< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Eylül 2025; 0:10:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[Anket]Hikayesi yarım kalan eski Teknik Direktörlerimizden...

[Anket]Hikayesi yarım kalan eski Teknik Direktörlerimizden...
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2025)
-
-
Cevap: Hiçbiri
Hamza Hamzaoğlu: Zaten TD değildi, GS'de çok üstün bi kadro ile iş yaptı ondan sonra hiç bir takımda 1 puan ortalaması bile tutturamadı, kafadan aut
Bülent korkmaz: TD'lüğü beceremedi, en son Erokspor'da dahi yapamadı, kafadan aut
Lucescu: 81 yaşında, bir klüp TD'lüğü yapabilecek yaşı kalmadı adam 100e geliyor nerdeyse, kafadan aut
Hagi: 1.25 puan ortalaması ile GS'nin en kötü TD'lerinden biri oldu maalesef, Hiç bir eli yüzü düzgün takımda da çalışmadı daha sonra, kafadan aut
Mancini: 7 yıldır klüp çalıştırmıyor, sempatik gelen özellikle ayrılırken 1 kuruş bile tazminat almadığından sevdiğim biri ama modern futboldan çok uzak kaldı, aut
Özetle seçenek çok ama aslında baktığında sadece düzgün olarak TD'lüğe devam eden Igor var, o da ne kadar bizim takımın efsanesi sayılır bilemem özellikle oyuncularla çok kavga eden bir tip, TD değiştirecek olsak daha iyilerini bulabiliriz diye düşünüyorum. Zaten Igor harici çok bi güncel olarak TD'lük yapan da yok
-
Eric Gerets ve Mancininin tarzını çok beğenirim.Dediğim gibi Gerets sağlık sorunlarından erken bıraktı.Bize kazandırdığı şampiyonluk çok değerliydi.Herkes hatırlamaz adam ön libero transferi için yönetime liste veriyor.10.sıradaki İnamoto alınıyor.Şimdiki gibi 40 m Eurolar 80 m Eurolar havada uçuşmuyor.
Mancinide bize gelmiş en kariyerli hoca 2000 sonrası ondan eminim.Gönlüm son bir kez daha hoca olarak görmek istiyor.
Diğer hocalarda birde Lucescu kıymetli Galatasarayda zaten başarılı olmuştur.Onunda eldeki oyunculardan en üst verimi aldığını biliyorum.Ezik Mourinho gibi bana şunu almadılar bana bunu almadılar demezdi.Elindeki kadroyu en iyi kullanan hocalardan biridir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X