    acaba içine 3,5" harddisk sığıyor mu?
    birde e-sata bağlantıya müsade ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

fotoğrafların birinde aletin kapağının açılıp içine harddisk takıldığını gördüm.
    valla dune prime 3.0 dan sonra bu alet tat verir mi ne diyosunuz üstatlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla dune prime 3.0 dan sonra bu alet tat verir mi ne diyosunuz üstatlar?

Hangi bakımdan baktigina göre degisir.
    Donanimsal olarak bakarsan , evet.
  • quote:

fotoğrafların birinde aletin kapağının açılıp içine harddisk takıldığını gördüm.

Evet , esata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Evet , esata yok.

Alıntıları Göster
    donanımsal olarak dune un yapıp bu cihazın yapamadığı hiçbir şey yok değil mi? dune ne yapabiliyorsa bu da yapıyor sanırım hem codecler bakımından hemde blu ray profıl acabılme bakımından.

• quote:

Evet sığıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 3 Ocak 2012; 0:05:14 >
  • Cihaz kumadasiyla beraber, sancak bilgisayirin yardimiyla, lan dan networku ve neti kurdum. Daha guncelleme yapmadim, soyle bir deneyim dedim, usb uzerinden 3d isolar takilmadan sorunsuzca oynatti ama lan uzerinden hiz 50000 civari cikmaaina ragmen kendi testinden takilmalar oldu oynatirken. Acaba lan uzerinden 3d iso deneyen oldumu, eger takilmadan oynatan varsa kullandigi fw surumu ne acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

donanımsal olarak dune un yapıp bu cihazın yapamadığı hiçbir şey yok değil mi? dune ne yapabiliyorsa bu da yapıyor sanırım hem codecler bakımından hemde blu ray profıl acabılme bakımından.

Hayır yok. Her ikisi de codec bakımından birbirleriyle aynılar.
  • Daha once forumlarda mesajlarda sbs ile 3d iso arasinda cok fark yok deniyordu ama bence bayagi fark bu cihazdan sonra anladim, kesinlikle bundan sonra sbs izlemem ama altyazili 3d de cok zor oluyor, cihazdan tek lan uzerinden 3d isolar takilmasi disinda son derece mennunum. Burde su harici ses olayi bir fw ile halletseler.
  • quote:

Daha once forumlarda mesajlarda sbs ile 3d iso arasinda cok fark yok deniyordu ama bence bayagi fark bu cihazdan sonra anladim, kesinlikle bundan sonra sbs izlemem ama altyazili 3d de cok zor oluyor, cihazdan tek lan uzerinden 3d isolar takilmasi disinda son derece mennunum. Burde su harici ses olayi bir fw ile halletseler.
    Gerçekten de ciddi farklar var.
    Harici ses olayı içinde böyle bir talepte bulunduk , ilgileneceklerini söylediler.
  • quote:

42 lw570s siparişim geldi kurulumunu yaptım himedia 900b media palyerimi bağladım ama elimde şuan 3d içerik olarak bu forum da linkini bulduğum sadece TOP GİRL klibi var ..1,5 tb lık hdd'kimi 3d film ler için doluma gönderecem o gelinceye kadar bana " 3dtest ,demo,klip,kısa film " tarzı içerik lazım... kolayca indirilen(TOP GİRL gibi) extra bir işlem gerektirmeyen(rar dan çıkarmak, indirmek için üye olmak,üye olmak için davetiye almak gib...) böyle linkler için yardımlarınızı bekliyorum acilllll........

Alıntıları Göster
    450tl gercekten pahalı bence..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.